2019. január 19. - Márió, Sára

Lovi tippelde

16. hét

2017. április 21. Szerző: Rózsa Misi
Visszatért sajnos a tél. A hétvégére is őszi időjárás várható. Ennek ellenére a Kincsem Parkban megrendezésre kerülnek az ügető és galopp futamok.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama az Életkép díj lesz. A 9-es Újpesti lány térhátránya ellenére is felérhet előre. A 7-es Hercules Flevo kihasználhatja kedvező beállítását itt. Az 1-es Traffic Lux jó szereplése nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének a 8-as Top Up-ot mondjuk. 

II. futam Nyeretlenek Versenye I. rész. A 3-as Ukmukfukk akár a nyeretlenségét is elveszítheti. A 4-es Wonderchild nem rossz sansza a futamnak. A 8-as Famous Foto pénzért futhat. A futam meglepetésének a 9-es Gigants Wings-t mondjuk. 

III. futam Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Overnight nagyon jó esélyt képvisel. A 6-os Őrangyal, ebben a mezőnyben főszerephez juthat. A 4-es Rózsakert, legalább placcra illene, hogy érjen. A futam meglepetésének a 7-es Nemzetesúr-t mondjuk. 

IV. futam Nyeretlenek Versenye II. rész. A 7-es Una Noche Mas kis szerencsével a győzelmet is megszerezheti itt. Az 5-ös Victory-Lease hiba nélkül nagyot mehet. A 6-os Utini Em-nek van olyan formája, amivel számítana. A futam meglepetésének a 3-as Worldleader-t mondjuk. 

V. futam Soldo díj. A 3-as Unreal Boss talán a legjobb esély itt. A 6-os Uránia RG nagyon erős ellenfél lehet. A 4-es Tücsök egyre jobb itt is figyelni kell rá. A futam meglepetésének az 1-es Uptown Boy M-et mondjuk. 

VI. futam Justin hendikep. A 9-es Prometheus jelentős térhátránya ellenére is figyelmet érdemlő versenyző. A 6-os Knock-down tud úgy menni, hogy ne legyen könnyű itt utolérni. A 2-es Uzorka Ville kihasználhatja előnyét. A futam meglepetésének az 5-ös Örömtűz-et mondjuk. 

VII. futam Bükfürdői Sörbarátok díja. Az 1-es Sanger MS a futam legjobb esélye. Az 5-ös Working Out ha nem hibázik, ott lesz a végelszámolásnál. A 4-es Oldtimer Diamant nagyon jó esély. A futam meglepetésének a 7-es Salihamidzic-et mondjuk. 

VIII. futam Filmstar hendikep. A 9-es Uncia, akár meg is nyerheti ezt a nagyon kiegyenlített futamot. A 7-es Újszilvás kis szerencse mellett pénzért futhat. A 10-es Talisman Sun itt placcra érhet. A futam meglepetésének az 1-es Onix M-et mondjuk. 

IX. futam Gabriella hendikep. Az 5-ös Olaszlány, nagyon megbízható versenyző. A 3-as Kapitány itt pénzért futhat. A 4-es Uncatchable elcsíphet egy jobb helyezést. A futam meglepetésének a 6-os Sámuel-t mondjuk. 

 

GALOPP

A nap I. futama a Gróf Zichy János Emlékverseny hendikep lesz. A 4-es Impius itt is sikert érhet el. A 2-es Papírsárkány nem rossz esély. A 7-es La Kena kihasználhatja kis súlyát. A futam meglepetésének az 1-es Golem-et mondjuk. 

II. futam Gróf Nádasdy Tamás Emlékverseny. A 4-es Seeking Approval nagyon jó esélye ennek a futamnak. A 2-es Pokolfajzat küzdelembe érhet. A 3-as Red Price Gift pénzért futhat itt. A futam meglepetésének az 1-es Di Mo-t mondjuk. 

III. futam Gróf Csekonics Gyula Emlékverseny. A 6-os Babilonia itt meglepheti ezt a mezőnyt. A 7-es Bigfoot nem rossz esély. Az 1-es Duck of Gibraltar placcra érhet. A futam meglepetésének a 3-as Baltimor-t mondjuk. 

IV. futam Herceg Odeschalchi Béla Emlékverseny hendikep. Az 1-es Merzad nagy súlya ellenére figyelmet érdemel. A 4-es Almabor elsőre már jó lehet. A 6-os Trentino megbízható jó ló. A futam meglepetésének a 2-es Origami-t mondjuk. 

V. futam Gród Hunyady József Emlékverseny hendikep. Az 1-es Maximum Joy itt már nyerhet könnyedén. A 2-es Magic de Paris biztosan pénzért megy ebben a mezőnyben. A 3-as Chickawa felveheti a két legjobbal a versenyt. A futam meglepetésének a 6-os Humanic-ot mondjuk.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Strawberry a legjobb esély nálunk. A 2-es Riviere dOr elcsíphet egy jobb helyezést. Az 1-es Szerencse Lovag-ot lovasa ajánlja. A futam meglepetésének a 7-es Celeburdit mondjuk. 

VII. futam Gróf Erdődy Rudolf Emlékverseny. Az 1-es Liberty Love a legjobb esélynek látszik itt. A 2-es Briliance jó versenyt futhat. Az 5-ös Császárné itt is jó lehet. A futam meglepetésének a 4-es Avantgard-ot mondjuk. 

VIII. futam Báró Wenkcheim Béla Emlékverseny hendikep. Az 1-es Meriva, nagy súlya ellenére akár nyerhet is. A 2-es Roxane elsőre már jó lehet. A 9-es Bistry itt mindenképpen számít. A futam meglepetésének az 5-ös pannon Prince-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook