2018. június 23. - Zoltán

Lovi tippelde

48. hét

2016. november 25. Szerző: Rózsa Misi
Hát véget ért a galopp szezon. Nagy csaták, fényes üstökösként berobbanó tehetségek, izgalmas és szép versenyek jellemezték a szezont, amiről majd külön cikk fog megjelenni nálunk. De a lóverseny szerelmesei nem maradnak program nélkül, hiszen az ügető küzdelmei folytatódnak.

 

 

A nap I. futama a Molnár hendikep lesz. A 2-es Stone Capes Judy legutóbb rá nem jellemző módon hibázott, itt akár győzelemmel is javíthat. A 6-os Vamos Kemp igen közeli jó esély. Az 5-ös Őrangyal itt akár győzhetne is. A futam meglepetésének a 4-es Offenbach Bigi-t mondjuk. 

II. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Norman nagyon jó esélynek látszik. A 8-as Sun City küzdelembe érhet. A 4-es képzőművész ha nem hibázik, jól szerepelhet. A futam meglepetésének a 2-es No Bi-t mondjuk. 

III. futam Fölény díj. A 2-es VAQU Em. Q tud olyat, amivel itt simán nyerhetne is akár. A 10-es Újpesti lány hiba nélkül még kedvezőtlen beállításából is esélyes lehet. A 14-es üstökös is ha nem hibázik, felérhet legelőre. A futam meglepetésének az 5-ös Uljanow W-t mondjuk. 

IV. futam Spring Home hendikep. Az 1-es Bebops Cassandra kihasználhatja kedvező beállítását és elszaladhat úgy, hogy ne érjék utol. A 10-es Redwod Vita nagyon messziről jön, de képessége alapján felérhet előre. Az 5-ös Onze de Mayo nem rossz esély itt. A futam meglepetésének a 2-es Jubilee Hut-ot mondjuk. 

V. futam 2016. évi Újlengyeli Lovas Klub Kupa hendikep VI. futama. A 9-es Rubino Tim nálunk a futam favoritja. A 11-es Shake Up itt is eredményes lehet. A 7-es Louvre helyre nem rossz esély. A futam meglepetésének a 8-as Sholty Gerit mondjuk. 

VI. futam Virágos díj. Az 1-es Philadelphia kedvező startszámáról nagyon jó esélye ennek a futamnak. A 8-as Szimfónia ha megint nem hibázik, megint nyerni tudhat ebben a mezőnyben. A 2-es Ördög Hegedűse nagy küzdő. A futam meglepetésének a 3-as Under World-öt mondjuk. 

VII. futam Hansa díj. A 8-as Sacramento TIM közeli esélynek látszik. A 6-os Ivan Pavlov AT hiba nélkül meglepetést okozhat. A 4-es Timoko R. L. akár nyerhet is itt. A futam meglepetésének a 2-es Up All Night-ot mondjuk. 

VIII. futam Betolakodó díj. A 3-as Euklid AT a futam kimagasló esélyese. A 9-es Usain itt is eredményes lehet. Az 5-ös Tücsök figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 4-es Ragdoll-t mondjuk. 

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook