2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 10.

2018. március 9. Szerző: Rózsa Misi
És kedves Hölgyek, Urak! Eljön végre az első olyan lóverseny nap, amit az előrejelzések alapján derült napsütésben lehet majd végig izgulni egy igen kellemesnek ígérkező tavaszi hétvégén.

 

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye lesz. A 6-os Mellby Eclair ha nem hibázik nagyon jó esély. Az 1-es Vihar RG kihasználhatja kedvező beállítását. A 3-as Zsofesz, nem esélytelenül áll rajthoz. A futam meglepetésének a 4-es Datcha Turgot-ot mondjuk.

II. futam Ingyenélő díj. A 6-os Zozo Bigi meglepetést okozhat. A 10-es Vertigo Vioxx nem rossz esély itt. A 7-es Vadonc SB pénzesély. A futam meglepetésének a 3-as Vermont-ot mondjuk.

III. futam Ivory Boy hendikep. Az 5-ös Uzsok kedvező mezőnybe került. A 8-as Sóvirág hátránya ellenére is figyelmet érdemel. A 2-es Sholty Csabi elől ragadhat. A futam meglepetésének a 7-es Oli Sun-t mondjuk.

IV. futam Üvegtigris díj. A 4-es Very Nice Photo talán a legjobb esélyek egyike. Az 1-es Ultimate Ugri kihasználhatja, beállításának előnyét. A 3-as Virna Lisi nem esélytelen ebben a mezőnyben. A futam meglepetésének a 7-es Vattacukrot mondjuk.

V. futam Jim Bim díj. Az 5-ös Asterix Evo ha nem hibázna, akkor könnyedén nyerhetne itt. A 4-es Urzulina igen jó sanszot képvisel. Az 1-es Disney HR előről sokat javulhat. A futam meglepetésének a 2-es Kelvin A.T.-t mondjuk.

VI. futam Pipacsos díj. A 4-es Timoko RL közeli esélynek mondható. Az 5-ös Insa formába kerülhet és azzal nyerhet is. A 3-as Bezique Va Bene idomárjával pénzt szerezhet. A futam meglepetésének az 1-es Saron-t mondjuk.

VII. futam Hópehely hendikep. Az 5-ös Trónörökös itt is dobogó esély. A 6-os Red Bullnak van olyan formája, amivel komolyan számítana. A 4-es Raffaella SM nem rossz esélyes. A futam meglepetésének az 1-es Timurt mondjuk.

VIII. futam a 2018. évi Amatőr Kupa Hendikep III. futama A 4-es Száguldj elszáguldhat a győzelemig. A 7-es Rubino TIM közeli jó esély. A 6-os Victory-Lease hiba nélkül számíthat. A futam meglepetésének a 2-es Tücsköt mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook