2019. január 16. - Gusztáv

Lóverseny az éjszakában 7.

2017. szeptember 1. Szerző: Rózsa Misi
Hosszabb szünet után a Kincsem Parkban este és éjszaka megint lesznek versenyek. Telivérek, agarak és ügetőlovak versenyeiért szurkolhatnak a kilátogatók.

 

GALOPP

A nap I. versenye a Lovas Utánpótlás Kupa V. futama lesz. Az 1-es Pink nagy súlya ellenére is jó esély lehet itt. A 3-as Taco Boy most gyengébbek között fut. A 4-es Déva vára dobogón ragadhat. A futam meglepetésének a 6-os Summer Star-t mondjuk.

II. futam Szeptemberi Gátverseny. A 2-es Jack the Giant duplázhat könnyedén itt. A 4-es Royal Ron nem rossz esély. A 6-os Vanília ismét pénzért futhat. A futam meglepetésének az 1-es Rikat-ot mondjuk.

AGÁRVERSENY

A nap I. futama a Lyreen Mover díj lesz. A 1-es Cody mindig elől végez. Az 5-ös Booksy igen jó sanszot képvisel. A 3-as Azraq itt is eredményes lehet. A futam meglepetésének a 6-os Falcon-t mondjuk.

II. futam West Mead díj. Az 5-ös Mimi nagyon szép idővel kvalifikált. A 3-as Destiny jó kutyának látszik. Az 1-es Model származása alapján akár elsőre nyerhet is. A futam meglepetésének a 6-os Virginiát mondjuk.

III. futam Rapid Ranger díj. A 2-es Polo nálunk a favorit. Az 5-ös Cooper lehet leginkább az ellenfele. A 6-os Eagle dobogóra érhet. A futam meglepetésének az 1-es Chili-t mondjuk.

ÜGETŐ

A nap I. futama a Budapest – New York Amatőrtalálkozó hendikep I. futama. A 2-es Oklahoma Font nálunk a futam favoritja.  A 6-os Overnight nagyon jó esély. A 7-es Prodigy Gasti megbízható erős versenyző. A futam meglepetésének a 9-es Sóvirágot mondjuk.

II. futam Chakko Fran díj. A 3-as Vola Gatto mindig közel végez, itt már nyerhetne is akár. A 4-es Magic Buck elcsíphet egy jó helyezést. A 7-es Violetta meglepheti a társaságot. A futam meglepetésének az 1-es Zabrinát mondjuk.

III. futam Péntek Esti Szuper Sprint díj.

A 2-es Kingstone szerintünk verni fogja az 1-es Let it be TN-t.

A 3-as Lardon verni fogja szerintünk a 4-es Kronost.

Az 5-ös Opál lány verni fogja szerintünk a 6-os Mariskát.

Lardon-Kingstone-Opál lány végső sorrendre számítunk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook