2018. július 19. - Elília

Lovi tippelde

14. hét

2017. április 7. Szerző: Rózsa Misi
A hétvégén kicsit borúsabb időre lehet számítani, de a Kincsem Parkban verőfény nélkül is színes programokkal várja a versenynap az érdeklődőket.

ÜGETŐ

A nap I. futama a Diós díj lesz. A 7-es Temass nagyon magas esélyt képvisel itt. A 3-as Euklid A.T ha nem hibázik, a győzelemért lesz küzdelemben. A 4-es Uzsorásnőnek van olyan formája, amivel pénzért futhat. A futam meglepetésének a 6-os Insa-t mondjuk. 

II. futam Bájital díj. A 6-os Stardrift közeli jó esélye ennek a futamnak. A 9-es Üstökös, ha úgy megy, mint legutóbb, itt nyerhet is vele. A 2-es Unigena Sun itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének az 1-es Kingstone-t mondjuk. 

III. futam Utász díj. A 10-es Urzulina, térhátránya ellenére felérhet előre. A 9-es Ubulina RG hiba nélkül a győzelmet is megszerezheti. A 11-es Sütike kis javulással jól szerepelhet. A futam meglepetésének a 4-es Veronica Fling-et mondjuk. 

IV. futam Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Solthy Csabi itt főszerepet játszhat. A 2-es Salt Lake Citynek van olyan formája, amivel akár nyerhet is. A 7-es Laluna Comtesse nagyon jó formában van. A futam meglepetésének a 3-as Nichelino Di Re-t mondjuk. 

V. futam Dolores hendikep. A 6-os Tündérszépe szeret hosszúra menni, itt eredményes lehet. A 2-es Talisman Sun kihasználhatja igen kedvező beállítását. A 8-as Pálinka nagyon megbízható jó versenyző. A futam meglepetésének a 10-es Sensation-t mondjuk. 

VI. futam Mount díj. A 3-as Ultimate Sun a futam talán legjobb esélye. Az 5-ös Szacharin erős ellenfél lehet. A 4-es Titán Ville itt nagyon nagyot mehet. A futam meglepetésének az 1-es Ördög Hegedűsét mondjuk. 

VII. futam Parcella hendikep. A 3-as Kapitány ha nem hibázik, akkor itt akár könnyed győzelmet is arathat. A 9-es Pinokkiónak van olyan formája, amivel a győzelme se lenne meglepő. Az 5-ös Száguldj-ot megbízhatósága ajánlja. A futam meglepetésének a 8-as Tájfunt mondjuk. 

VIII. futam Zsörtölődő hendikep. A 11-es Nemzetesúr kedvezőtlenebb beállítása ellenére is jó esélyt képvisel. A 3-as Philadelphia elsőre már jó lehet. A 7-es Working Out komoly figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 8-as Rosamundi-t mondjuk. 

 

 

GALOPP

A nap I. futama a Barka hendikep lesz. Az 1-es Batignoles most könnyebb társaságba kerül, itt eredményes lehet. A 2-es Meriva jó esélynek látszik. A 4-es Biborhajnal esélyes versenyző. A futam meglepetésének az 5-ös Dinamitrúd-at mondjuk. 

II. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es Pietro Testa nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel. A 10-es Mojave nem rossz esély kis súlyával. A 6-os Bigfootnak már nagyon érik a jó szereplés. A futam meglepetésének az 5-ös Dies Irae-t mondjuk. 

III. futam Áprilisi díj. Az 1-es Sárkányfű és a 2-es Sleepy Soldier küzdenek legvalószínűbben a győzelemért itt majd. A 3-as Trentino felléphet a dobogóra. A futam meglepetésének az 5-ös Nagyhitűt mondjuk. 

IV. futam Gyöngyvirág hendikep. A 6-os Blue Serenade jó esélyt képvisel itt. A 2-es Origamira mindig érdemes figyelni. A 7-es Császárné pénzért futhat. A futam meglepetésének az 1-es Rebelist mondjuk. 

V. futam Dőry József emlékverseny. Az 1-es Pokolfajzat komoly esélyt képvisel. A 3-as Mondóka megbízható stabil versenyző. A 2-es majolika odaérhet. A futam meglepetésének a 4-es Reka Bez Povrtaka-t mondjuk itt.

VI. futam Háromévesek versenye. Az 1-es Eminens a legjobb esély ebben a mezőnyben. Az 5-ös Bubi Pata komoly figyelmet érdemel. A 7-es Avantgarde felléphet a dobogóra. A futam meglepetésének a 2-es Strawberry-t mondjuk. 

VII. futam Sütvényi díj. Az 1-es Freddie Mercury nagyon közeli esélye a futamnak. A 7-es Nimble Fighter figyelmet érdemel. A 3-as Mr Marbin megbízhatósága miatt jelent esélyt. A futam meglepetésének az 5-ös Mr Machine-t mondjuk. 

VIII. futam Aranyeső hendikep. Ebben a nagyon kiegyenlített mezőnyben az 5-ös Pannon Prince nagyon jól mehet. A 7-es Ridik meglepheti ezt a mezőnyt. A 10-es Perfect Too tud olyat, hogy azzal itt számítson. A futam meglepetésének a 3-as Szaffit mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook