2019. február 19. - Zsuzsanna

Lóverseny az éjszakában 7.

2017. október 6. Szerző: Rózsa Misi
Jó pár hétig nem volt, most pénteken újra lesz lóverseny az éjszakában a Kincsem Parkban. Ezúttal a telivérek nem jönnek ki, tehát gátverseny és galopp nem lesz, csak agár futtatás és fordított irányú ügetőversenyek.

 

AGÁR VERSENY
A nap I. futama a Jaxx On Fantasy díj lesz. A 3-as Tina Turner közeli esély. A 2-es Model itt is pénzért futhat. A 6-os Dorisz nagyon közeli esélyes. 
II. futam Skip The Field díj. Az 1-esMuci itt nyerhet könnyedén. Az 5-ös Don Juan pénzért illene, hogy fusson. A 4-es Virginia sokat javulhat. 
III. futam Brother Mick díj. Az 5-ös Azraq közeli sansz. A 6-os Prince lehet leginkább talán az ellenfele. A 4-es Izdaro beérhetett egy jobb helyezésre. 
IV. futam Speedy Sonny díj. A 2-es Deep Night szinte verhetetlen. Az 5-ös Dolores ismét jó lehet. Az 1-es Polo helyen ragadhat. 
ÜGETŐ
A nap I. futama a Melinda Gull díj lesz. A 8-as Cyprus AT mostanában rendre hibázik, ha nem tenné, akkor a futam legnagyobb favoritjának mondhatnánk. A 3-as Betty Evo itt eredményes lehet. Az 1-es Ulrika M elől ragadhat. A futam meglepetésének a 10-es Ultimate Ugrit mondjuk. 
II. futam Ida June hendikep. Az 1-es Priscilla kihasználhatja kedvező beállítását. A 8-as Ottey Boss számára kijöhet jól a lépés. Az 5-ös Nichelino Di Re itt is eredményes lehet. A futam meglepetésének a 7-es Ubulina RG-t mondjuk. 
III. futam Péntek Esti Szuper Sprint díj. 
Az 1-es Amazing Koks verni fogja a 2-es Tündérrózsát.
A 4-es Offenbach Bigi verni fogja a 3-as Trendy Girl-t. 
A 6-os Lardon verni fogja az 5-ös Tini-mia-t. 
Végső sorrendnek az 1-4-6 befutást várjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook