2019. január 18. - Piroska

Lóverseny az éjszakában 4.

2017. június 15. Szerző: Rózsa Misi
Megint hosszú hétvége várja az érdeklődőket a Kincsem Parkban. Ez azt jelenti, hogy pénteken ismét galopp, agárverseny és ügető nyitja meg a hétvégét estétől.

 

GALOPP

A nap I. futama az Amatőrverseny hendikep lesz. Az 5-ös Suttogó itt is jó esélyt képvisel. A 6-os Golem könnyen elől találhatja magát. A 2-es Naruto kis szerencsével megoldhatja ezt az egyenletet. A futam meglepetésének a 4-es Refana-t mondjuk. 

II. futam Krőzus Gátverseny. Az 1-es Black Blade a futam legjobb esélye. A 2-es Dzsin jó lovasával sokat jöhet előre. A 4-es Ciper dobogóesély. A futam meglepetésének az 5-ös Royal Ron-t mondjuk. 

AGÁRVERSENY

A nap I. futama a Coolavanny Bert díj- Derbi előfutam lesz. A 3-as Vesuviy folytathatja győzelmi sorozatát. A 6-os Booksy jó esély. Az 5-ös Dolores hűségesen adja tudását. A futam meglepetésének a 4-es Prince-t mondjuk. 

II. futam Farloe Ironman díj- derby előfutam. A 6-os Jazzy nagyon közeli esély. Az 1-es Cody nagyot futhat a nyúl után. A 4-es Deep Night dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 3-as falcon-t mondjuk. 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Röpke hendikep lesz. A 3-as Laluna Comtesse közeli jó esély itt. A 2-es Amys Love lehet leginkább az ellenfele. Az 5-ös Ukmukfukk itt jól szerepelhet. A futam meglepetésének a 6-os Tarita Tariipia AT-t mondjuk. 

II. futam Curry díj. Az 5-ös Cyprus AT nagy esélyese a futamnak. A 4-es Zabrina meglepheti őt. A 3-as Urzulina itt is pénzért futhat. A futam meglepetésének a 6-os Class dEvel-t mondjuk. 

III. futam Péntek Esti Szuper Sprint díj. 

Az 1-es Amazing Koks verni fogja a 2-es Primus-t és a 3-as Sóvirágot.

A 4-es Kingstones verni fogja az 5-ös Rangos Meteort és a 6-os Stardriftet.

A 8-as Salihamidzic verni fogja a 7-es kronost és a 8-as Landlordot. 

Végső sorrendben Amazing Koks, Kingstones, Salihamidzic sorrendet várunk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook