2018. június 23. - Zoltán

Lovi tippelde

51. hét

2016. december 16. Szerző: Rózsa Misi
Hétvégén lehet leesik az első hó is a pályára. Ettől függetlenül természetesen a versenyeket meg fogják tartani most is. Nem is akármilyen programok várják szombaton a Kincsem Parkba kilátogatókat.

A nap I. futama a Virlis díj lesz. A 2-es Újpesti lány, itt is jó esélyt képvisel. Az 1-es Unigena Sun, ha nem hibázik, kedvező beállításából akár nyerhet is. A 6-os Uzsok formában van. A futam meglepetésének a 3-as Uljanov W-t mondjuk. 

II. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Sholty Geri ezuúttal ismét akár győzhet is. A 4-es Trónörökös küzdelembe várható. A 8-as Ottey Boss itt megint számíthat, bravúros finisével. A futam meglepetésének a 9-es Nichelino Di Re-t mondjuk. 

III. futam Nábob díj. Az 5-ös Timiko R. L. nálunk a legjobb sansz. A 2-es Ivan Pavlov A.T. igen közeli esélynek látszik. A 6-os Kelvin A.T itt meglepheti az egész mezőnyt. A futam meglepetésének a 7-es Unciát mondjuk. 

IV. futam Muscicapa hendikep. A 7-es Nemzetesúr nem rossz sansz hosszúra. A 4-es Kiskarcsinak is kedvezhet ez a táv. A 3-as San Francisco ezen a távon is jó lehet. A futam meglepetésének a 6-os Imperiált mondjuk. 

V. futam Angyal hendikep. A 6-os No Fear ebben a mezőnyben újra sikeres lehet. A 7-es Tündérrózsa jó futása nem lenne meglepetés. Az 5-ös Medália, minimum placcra jó esély. A futam meglepetésének a 2-es Rise N Shine-t mondjuk. 

VI. futam Feiser Emlékverseny. A 3-as Dabano AS itt már nyerhet. Az 5-ös Oldtimer Diamant egyre jobb itt is a győzelemért csatázik majd. A 8-as Henrik Ibsen AT igen közeli esély. A futam meglepetésének az 1-es Nyírest mondjuk. 

VII. futam a 2016. évi Segédhajtó Kupa Hendikep VI. futama. A 4-es Oli Sun elég jó esélynek látszik. A 2-es Kairo Sun rá nem jellemző módon hibázott, ha itt nem fog, akár nyerhet is. A 6-os Mariska itt figyelmet érdemelhet talán. A futam meglepetésének az 1-es képzőművészt mondjuk. 

VIII. futam Látszat díj. A 10-es Angeliga Evo térhátránya ellenére is a futam legnagyobb favoritja. A 3-as Unika Vik jó esély. A 6-os Euklid A.T a győzelemért lehet csatában. A futam meglepetésének a 7-es Insa-t mondjuk, ha esetleg nem hibázik. 

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook