2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 11.

2018. március 15. Szerző: Rózsa Misi
Kicsit hűvösebbre lehet ugyan számítani a hétvégén, de ennek ellenére a hosszú hétvége remek programlehetősége ismét, kilátogatni a Kincsem Parkba, megnézni az ügetőversenyeket.

 

A nap I. futama a Csapodár díj lesz. Az 1-es Vitya legutóbb hibázott, hiba nélkül a legjobb esély. A 2-es Unigena Sun jó formában van, itt is pénzért mehet. A 4-es Very Nice Photo megbízható jó versenyző. A futam meglepetésének a 3-as Ultimate Force-t mondjuk.

II. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Suny nem a legmegbízhatóbb versenyző, de ha nem hibázik, könnyen nyerhet. A 6-os Ujgur Kisasszony dobogó esély. Az 5-ös Timur itt számíthat. A futam meglepetésének a 3-as Old Shatterhand-ot mondjuk.

III. futam Óceán díj. A 7-es Usain Bolt, hátránya ellenére jó esély. Az 5-ös Varanó itt jó lehet. A 3-as Vezuvián kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 2-es Zsozso-kát mondjuk.

IV. futam Lila Akác hendikep. A 3-as Svéd barát itt is eredményes lehet. A 4-es Sóvirág tud olyat, amivel nehéz lenne megfogni. A 7-es Rózsakert nem esélytelen. A futam meglepetésének az 1-es Őrs-t mondjuk.

V. futam Koppány díj. Az 5-ös Speedy Boy, akár elsőre is már toppon lehet. A 7-es Salihamidzic itt is jó esély. A 2-es Royal Flesh hiba nélkül nagyon jó lehet. A futam meglepetésének a 4-es Vital RG-t mondjuk.

VI. futam Ali díj. Az 1-es Disney HR talán a legjobb sansz itt. A 3-as Unika Vik megbízható versenyző. A 4-es Swarovski pénzért mehet. A futam meglepetésének a 6-os Timoko R.L.-t mondjuk.

VII. futam Bródy János Emlékverseny. A 3-as Vortice Bi meglepetést okozhat. A 6-os Bronsvlinder nem rossz esély. A 8-as Milliondollar Lux itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének az 1-es Samuel Becket A.T.-t mondjuk.

VIII. futam Detektor hendikep. A 7-es Nixon nagy hátránya ellenére felérhet előre. A 3-as Una Noche Mas kihasználhatja előnyét. A 6-os Ügető Star nem esélytelen a pénzes helyre. A futam meglepetésének a 2-es Zabrinát mondjuk.

IX. futam 2018. évi Kincsem Park Kupa Hendikep II. futama. A 7-es Oklahoma Font, talán a legjobb esély itt. A 2-es Kingstone élen ragadhat. A 10-es Ruby Reeves nem rossz esély, még hátulról indulva sem. A futam meglepetésének a 9-es No Fear-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook