2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 12.

2018. március 23. Szerző: Rózsa Misi
És akkor folytatódnak a versenyek a Kincsem Parkban. A galopp szezon indulására se kell már túl sokat várni, de már most lesz az ügetőversenyek mellett galopp kvalifikáció is.

 

A nap I. futama a Janette hendikep lesz. A 9-es Topmodell egyre jobban kezd belelendülni. Az 5-ös Kapitány itt is pénzes helyet csíphet el magának. A 7-es Pinokkio idei elsőjére is már számíthat. A futam meglepetésének a 8-as Repetát mondjuk.

II. futam Pityke díj. Az 5-ös Longines a legjobb sansznak látszik. A 2-es Ultimate Force csak hibával szorulhatna le a dobogóról. Az 1-es Violetta kihasználhatja kedvező starthelyét. A futam meglepetésének a 3-as Üstököst mondjuk.

III. futam Absalom díj. A 7-es Zozo Bigi itt már akár nyerhetne is. A 6-os Zsolti a béka, ismét pénzért futhat. Az 1-s vadóc Gitta élen ragadhat. A futam meglepetésének a 9-es Wrangel M-et mondjuk.

IV. futam Demure hendikep. Az 1-es Rocket Boy az élről hatalmas favorit lehet. A 9-es Tonnyó itt is helyre érhet. Az 5-ös Overnight-ra általában számítani lehet. A futam meglepetésének a 6-os Tengelic-et mondjuk.

V. futam Amatőrverseny díj. A 8-as Astrix Evo ha nem hibázna, könnyű győztes lehetne itt. A 6-os Tara Boss nem rossz esély. A 2-es Utodló közel végezhet. A futam meglepetésének a 3-as Beatriz Galindo AT-t mondjuk.

VI. futam Cyrano díj. A 2-es Timoteo, ha elsőre hozza, amit tud átlagosan, simán nyer. A 3-as Salihamidzic itt is pénzért kellene, hogy menjen. A 4-es Unique Vil, jó esély. A futam meglepetésének az 1-es Szacharin-t mondjuk.

VII. futam Ossia díj. Az 1-es Wonderchild győzelme nem lenne meglepő itt. A 3-as Valentino-val számolni kell. A 4-es Ulrika M elsőre már sokat jöhet. A futam meglepetésének a 2-es Vattacukrot mondjuk.

VIII. futam Új-Mexikó hendikep. A 2-es Padova meglepheti az egész mezőnyt. A 4-es Victoria Top Secret jó lehet itt. A 7-es Renoir Lag felérhet előre. A futam meglepetésének a 8-as Magic Bucks-ot mondjuk.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook