2018. június 25. - Vilmos

Lovi tippelde

49. hét

2016. december 2. Szerző: Rózsa Misi
Jönnek a hidegek, öltözzenek fel melegen, de a Kincsem Park a hideg időben is sok kellemes élménnyel ajándékozza meg a versenyre kilátogató nagyokat és apróságokat is. Ez a hétvége is tartogat első osztályú csemegéket.

A nap I. futama a Gyúrós Istálló díja lesz. A 6-os Unika Vik látszik a futam legjobb esélyének. A 9-es Timoko R.L. Fazekassal akár itt nyerhetne is ha nem hibázik. Az 1-es Rock and Roll kedvező startszámát minden probléma nélkül kihasználhatja. A futam meglepetésének a 7-es Galindo Beatriz AT -t mondjuk. 

II. futam GY+GY Istálló díja – Nyeretlen Kétévesek versenye. A 3-as Villeneuve nagyon közeli esélye ennek a futamnak. A 7-es Violetta itt már dobogós lehet akár. Az 1-es Wotan ha nem hibázik, akár a nyeretlenségét is elveszítheti. A futam meglepetésének a 2-es Valentino-t mondjuk.

III. futam Kulik farm díja. Az 5-ös Harlyndára mindenképpen figyelni kell ebben a kiegyenlített mezőnyben. A 3-as Stone Capes Judy-nak ha jól jön ki a lépés, akár nyerhet is. A 6-os Alvena Quickly most nagyon jó. A futam meglepetésének a 9-es Ördög Hegedűsét tippeljük. 

IV. futam Dr. Németh András Emlékverseny. A 7-es Nichelino Di Re közel végezhet itt is. A 6-os Miki nagyon jó esély. A 3-as Pozsony előröl nagyon elszaladhat a többiektől a végére. A futam meglepetésének az 1-es Shergar-t mondjuk. 

V. futam Orosháza Város Díja. Az 5-ös Romi MMS a futam talán legjobb esélye. A 6-os Milliondollar Lux itt is pénzért futhat. A 8-as Underpaid Hanover nagyon erős ló, Fazekassal a győzelem a cél számukra. A futam meglepetésének a 4-es Amazing Koksot mondjuk. 

VI. futam Orosházi Lovas Egyesület Díja. Az 5-ös Titus Livius jó formában van. A 2-es San Francisco győzelemre esélyes. Az 1-es Passion Grif kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 9-es Insa-t mondjuk. 

VII. futam Baka hendikep. A 7-es Svéd Barát hatalmas térhátrányból fog indulni, de az extra hosszú versenyben ezt akár le is dolgozhatja kis szerencsével. A 6-os Őszi Fény nagyon bírja a hosszú versenyeket, itt is jó szereplése várható. Az 5-ös Őrs figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 1-es Rolling Stones-t mondjuk. 

VIII. futam Horváth Dezső Emlékverseny – Amatőrverseny hendikep. A 2-es Louvre a futam egyik legjobb esélye. A 7-es Noble Rose felérhet előre. A 8-as Poéta ha hozza átlagát, itt nyerhet is. A futam meglepetésének a 3-as Tündér Szépét mondjuk. 

IX. futam Trendy hendikep. A 4-es Nubia, nagyon jó esélynek látszik. A 14-es Napfény nincs könnyű helyzetben, de akár meg is oldhatja. A 13-as Kairo Sun is elég jó lehet. A futam meglepetésének a 8-as Suun City-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook