2018. május 23. - Dezső

Lovi tippelde

50. hét

2016. december 9. Szerző: Rózsa Misi
Ebben az évben az 50. lóverseny hétvége fog elkövetkezni ezen a héten. Akik kilátogatnak majd a Kincsem Parkba, azokat változatos, érdekes, jó programok várják.

A nap I. futama a Gejzír díj lesz. A 4-es Up All Night sikeres szereplése nagyon benne van itt a pakliban. A 7-es Utódló általában közel végez. A 3-as Ulászló M kis javulással, akár győzhet is. A futam meglepetésének a 8-as Ujgur Kisasszonyt mondjuk. 

II. futam Fékezz! Díj lesz. Az 1-es Univerzal Boy beállítása most nagyon jó, kihasználhatja. A 2-es Usain lehet a legnagyobb ellenfele. A 3-as Tárkány a neki kedvező távon figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 6-os Uptown Boy M-t mondjuk. 

III. futam Nyeretlenek versenye I. rész. A 3-as Újpesti Lány nálunk a futam favoritja. A 2-es Under Play sokat jöhet itt előre. A 7-es Talisman Sun pihenője után eredményes lehet.  A futam meglepetésének a 6-os Ukmukfukk-ot mondjuk. 

IV. futam Cseperke Díj- 2016. évi Amatőr Kupa Hendikep XII. futama. A 9-es Tequila Hush beállítása nem az ideális, de ennek ellenére is esélyes. A 11-es Sholty Csabi felérhet előre. A 8-as Kandidátus ebben a kiegyenlített mezőnyben is jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 2-es Napfényt mondjuk. 

V. futam Nyeretlenek Versenye II. rész. A 6-os Ügyésznő látszik talán a mezőny legjobb esélyének. A 7-es Ulrike Bork, ha nem hibázik, pénzért futhat. A 3-as Top Up felállhat a dobogóra. A futam meglepetésének az 1-es Útszélit mondjuk. 

VI. futam Filigrán hendikep. A 4-es Nixon nálunk itt favorit. A 6-os Bezique Va Bene pénzért illene, hogy fusson. A 3-as Mountain Bambi itt megint eredményes lehet. A futam meglepetésének a 11-es Amazing Lobelt mondjuk. 

VII. futam Mikulásgyár díj. A 5-ös Henrik Ibsen AT. győzelemre esélyes. A 4-es Oldtimer Diamant mindig figyelmet érdemel. A 3-es Under World megbízható erős versenyző. A futam meglepetésének az 1-es Timoteot mondjuk. 

VIII. futam Nikki hendikep. Az 5-ös Tini-mia itt akár nyerhetne is. A 3-as Útonálló közel végezhet. A 8-as Utini Em nem rossz esély A futam meglepetésének a 7-es Ostromot mondjuk. 

IX. futam Lézer hendikep. A 11-es Racing Athlet esélyes lehet itt. A 12-es Stone Capes Judy ha nem hibázik, kedvezőtlenebb beálltása mellett is esélyes. A 10-es Kiskarcsi, ha menő kedvét fogja ki, akár nyerhet is. A futam meglepetésének a 8-as Ripleyt mondjuk. 

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook