2018. június 23. - Zoltán

Lovi tippelde

12. hét

2017. március 24. Szerző: Rózsa Misi
Most már verőfényes, igazán kellemes időt hoz a hétvége. Természetesen erre a szombatra is meleg szívvel tudjuk ajánlani Önöknek, hogy látogassanak el a lóverseny pályára, mert a Kincsem Parkban szombaton megint az ügetőé a főszerep.

 

 

A nap I. futama a Janette hendikep lesz. A 2-es Szimfónia, rá nem jellemző módon múltkor hibázott, itt nagyot javíthat, győzelmét várjuk. A 4-es Olasz Lány egyre közelebb jön, benne lehet egy jó futás. Az 5-ös Shes Vivienne legutóbb nagyot ment, azzal itt is számítanak. A futam meglepetésének A 7-es Shake Up-ot mondjuk. 

II. futam Nyeretlenek versenye I. rész. A 9-es Timur beállítása nem ideális, ennek ellenére jó szereplése várható. A 3-as Utini Em ebben a rulett futamban pénzért futhat. A 6-os Urzulina figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 7-es Unique Noble-t mondjuk. 

III. futam Absalom díj. A 4-es Urán Lady itt sikeres lehet ismét. A 8-as Rocky HR ha végre nem fog hibázni, akár nyerhetne is. A 7-es Ugolino Ans érdekesen szerepelhet ebben a mezőnyben. A futam meglepetésének a 6-os Uncatchable-t mondjuk. 

IV. futam Pityke hendikep. A 10-es Red Stone térhátránya ellenére felszaladhat előre. Az 1-es Onyx M. kedvező startszámáról akár be is vezethet. A 8-as Uzorka Ville tud olyat, amivel főszerephez juthat ebben a mezőnyben. A futam meglepetésének a 11-es Spar Ladyt mondjuk. 

V. futam Nyeretlenek versenye II. rész. Az 5-ös Ubulina RG akár nyerhet is. A 8-as Tesco Magic gyenge társaságban jól mehet. A 3-as Sütike rendszeresen nagyon közel végez. A futam meglepetésének a 7-es Ulmeus-t mondjuk. 

VI. futam Cyrano díj. A 3-as Henrik Ibsen AT a futam legjobb esélye lehet. Az 5-ös Rocket Boy, idei elsőjére is nagyot küzdhet. A 6-os Speedy Boy szintén jó esély. A futam meglepetésének a 2-es Alvena Quickly-t mondjuk. 

VII. futam Ossia díj. A 4-es Timoko RL folytathatja győzelmi szériáját. Az 1-es Euklid A.T kedvező startszámáról nyerhet is. A 7-es Unika Vik, könnyen pénzért futhat. A futam meglepetésének a 6-os Tiara Boss-t mondjuk. 

VIII. futam A 3-as Ruby Reeves itt akár nyerhet is. Az 5-ös Nacho Nico hiba nélkül az egyik favorit. A 6-os Rózsakert pénzért illene, hogy fusson. A futam meglepetésének a 4-es Racing Athlete-t mondjuk. 

IX. futam Új-Mexikó hendikep. A 2-es Öttusázó nagyon jó esélynek látszik. A 4-es Sziklaszirt itt is szépet mehet. A 7-es Poéta felérhet előre. A futam meglepetésének a 6-os San Francisco-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook