2018. október 20. - Vendel

Lóverseny az éjszakában 5.

2017. június 29. Szerző: Rózsa Misi
Most következik a derbi hétvégéje. Pénteken a Lóverseny az éjszakában rendezvény keretén belül, az agarak derbije nyitja meg a sort. Szombaton az ügető, vasárnap a galopp derbi következik.

 

GALOPP

Az nap I. futama a Nyári Gátverseny lesz. Az 1-es Dvornik Dream a legjobb sansz ebben a mezőnyben. Utána a másik jó esély a 3-as Dzsin. A 2-es Rikat visszakerülve a gátra, akár a győzelmet is megszerezheti. A futam meglepetésének a 4-es Jack the Giant-ot mondjuk. 

II. futam Lovasutánpótlás Kupa III. futama hendikep. A 7-es Mátrix jó lehet ebben a kiegyenlített mezőnyben. A 8-as Mojave tud olyat, amivel figyelni kéne rá. A 10-es Summer Star javulhat annyit, hogy fizessenek rá. A futam meglepetésének a 4-es Impius-t mondjuk. 

III. futam Horze-Fregentri-Női Amatőrverseny hendikep. A 8-as Arabian Cafe esélyes versenyző. A 4-es St-Selene képessége alapján odaérhet. A 14-es Naruto itt esetleg számíthat már. A futam meglepetésének a 3-as Lucky Stone-t mondjuk. 

AGÁRVERSENY

A nap I. futama a Royal Essences díj lesz. Az 1-es My Ypsilon itt akár nyerhet is. A 6-os Dolores gyengébbek közé került. Az 5-ös Falcon élhet képességével. A futam meglepetésének a 4-es Azraq-t mondjuk. 

II. Futam Laguna- 3. Kincsem Park Agárderby. A 3-as Vesuvy fényes formában van, megnyerheti a derbyt. A 2-es Cody kemény ellenfele lehet. Az 1-es Jazzy nagyon rutinos, erős versenyző. A futam meglepetésének az 5-ös Booksy-t mondjuk. 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Belami díj lesz. A 4-es Prodigy Gasti itt a legjobb esély talán. Az 5-ös Gigant Wings itt jó sansznak mondható. A 3-as Class dEvele komoly figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 7-es Ubulina RG-t mondjuk. 

II. futam Bob Do It hendikep. Az 1-es Sebastian Ketti kihasználhatja kedvező beállítását. Az 5-ös Tini-mia sokat jöhet előre. A 7-es Let It Be TN-nek van olyan formája, amivel pénzért futhat. A futam meglepetésének a 3-as Jubile Hut-ot mondjuk. 

III. futam Nyeretlenek versenye. Az 5-ös Ukmukfukk eredményes lehet. A 6-os Victory-Lease ha nem hibázik, akár nyerhet is. A 3-as Unique Noble pénzért mehet. A futam meglepetésének a 8-as Velocity-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook