2018. június 23. - Zoltán

Lovi tippelde

10. hét

2017. március 10. Szerző: Rózsa Misi
Most már a hétvégén teljes erővel támadni fog a tavasz! Gyerünk ki a jó friss levegőre. Erre remek lehetőséget lehet találni az egész család számára a Kincsem Parkban szombaton, ahol a jó levegő mellett izgalmas versenyek és sok pénz lehetősége is várja az érdeklődőket.

 

 

A nap I. futama a Just a Star díj lesz. A 7-es Tiara Boss kedvezőtlen beállítása ellenére is a futam egyik nagyon jó esélyének látszik. A 2-es Trendy Girl, egyre jobban formába lendül, itt is pénzért illene futnia. A 3-as Tutanhamon idomárjával itt is elcsíphet egy pénzes helyezést. A futam meglepetésének az 1-es Uptown Boy M-et mondjuk. 

II. futam Dream Wind díj. Az 5-ös Ultimate Force itt szerephez juthat, ebben az orosz rulett futamban. A 6-os Winetou legutóbb már mutatkozott, itt előrébb végezhet. A 7-es Unique Noble elmehet úgy, hogy ne tudják utolérni. A futam meglepetésének a 4-es Bella Evot tippeljük. 

III. futam Árnyék hendikep. Az 5-ös Pálinka simán nyerheti ezt a versenyt is. A 8-as Mountain Bambi idomárjával mehet úgy, hogy fizessenek rá. A 6-os Uncatchable nem rossz esélye ennek a futamnak. A futam meglepetésének a 3-as Famous Foto-t mondjuk. 

IV. futam 2017. Évi Amatőr Kupa hendikep III. futama. A 7-es Tündérszépe itt is eredményes lehet. A 3-as Onze De Mayo megbízható versenyzőnek mondható. A 6-os Nelli Gull egyre jobb formába kerül. A futam meglepetésének a 2-es Norman-t mondjuk. 

V. futam Happy Bluejay hendikep. A 6-os Unigena Sun itt is jól szerepelhet. A 2-es Ujgur Kisasszony, már idei első futására is pénzért állhat starthoz. A 11-es Úrilány R figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 4-es Una Noche Mas-t mondjuk. 

VI. futam Varga Henriett Emlékverseny. A 7-es Sultana Jet a futam legjobb esélye nálunk. A 6-os Working Out itt is sikeres lehet. Az 5-ös Samuel Becket AT. itt pénzért kéne, hogy fusson. A futam meglepetésének a 3-as Insa-t mondjuk. 

VII. futam Hurry Up Star hendikep. Az 1-es Prometheus akár start-cél győzelmet is arathat. A 2-es San Francisco nehéz ellenfél ebben a mezőnyben. A 3-as Ruby Reves komoly figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 6-os Racing Athlete-t mondjuk. 

VIII. futam Kolostor hendikep. A 6-os Nixon idén most fut először, de akár elsőre is nyerhet. A 4-es Ottey Boss igen megbízható, jó versenyző. Az 5-ös Sziklaszirt a győzelemért illene hogy küzdjön itt. A futam meglepetésének a 7-es poétát mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook