2019. január 19. - Márió, Sára

Lóverseny az éjszakában 6.

2017. augusztus 3. Szerző: Rózsa Misi
A pár hetes szünet után a péntek éjszakai lóverseny is folytatódik. Ismét telivérek,ügetők, agarak mérik péntek éjszaka össze tudásukat a Kincsem parkban.

 

GALOPP

A nap I. futama a Lovasutánpótlás Kupa IV. futama lesz. A 2-es Májusfa igen közeli esélynek mondható. A 6-os Mátrix képessége alapján, akár nyerhet is. Az 5-ös Orkán sikere nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének az 1-es Bizottságot mondjuk.

II. futam Augusztusi gátverseny. Az 1-es Diplomata verhetetlennek látszik. A 2-es Black Blade lehet a legkomolyabb ellenfele, esetleg a 3-as Navigáló. A futam meglepetésének a 6-os Royal Ron-t mondjuk.

AGÁRVERSENY

A nap I: futama a Salad Dodger díj lesz. Az 1-es Shelby könnyedén nyerhet akár. A 2-es Dolores rutinos , jó versenyző. A 4-es Azraq nagyot mehet. A futam meglepetésének a 3-as Britany-t mondjuk.

II. futam Droopys Ward díj. Az 5-ös Cooper-t rutinja segítheti. Az 1.es Tina Turner, már első versenyében is jó lehet. A 2-es Izadro nem teljesen újonc már. A futam meglepetésének a 3-as Smash Hit-et mondjuk.

ÜGETŐ

A nap I. futama a Gambrinus díj I: része lesz. A 6-os Gigant Wings nyerheti is akár a futamot. A 2-es Unique közeli jó esély. Az 1-es Bonjour Evo ha ne m hibázik, nagyot mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Disney HR-t mondjuk.

II. futam Igézet hendikep. Az 5-ös Timur akár nyerhet is. A 6-os Ulrike Bork közeli jó esélynek látszik. A 2-es Tesco Magic-nak van olyan formája, amivel számítana. A futam meglepetésének a 4-es Sziporkát mondjuk.

III. futam Gambrinus díj II. rész. A 3-as Cyprus AT közeli jó esély. A 6-os Prodigy Gasti komoly figyelmet érdemel. A 2-es Velence R pénzért kéne, hogy fusson itt. A futam meglepetésének az1-es Magic Bucks-ot mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook