2018. június 23. - Zoltán

Lovi tippelde

11. hét

2017. március 17. Szerző: Rózsa Misi
Ha szombat, akkor természetesen ügető nap. Ha szombat, akkor a jó időben irány a Kincsem park. Mert ott gyerek, felnőtt egyaránt megtalál mindent, ami egy kellemes hétvégi kikapcsolódásnál örömöt ajándékozhat.

A nap I. futama a 2017. évi Kincsem Park Kupa II. futama lesz. Az 1-es Tequila Hush jó formában van és már bizonyította képességét idén is. Kedvező startszámáról, talán az egyik legjobb esélynek mondható. A 4-es Laluna Comtesse már idei első futására is hozhatja formáját és azzal remek esélynek látszik. A 2-es Rubino Tim pénzért futhat. A futam meglepetésének az 5-ös Serafina Kettit mondjuk.

II. futam Óceán díj. A 2-es Top Up közeli esélynek mondható. A 4-es Unique Noble megbízhatatlan, de ha nem hibázik, akár nyerhet is. A 7-es Ügyésznő Lakatossal, mindenképpen figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 6-os Vital RG-t mondjuk. 

III. futam Detektor hendikep. A 7-es Passion Gif nagyon jó esély térhátránya ellenére is. A 6-os Beatriz Galindo AT itt nagyon nagyot mehet kis szerencsével. A 10-es Rosamundi nagyon nehéz helyzetben van hátránya miatt, de klasszisa révén akár meg is oldhatja ezt a feladatot. A futam meglepetésének az 5-ös Mountain Bambi-t mondjuk. 

IV. futam Amatőrverseny hendikep. A 3-as Sensation nálunk az egyik legjobb esély. Az 5-ös Prometheus itt nagy sikert érhet el. A 4-es Salt Luck City kiváló hajtójával pénzért futhat. A futam meglepetésének az 1-es Norman-t mondjuk. 

V. futam Koppány díj. A 3-as Tarita Teriipia AT. itt is eredményesen versenyezhet. A 4-es Titán Ville már idei elsőjére a győzelemért lehet majd harcban. A 2-es Újrázz rizikós versenyző, de jobb formájával, akár még győzelme sem lenne meglepő. A futam meglepetésének a 6-os Overnight-ot mondjuk. 

VI. futam Csapodár díj. A 4-es Unreal Boss a futam legjobb esélyének látszik. Az 5-ös Timoko R.L ha jól jön neki ki a lépés nyerhet itt. A 8-as Tiara Boss-ra mindig érdemes figyelni. A futam meglepetésének a 9-es Unika Vik-et mondjuk. 

VII. futam Ali hendikep. A 9-es Onze De Mayo jól mehet a kiegyenlített mezőnyben. Az 1-es Padova, tud olyat, amivel nagyon elszaladhat a többiektől. A 7-es Szivárvány tud olyat, amivel itt számíthatna. A futam meglepetésének az 5-ös Let It Be TN-t mondjuk. 

VIII. futam Bródy János Emlékverseny. A nagyon jó lovak versenyében a 2-es Sanger MS nagyon jó esélynek látszik. Az 5-ös Spartacus Ans nagyon jó formában van. A 10-es Milliondollar Lux térhátránya ellenére is felérhet előre. A futam meglepetésének a 6-os Breve Des Baux-ot mondjuk. 

IX. futam Lila Akác hendikep. A futam legjobb esélyének a 8-as Kapitányt gondoljuk. A 3-as Napfény kihasználhatja kedvező beállítását. Az 1-es Priscillának már nagyon érik egy jó futás. A futam meglepetésének a 10-es Tájfunt mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook