2022. január 19. - Márió, Sára

Lovi tippelde 13.

2018. március 30. Szerző: Rózsa Misi
És akkor ezen a hétvégén végre kezdetét veszi a galopp szezon is a Kincsem Parkban. Ahogy az lenni szokott, szombaton ügető versenyek, vasárnap galopp futamok várják majd a kilátogatókat.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Fenyves díj lesz. A 3-as Zeal Di Girifalco igen jó esélynek mondható itt. A 4-es Unique Noble jó futása nem lenne meglepetés. Az 5-ös Uncia itt már akár dobogóra is állhat. A futam meglepetésének a 7-es Ugolino Ans-ot mondjuk.

II. futam Demure díj. A 2-es Zizitop idomárjával elől ragadhat. A 7-es Wasserfall eredményes lehet talán. Ha a 8-as Villám RG végre nem hibázik, akkor simán nyerhet is. A futam meglepetésének a 4-es Vezért mondjuk.

III. futam Nyeretlenek versenye. Az 5-ös Vihar RG a futam egyik legkiegyenlítettebben teljesítő esélyese. A 4-es Zozo Bigi itt is dobogóesély. A 2-es Zsozsoka figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 1-es Varannó-t mondjuk.

IV. futam Colocaid hendikep. A 4-es Padova kihasználhatja előnyét. A 11-es Temass hátulról is nagyon sikeres lehet elsőre is. A 7-es Oklahoma Font ha nem hibázik sikeres lesz. A futam meglepetésének az 5-ös Rózsakertet ajánljuk.

V. futam Mazurka díj. A 6-os Ultimate Force nálunk a futam legjobb favoritja. A 8-as Rocky HR idei első futására is esélyes lehet. Az 1-es Kelvin A.T. közeli jó esély. A futam meglepetésének a 9-es Újpesti Lányt mondjuk.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. A 3-as Orient Boy nem esélytelen. A 2-es Ujgur Kisasszony nagyot mehet ebben a mezőnyben. A 7-es Racing Athlete ott lehet a pénzes helyek egyikén. A futam meglepetésének a 6-os Mikit mondjuk.

VII. futam Scot Palmer díj. A 7-es Rafael Bit közeli jó esély. A 6-os Henrik Ibsen A.T. ott lehet a végén elől. Az 5-ös Insa-ra mindig érdemes figyelni. A futam meglepetésének a 10-es Unreal Boss-t mondjuk.

VIII. futam Akkurátus hendikep. A 4-es Svéd barát hiba nélkül a legjobb esély lenne. Az 1-es Utah River kihasználhatja kedvező beállítását. Az 5-ös Ruby Reeves nagyon stabil versenyző. A futam meglepetésének a 7-es Orinoco-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Megnyitó Verseny lesz. Az 5-ös Bubi Pata elsőre már nagyon jó lehet. A 4-es Wizardess kedvelt távján nagyot futhat. A 2-es Origami kihagyhatatlan a tippelésből. A futam meglepetésének a 3-as Roko Sivi Soko-t mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es Used To Be közeli esély lehet nagy súlya ellenére is. A 2-es Charleston számíthat ebben a rulett futamban. A 12-es Rose Fire kihasználhatja kis súlyát és sikeres lovasát. A futam meglepetésének a 6-os Nancho-t mondjuk.

III. futam Tavaszi hendikep. A 2-es Akrobat látszik talán a legjobb esélynek. A 4-es Merzad közel végezhet. Az 1-es Bigfoot itt pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Ucellinot mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek Versenye. A 4-es Casino Royal nem látszik rossz esélynek. A 7-es Pókerarc játszható versenyző. A 9-es Agnes ezen a távon is jól mehet. A futam meglepetésének a 12-es Poszátát mondjuk.

V. futam Húsvéti hendikep. Az 1-es Mondóka nagy súlya ellenére sem esélytelen itt. A 3-as Dark Demon jól kezdheti a szezont. A 4-es Pokolfajzat nem rossz képességű versenyző. A futam meglepetésének a 6-os Magisztrátot mondjuk.

VI. futam Kerékpáros Időutazók hendikep. A 3-as Mentalist jó versennyel nyithat. A 2-es Méta jó esély. A 8-as Köln figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 4-es Lovely Rock-ot mondjuk.

VII. futam Pestmegyei hendikep. A 2-es Speedtest elsőre is jó lehet. Az 1-es Sky Driver figyelmet érdemel. A 4-es Pikk Dáma közeli esélyes. A futam meglepetésének a 3-as Bourges-t mondjuk.

VIII. futam Mogyoródi hendikep. A 9-es Taco Boy jó esély. A 10-es Navajo megbízható versenyző. A 3-as Dynamite közel végezhet. A futam meglepetésének a 2-es Holdviolát mondjuk.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook