2018. június 23. - Zoltán

Lovi tippelde

13. hét

2017. március 31. Szerző: Rózsa Misi
Ettől a héttől kezdve újra indul a galopp szezon is. Természetesen a megszokott módon, szombaton ügető programokkal várja az érdeklődőket a Kincsem Park, vasárnap galopp.

ÜGETŐ

A nap I. futama a Fenyves díj lesz. A 6-os Unique Boy itt is a legjobb esélyesek egyikének számít. A 3-as Tücsök megbízható, stabil versenyző. A 8-as Tiara Boss stabilan hozza formáját. A futam meglepetésének a 4-es Unreal Boss-t mondjuk. 

II. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Naomi jó versenyt futhat ebben a nagyon kiegyenlített mezőnyben. A 3-as Norman általában közel szokott végezni. A 8-as Keeper ha nem ugrik, pénzért futhat. A futam meglepetésének a 9-es Tündérrózsát mondjuk. 

III. Futam Colocaid díj. A 3-as Nixon jó esélyekkel indul. A 4-es Ördöghegedűse, térhátránya ellenére felérhet. A 6-os Őszi Fény, ebben a mezőnyben jó esély. A futam meglepetésének az 5-ös Svéd barátot mondjuk. 

IV. futam Mazurka díj. A 4-es Betty Evo közeli esély lehet. A 8-as Újszilvás itt könnyebb feladatot kap, amit megoldhat. Az 1-es Vanderle javulhat annyit, hogy fizessenek rá. A futam meglepetésének a 7-es Hercules Flevo-t mondjuk. 

V. futam Gesztus hendikep. A 4-es Perfect jól mehet hosszúra. A 6-os Sziklaszirt a futam egyik legjobb esélye. Az 1-es Padova ha bírja a távot helyen ragadhat. A futam meglepetésének az 5-ös Beatriz Galindo AT.-t mondjuk. 

VI. futam Scot Palmer díj. A 6-os Sultana Jet itt is a legjobb favorit. A 3-as Oldtimer Diamant erős ellenfele lehet. A 4-es Timoteo, tud olyat, amivel akár nyerhetne is. A futam meglepetésének a 2-es Rafael Bit-et mondjuk. 

VII. futam Demure díj. Az 1-es Utódló ha jól jön el, akár start-cél győzelmet is arathat. Az 5-ös Úrilány R itt is sikeres lehet. A 3-as Ujgur Kisasszony pénzért futhat itt is. A futam meglepetésének a 4-es Una Noche Mas-t mondjuk. 

VIII. futam Akkurátus hendikep. A 6-os Uncatchable kis szerencsével a győzelmet is megszerezheti. A 7.es Sholty Csabi nem esélytelen. A 9-es Mariska itt már jobban mehet. A futam meglepetésének a 4-es Pinokkiót mondjuk.

 

 

GALOPP

A nap I. futama a Megnyitó verseny lesz. A 4-es Maximum Joy jó esélynek látszik. Az 1-es Billy Tiger nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel. Az 5-ös Gleneely Girl pénzért futhat. A futam meglepetésének a 2-es Radio Ga Ga-t mondjuk. 

II. futam Nyeretlenek versenye. A 6-os Winning Bid akár nyerhet is. A 7-es Juliana figyelmet érdemel. Az 5-ös Déva vára meglepetést okozhat erős lovasával. A futam meglepetésének az 10-es Májusfát mondjuk. 

III. futam A 6-os Juniperius kihasználhatja kis súlyát. Az 5-ös Haweeya nem rossz esély. Az 1-es Perfect One nagy súlyával is számíthat. A futam meglepetésének a 2-es Miserendet mondjuk. 

IV. futam Nyeretlenek versenye. A 8-as Szépike kis súlyával, akár nyerhet is. Az 1-es Sir Huru esélyes a sikerre. A 7-es Silver Chimes itt jól futhat. A futam meglepetésének az 5-ös Nostra Balerina-t mondjuk. 

V. futam A 2-es Freddie Mercury a futam egyik legjobb esélye. Az 1-es Sammys Warrior felveheti vele a versenyt. A 3-as Elthan meglepheti itt az erősebb ellenfeleket. A futam meglepetésének a 4-es Renin-t mondjuk. 

VI. futam Péceli hendikep. A 3-as Pink elsőre jó lehet. A 4-es Bigfoot megbízható jó versenyző. A 12-es Mojave a meglepetések lova. A 6-os I Gotta Feeling jó futása nem lenne meglepő. A futam meglepetésének a 2-es Riviera dOr-t mondjuk. 

VII. futam Kincsem film díja – Pestmegyei hendikep. Az 1-es Duce a futam favoritja. Leginkább a 3-as Pikk Dáma lehet veszélyes a sikerére. A 2-es Speedtest is erős ellenfél lehet. A legkisebb sanszot a 4-es Batignollesben látjuk. 

VIII. futam Pomázi hendikep. A 4-es Babilonia jó esélynek látszik. Az 5-ös Eisvogel tud olyat, amivel akár nyerhetne is itt. A 7-es Married oda érhet pénzes helyre. A futam meglepetésének a 8-as bizottságot mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook