2018. június 23. - Zoltán

Lovi tippelde

47. hét

2016. november 18. Szerző: Rózsa Misi
Ezen a hétvégén véget ér a galopp szezon. Most utoljára még futnak egy nagy versenyt a telivérek, azután elmennek tavaszig pihenni és addig nem nagyon lesz alkalmunk találkozni velük. Búcsúzzunk együtt a Kincsem Parkban a Galopp szezontól vasárnap!

ÜGETŐ

A nap I. futama a Nebuló díj lesz. A 2-es Uptown Boy M jó pozícióból indulhat és közeli esély. Az 1-es San Francisco nagyon kihasználhatja kedvező beállítását. A 9-es Suny idomárjával jelentőset javulhat és azzal akár a legjobb esélyé is válhat itt. A futam meglepetésének a 6-os Uzsorásnőt mondjuk. 

II. futam Laura díj. A 2-es Rocky HR ha nem hibázik, akkor akár nyerhet is. A 6-os Beatriz Galindo AT nem látszik rossz sansznak. A 4-es Turandot Matto idomárjával javulhat annyit, hogy placcra érjen legalább. A futam meglepetésének a 9-es Üde Szépét mondjuk. 

III. futam Kétévesek versenye. A 7-es Celsius Evo térhátránya ellenére is a legjobb esély ebben a mezőnyben. Az 5-ös Wotan nagyon szépen mozgott, itt is jó esélynek tekinthető. A 6-os Worldleader tehetséges versenyző, akiben lehet bízni. A futam meglepetésének a 4-es Wonderchildet gondoljuk. 

IV. futam Leviathan hendikep. A 10-es Kairo Sun, legutóbb nagyot hibázott ennek ellenére a végére feljött a második helyre, itt akár nyerhet is. Az 1-es Tini Mia kihasználhatja kedvező beállítását. A 9-es Lardon hiba nélkül számítana. A futam meglepetésének a 11-es Trendy Girl-t mondjuk. 

V. futam Api díj. A 3-as Spartakus Ans nagyon jó esélye ennek a mezőnynek. A 6-os Dabano As lehet leginkább az ellenfele. Az 5-ös Rocket Boy-ra itt is figyelni érdemes nagyon. A futam meglepetésének a z 1-es Royal Flesh-t mondjuk. 

VI. futam Rádzsa hendikep. Az 5-ös Salt Lake City akár nyerhet is ebben a társaságban. A 4-es Uncatchable nem rossz esély. A 3-as Red Stone odaérhet. A futam meglepetésének a 10-es Bezique Va Bene-t mondjuk. 

VII. futam Ménesek Díja. A 4-es Time To Say Goodbye a futam legjobb esélyese. A 3-as Titán Ville idomárjával nem rossz sansz. Az 5-ös Speedy Boy itt is jól mehet az extra hosszúra. A futam meglepetésének az 1-es Újrázz-t mondjuk. 

VIII. futam Játszi hendikep. Az 1-es Ördög Hegedűse élen ragadhat. A 2-es Öttusázó nem rossz esély. A 7-es Stone Capes Judy akár nyerhet is kis szerencsével. A futam meglepetésének a 8-as Harlyndát mondjuk. 

IX. futam 2016. évi Amatőr Kupa hendikep XI. futama. A 6-os Zavita Meerswal nem rossz esély. A 8-as Poéta itt akár a győzelemért is küzdhet. A 7-es Noble Rose ha nem hibázik nagyot mehet. A futam meglepetésének a 4-es Suttogót mondjuk. 

 

 

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. A 7-es Married akár már most elveszítheti nyeretlenségét. Az 1-es Bigfoot igen közeli esély lehet. A 8-as Naruto általában közel végez. A futam meglepetésének a 6-os Candy Star-t mondjuk. 

II. futam Nyeretlen Kétévesek Versenye II. rész. Az 1-es Bizottság nagy súlya ellenére is esélyes. A 6-os Biborhajnal általában küzdelemben van. A 7-es Faster Now nem rossz sansz itt. A futam meglepetésének a 10-es Szatírát mondjuk. 

III. futam Szezonvégi hendikep. A 2-es Pink mindig küzdelemben végez. A 4-es Roxane jó esélyt képvisel. A 9-es Sármány kihasználhatja itt kis súlyát. A futam meglepetésének a 7-es vaníliát mondjuk. 

IV. futam Vigasz Díj. Az 1-es Perfect One itt nyerhet is. A 2-es Mondóka folytathatja győzelmi szériáját. A 3-as majolika, nagyon elszaladhat a többiektől. A futam meglepetésének a 4-es Barabau-t mondjuk. 

V. futam Totalizatőr hendikep. Az 1-es Erdély ha állja az extra hosszú távot, itt is győzhet. A 6-os Hope For Ever, nem rossz esélye ennek a futamnak. A 8-as Univerzum kihasználhatja kis súlyát. A futam meglepetésének a 3-as Gleneely Girl-t mondjuk. 

VI. futam Havanna hendikep. A 2-es Speedtest ezen a távon mindig számít. A 3-as Pokolfajzat meglephet mindenkit. A 7-es Seeking Approval nagyon komoly figyelmet érdemel rutinos lovasával. A futam meglepetésének a 8-as Luck Stone-t mondjuk. 

VII. futam Szunyogh István Emlékverseny hendikep. Az 1-es Waslawi nagy súlyával sem rossz esély. A 4-es Tim Twisternek van olyan formája, amivel itt favorit is lehetne. A 8-as Bahamian Indy kihasználhatja kis súlyát és jó lovasát. A futam meglepetésének a 3-as Bukephalos-t mondjuk. 

VIII. futam Zboray László Emlékverseny - Ürményi Díj. A 4-es Brilliance nagyon jó esélye ennek a mezőnynek. A 6-os Császárné itt újra eredményes lehet. Az 5-ös Bubi Pata ha jobb formáját hozza, felállhat a dobogóra. A futam meglepetésének a 8-as Altay-t mondjuk. 

IX. futam Viszontlátásra hendikep. A 7-es Pakalaka Bum tud úgy menni, hogy azzal akár nyerhessen is. A 3-as Esti Kornél jó esély ezen a távon. A 6-os Eisvogel megszerezheti az év utolsó győzelmét is. A futam meglepetésének a 9-es mentát mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook