2019. január 19. - Márió, Sára

Lovi tippelde

15. hét

2017. április 14. Szerző: Rózsa Misi
Húsvét alatt is folytatódnak a hazai ügető és galopp programjai a Kincsem Parkban a hétvégén. Ahogy általában, úgy most is szombaton ügető versenyek, vasárnap pedig galopp versenyek vannak terítéken.

ÜGETŐ

A nap I. futama a Viktória díj I. része lesz. A 10-es Veronica Fling ha kibírja, hogy ne hibázzon, akkor kedvezőtlenebb beállítása ellenére is a futam egyik legjobb esélyese. Az 1-es Vanderle, kihasználhatja kedvező beállítását és nagyon elmehet azonnal a többiektől. A 9-es Vola Gatto, első versenyében hiba nélkül már felléphetne a dobogóra. A futam meglepetésének az 5-ös Wonderchild-et mondjuk. 

II. futam Cenzor díj. A 6-os Tiara Boss térhátránya ellenére felérhet legelőre. A 2-es Utódló közel fog végezni. Az 1-es Úrilány R folytathatja akár győzelmi sorozatát. A futam meglepetésének a 8-as Under World-öt mondjuk. 

III. futam Viktória díj II. rész. A 4-es Udvarhölgy, itt akár már a győzelmet is megszerezheti. Az 5-ös Worldleader idomárjával küzdelembe illene, hogy érjen. A 2-es Vadgalamb mellett rutinja szólhat. A futam meglepetésének a 8-as Vakarcs RG-t mondjuk. 

IV. futam Újszász díj. A futam legjobb esélyének a 6-os Urán Lady-t tartjuk. A 4-es Kingstone itt is nagyon közel végezhet. A 2-es Újpesti lány, ha hozza átlag formáját, idei elsőjére is már pénzért mehet. A futam meglepetésének az 1-es Wotan-t mondjuk. 

V. futam 2017. évi Amatőr Kupa Hendikep IV. futama. Az 1-es Üde Szépe ebben a kiegyenlített mezőnyben, kihasználhatja kedvező beállítását. Az 5-ös Louvre nem rossz sansz. A 8-as Shes Vivienne felérhet előre. A futam meglepetésének a 7-es Nelli Gull-t mondjuk. 

VI. futam Avion hendikep. A 2-es Kelvin AT itt jó esélyt képvisel. Az 4-es Öttusázó megbízható stabil versenyző. A 7-es Ruby Reeves idomárjával elől végezhet. A futam meglepetésének az 1-es Padova-t mondjuk. 

VII. futam Platter Chatter díj. Nálunk az 5-ös Sammi MS a futam legjobb esélye. A 4-es Piera Del Bar idei elsőjére már ott lehet. A 6-os Roady del Sile komoly figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 3-as Orlando Bloom-ot mondjuk. 

VIII. futam Ipse hendikep. Az 5-ös Bezique Bene hosszúra nagyon jó sansznak látszik. A 7-es Sziklaszírt itt jól szerepelhet nagyon. A 4-es Tárkány stabil versenyző, ez mindenképpen ajánlja. A futam meglepetésének a 3-as Perfect-et mondjuk. 

IX. futam Pulay Kornél Emlékverseny. A 4-es Under Blue ha nem hibázik könnyen megoldhatja ezt a feladatot. A 9-es Sanger MS kedvezőtlenebb beállításából is esélyes. A 7-es Breve des Baux jól mehet a kincsem Parkban is. A futam meglepetésének az 1-es Million Dollar Lux-ot mondjuk. 

X. futam Daliás hendikep. A 14-es Uzsok ebben a rulett futamban sem rossz esély. A 12-es Talizmán is felérhet előre. A 6-os Útonálló, hűen hozza tudását. A futam meglepetésének a 3-as Rafa-t mondjuk. 

 

GALOPP

A nap I. futama a Rákospalotai hendikep lesz. Az 1-es Lucky Stone nagy súllyal megy, de rutinos lovasával nem rossz esély. A 2-es Sunny Kid itt sikeres lehet. A 7-es Julianna mellett lovasa szólhat leginkább. A futam meglepetésének a 3-as Thor-t mondjuk.

II.futam Nyeretlenek versenye. A 4-es Altay számára már nagyon érik nyeretlenségének elveszítése. A 8-as Arabian Cafe közel végezhet nagyon. A 3-as Akrobat placcra érhet. A futam meglepetésének az 5-ös Déva Várát mondjuk. 

III. futam Horváth Károly Emlékverseny hendikep. A 3-as Al Shoogh jó esélye ennek a mezőnynek. Az 1-es Speedtest nagyon jó ló. A 2-es Pen Bal Crag komoly figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 5-ös Juniperius-t mondjuk. 

IV. futam Nyeretlenek versenye. A 2-es Hajeer itt elveszítheti nyeretlenségét. A 9-es Omnia Gold nem rossz sansz. A 13-as Szépikét kis súlya komoly esélyhez segítheti. A futam meglepetésének a 3-as Pastellia-t mondjuk. 

V. futam Igazgatósági díj. A 2-es Three Robinson itt jó esélyt képvisel. A 7-es Laurentius kihasználhatja kedvező beállítását. A 4-es Eltham megbízható stabil versenyző. A futam meglepetésének az 5-ös Maconnaise-t mondjuk. 

VI. futam Megyeri díj. A 2-es Miserend megverheti ezt a csapatot is. Az 1-es Bahamian Indy jó esélyt képvisel. A 6-os Capitaine Fregate szintén nem rossz lehetőség. A futam meglepetésének a 4-es Agora-t mondjuk. 

VII. futam Káposztásmegyeri díj. Nálunk a 2-es Báthory a legjobb sansz. A 4-es Jack the Giant felveheti vele a versenyt. Az 5-ös Wizzardes placcra érhet. A futam meglepetésének az 1-es Zwegat-ot mondjuk. 

VIII. futam Húsvéti hendikep. A 2-es Pink tud úgy menni, hogy nehéz legyen legyőzni. Az 1-es Faster Now jó formában van. A 3-as Zita királyné placcra érhet. A futam meglepetésének a 10-es La Primera-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook