2019. január 18. - Piroska

Lóverseny az éjszakában 3.

2017. június 1. Szerző: Rózsa Misi
Ezen az első igazi nyári hétvégén, megint lesz pénteken is program a Kincsem Parkban este, amire nagyon érdemes lesz kilátogatni.

 

GALOPP

A nap I: futama a Németh Ferenc Emlékkupa II. futama. A 3-as Greenpeace itt is eséllyel indul. A 4-es Napleány dobogó esély. A 2-es Katies Kiss ebben a mezőnyben sokat jöhet előre. A futam meglepetésének a 8-as Summer Star-t mondjuk. 

II. futam Júniusi Gátverseny. Az 1-es Diplomata nálunk egyértelmű favorit. Az 5-ös Pietro Testa itt is sikeres lehet. A 2-es Tickle the Queen erős versenyző. A futam meglepetésének a 7-es Royal Ron-t mondjuk. 

AGÁRVERSENY

A nap I. futama a Taylors Sky verseny lesz. A 4-es Dynamo és az 5-ös Jazyy nagy párharcára számítunk itt. Az 1-es Scooter indulhat majd leginkább az üldözésükre. A futam meglepetésének a 3-as Cooper-t mondjuk. 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Bertand hendikep I. része lesz. A 3-as Let it be TN ebben e versenyben sansz lehet. A 6-os Örömtűz megbízható versenyző. A 7-es Ulrike Bork dobogó esély. A futam meglepetésének a 8-as Reménységet mondjuk. 

II. futam Zsigmond díj. A 11-es Cyprus AT ha megállja, hogy ne hibázzon, akkor könnyű győztes lehet. A 6-os Ultra Lady közeli jó esély. A 8-as Volla Gatto hiba nélkül komolyan számítana. A futam meglepetésének a 3-as Class dEvel-t mondjuk. 

III. futam Bertrand hendikep II. rész. A 7-es Celebrity Classic a legjobb esélynek mondható. Az 5-ös Unikornis, rendre dobogón tud végezni. Az 1-es Sámuel kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 9-es Utini Em-et mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook