2019. január 19. - Márió, Sára

Lovi tippelde

17. hét

2017. április 28. Szerző: Rózsa Misi
Az előző hét futamai igen szépen borították úgy az ügetőn, mint a galoppon a papírformát. Nagyon szépen kivitelezett győzelmeket csodálhattak meg a kilátogatók a pályán, amikben nyilván ezen a héten sem lesz hiány.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Cicero díj lesz. A 3-as Unigena Sun természetesen itt is az egyik legjobb favoritunk. Az 5-ös Utódlónak van olyan formája, amivel felveheti vele a versenyt. A 6-os Újgur Kisasszony ott lehet az elszámolásnál. A futam meglepetésének, ha végre nem hibázna, a 11-es Újpesti Lányt mondjuk. 

II. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Old Shatterhand akár duplázhat is itt. A 6-os Szivárvány nagyon jó formában van, ha gyakorlatlanabb hajtójával is hozza amit tud, akkor akár nyerhet is. A 10-es Primusz most gyengébbek közé került, kihasználhatja. A futam meglepetésének Az 5-ös Talizmánt mondjuk. 

III. futam Nápolyi díj I. rész. A 7-es Uzsoknak elvileg illene megvernie ezt a mezőnyt. Az 1-es Tini Angel kihasználhatja kedvező beállítását. A 2-es Utini Em itt már dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Postagalambot mondjuk. 

IV. futam Hamburg hendikep. A 6-os Serafina Ketti hosszúra is jó helyezést érhet el. A 7-es Ruby Reeves itt figyelmet érdemel. A 12-es Utrillo dAmour hajtója okán mindenképpen számít és a táv is neki kedvez. A futam meglepetésének a 10-es San Francisco-t mondjuk. 

V. futam Nápolyi díj II. rész. Az 5-ös Üstökös, talán a legjobb sansz itt. Az 1-es Uncia élen ragadhat. A 7-es Urzulina ha nem hibázik, akár még a győzelme sem lenne meglepetés. A futam meglepetésének a 3-as Top Up-ot mondjuk. 

V. futam Goffy Sun díj. Az 1-es Svédbarát nagyon jó formával tért vissza, itt is sikeres lehet. A 4-es Temass nagy küzdő és megbízható versenyző. A 6-os Saron itt is sikert érhet el. A futam meglepetésének a 7-es Insa-t mondjuk. 

VI. futam Grand díj. A 4-es Sammi MS a futam legnagyobb favoritja nálunk. A 3-as Lotte meglephet mindenkit. A 2-es Speedy Boy jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének az 1-es Editor Rapida-t mondjuk. 

VII. futam 2017. Évi Segédhajtó Kupa II. futama. A 6-os Kapitány, itt akár nyerhet is. A 2-es Tiko Time közeli esélynek mondható. A 8-as Shes Vivienne meglepheti a mezőnyt. A futam meglepetésének a 3-as Repetát mondjuk. 

VIII. futam Houston hendikep. A 6-os Passion Grif nagyon jó esélyese a futamnak. A 9-es Rocket Boy ha nem hibázik, a győzelemért fog küzdeni. A 8-as Őrangyal itt pénzért futhat könnyedén. A futam meglepetésének a 4-es Working Out-ot mondjuk. 

GALOPP

A nap I. futama a Gróf Batthyány Károly Emlékverseny hendikep lesz. Nálunk a 3-as Oyabun látszik a legjobb esélynek. A 7-es Baltimore kihasználhatja, hogy nagyon kis súllyal fut. A 4-es Zabpehely talán dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 2-es Sky Driver-t mondjuk. 

 

II. futam Nyeretlenek versenye. Kisebb meglepetésre lovasa okán, nálunk a legjobb esélyese ennek a futamnak a 6-os Almarózsa. A 8-as Furiosa tud olyat, amivel itt komolyan számítana. A 10-es Power of Angel dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 1-es Kulafumbi-t mondjuk. 

III. futam Gróf Batthyány Gusztáv Emlékverseny hendikep. A 6-os Juniperius eredményes futása várható. A 3-as Al Shoog itt is pénzért futhat. Az 1-es Nocle Pata ha elsőre közel kerül formájához akár még győzelmet is érhet neki. A futam meglepetésének a 2-es Majolikát mondjuk. 

IV. futam St. Simon hendikep. A 7-es Zita királynő itt is szerephez juthat. A 9-es Pink meglepetést okozhat. A 13-as Cero Torre mezítláb fut ami esélyt ad neki. A futam meglepetésének a 11-es La Primera-t mondjuk. 

V. futam Gróf Batthyány Elemér Emlékverseny hendikep. Az 1-es Billy Tiger jelentős súlyával is jó esély. A 3-as Mondóka közel lehet hozzá. A 4-es Thor felállhat a dobogóra. A futam meglepetésének az 5-ös Brilliance-t mondjuk. 

VI. futam Galopin hendikep. Az 1-es Bizottság nagy súlyt visz, de jó lovasával megoldhatja ezt a feladatot. A 9-es Biborhajnalra érdemes figyelni. A 11-es Dinamitrúd érdekes versenyző. A futam meglepetésének az 5-ös Dies Irae-t mondjuk. 

VII. futam Zírci díj. A 2-es El Dorado nagyon jó esélynek látszik. A 4-es Renint lovasa nagyon ajánlja. Az 1-es Three Robinson meglepheti a mezőnyt. A futam meglepetésének a 3-as Sabato-t mondjuk. 

VIII. futam Batthyány-Hunyady díj. Nagyon kiegyenlített mezőny állt össze a nap fődíjára. Az 1-es Akaba bár nagy súlyt visz, ennek ellenére esélyes. A 4-es Waslawi itt dobogóra állhat. A 6-os Mayday itt is figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 8-as Freddie Mercury-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook