2018. november 21. - Olivér

Lóverseny az éjszakában 1.

2017. május 4. Szerző: Rózsa Misi
Hogy teljes gőzzel beindult a lóverseny szezon, azt mi sem mutathatja fényesen, hogy ettől a héttől kezdve, újra megindul a lóverseny a péntek éjszakában. Galopp, gátversenyek, fordított irányú ügető versenyek, agárversenyek várják az érdeklődőket, a programok este kezdődnek és késő estébe nyúlnak bele. Az első futam 19:00 órakor indul el az utolsó 21:15-kor.

 

GALOPP

A nap I. futama a Lovasutánpótlás Kupa I. futama hendikep lesz. A 2-es Impius elég jó esélyt képvisel itt. Az 5-ös Orkán esélyei bíztatóak. A 8-as Perfect Too itt már eredményesebb lehet. A futam meglepetésének az 1-es Greenpeace-t mondjuk. 

II. futam Tavaszi Gátverseny. Az 1-es Rui Faleiro nagyon jó sansz. A 2.-es Diplomata megbízható, jó versenyző. A 3-as Laguna felveheti a két favorittal a versenyt. A futam meglepetésének a 4-es Dzsint mondjuk. 

AGÁRVERSENY

A nap I. futama a Tavaszi Agárverseny lesz. A 6-os Booksy talán a legjobb esély itt. Az 1-es Vesuviy meglepetést okozhat. A 3-as Scooterrel számolni kell. A futam meglepetésének a 2-es Cody-t mondjuk. 

II. futam Májusi Agárverseny. Az 5-ös Jazzy a legjobb esélynek mondható. Az 1-es Dynamo pénzért rohanhat. A 4-es Apacs megbízható versenyző. A futam meglepetésének a 3-as Doriszt mondjuk. 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Templar díj lesz. Ebből a mezőnyből kiemelkedni látszik a 4-es Kelvin A.T. A 10-es Betty Evo akár főszerepet is játszhat. A 7-es Ukmukfukk itt is pénzért futhat. A futam meglepetésének a 11-es Class dEvel-t mondjuk. 

II. futam Eperjes díj. A 2-es Samuel Becket A.T. és a 4-es Svéd barát nagy küzdelmére számítunk itt leginkább. Az 1-es Tengelic pénzért mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Timiko R.L.-t mondjuk. 

III. futam Péntek Esti Szuper Sprint Díj. 

Az 1-es King Stones szerintünk megveri a 2-es Oli Sun-t. 

A 3-as Pentatlon kikap a 4-es Rubino TIM-től. 

Az 5-ös Királyhágó megveri a 6-os Beatriz Galindo A.T. –t.

A 7-es Priscilla kikap a 8-as Ottey Boss-tól. 

A mi tippünk alapján King Stones lesz az első, Királyhágó a második , Rubino TIM a harmadik és Ottey Boss a negyedik. 

A lóverseny programok után koncert zárja az estét, ezúttal a Zanzibár zenekar fog fellépni. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook