2022. január 19. - Márió, Sára

Lovi tippelde 8.

2018. február 23. Szerző: Rózsa Misi
Az időjárás nem mutatkozik kegyesnek a lóversenyhez, de reméljük a pálya talaja azért alkalmas lesz a versenyek lebonyolítására a Kincsem Parkban.

 

A nap I. futama a Lézer díj lesz. Az 5-ös Vitya rossz pálya mellett is a legjobb esélynek látszik itt. A 6-os Urzulina kedvezőtlenebb beállítása ellenére sem esélytelen. A 2-es Unigena Sun ha nem hibázik, sikeres lehet. A futam meglepetésének a 3-as Titus Liviust mondjuk.

II. futam Gesztus hendikep. Az 1-es Onze de Mayo az élről nagyon jó lehet. A 2-es Trónörökös megbízható versenyző. A 3-as Magic Bucks elkaphat egy dobogós helyet. A futam meglepetésének a 6-os Prometheus-t mondjuk.

III. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es Willemijn SB kihasznáhatja kedvező starthelyét. A 7-es Zozo Bigi egyre jobb. A 3-as Zsolti a béka jót mehet. A futam meglepetésének a 4-es Ziccert mondjuk.

IV. futam Cédrus díj. A 6-os Virna Lisi hátrányból indul, de még így is komoly esélyes. A 2-es Uzonka M dobogóra várható. Az 5-ös Vezuvián, sokat javul versenyről-versenyre. A futam meglepetésének a 4-es Valentino-t mondjuk.

V. futam Bűvész hendikep. A 7-es Orient Boy nem rossz ló. A 3-as Kapitány itt pénzért mehet. A 6-os Tímurnak van olyan formája, amivel akár még nyerhetne is itt. A futam meglepetésének az 5-ös Sebes-t mondjuk.

VI. futam Wind Scot díj. A 2-es Insa a legjobb esélye ennek a futamnak. A 3-as Samuel Becket AT ott lehet az élen. A 4-es Salihamidzic közeli esély. A futam meglepetésének az 5-ös Bimbo De Chenu-t mondjuk.

VII. futam Dolgos hendikep. A 9-es Oklahoma Font nagyon sokat ledolgozhat jelentős hátrányából. Az 1-es Utrillo dAmour idomárjával kihasználhatja kedvező beállítását. A 4-es Zabrina helyre érhet. A futam meglepetésének a 3-as Paradise Gielle-t mondjuk.

 

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook