2019. január 19. - Márió, Sára

Lovi tippelde

18. hét

2017. május 5. Szerző: Rózsa Misi
Ez a hétvége már pénteken elkezdődött a lovin, hiszen kiváló színvonalú versenyek zajlottak pénteken is már a Kincsem Parkban a Lóverseny az éjszakában program keretében. Természetesen szombaton és vasárnap is a lovaké lesz a főszerep, de közben utcai kaják showja is bemutatásra kerül, színes és érdekes programokkal.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama az Irányelv díj lesz. A 4-es Uptown Boy M itt is jó esélyt képvisel. A 6-os Unique Boy pénzért illene, hogy fusson. A 7-es Tiara Boss mellett a megbízhatósága szól. A futam meglepetésének a 3-as Unigena Sun-t mondjuk. 

II. futam Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Rangos Meteor átlag formájával is jó esély. A 8-as Sóvirág esetében, a győzelem se lenne meglepetés. A 2-es Jackson Junior kis szerencsével dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Red Bull-t mondjuk. 

III. futam Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékverseny I. futama lesz. A 6-os Amazing Koks térhátránya ellenére felérhet. A 4-es Spartakus Ans igen közeli esély. A 3-as Sanger MS-el mindig számolni kell. A futam meglepetésének a 2-es Titán Ville-t mondjuk. 

IV. futam Dingó díj. A 2-es Under Play meglepheti a mezőnyt. A 3-as Wonderchild jó formában van. A 6-os Vattacukor itt is dobogóra állhat akár. A futam meglepetésének a 4-es Világszépét mondjuk. 

V. futam OMÉK díj. A 6-os Sultana Jet itt javíthatja múltkori hibáját. A 2-es Salihamidzic jó esélyt képvisel. Az 5-ös Rafael Bit ha nem hibázik, akkor pénzért fog futni. A futam meglepetésének az 1-es Nemzetesúrat mondjuk. 

VI. futam Jubiláns hendikep. A 4-es Pálinka, folytathatja győzelmi sorozatát. A 3-as Tündér Szépe, nagyon ügyes hajtójával, jól szerepelhet. Az 1-es Konck Down itt is figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 5-ös Tarita Teriipia AT.-t mondjuk. 

VII. futam Matucza Lajos Emlékverseny. A 8-as Sammi MS a futam egyik legjobb esélye. A 3-as Milliondollár Lux itt is nyerhet. A 2-es Piera del Bar jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének az 1-es Wiss Shadow-t mondjuk. 

VIII. futam Mágnás hendikep. A 6-os Passion Grif a futam legjobb esélyének látszik. A 7-es Overnight jó lehet. Az 5-ös Vamos Kemp dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 4-es San Francisco-t mondjuk. 

IX. futam Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékverseny II. futama lesz. A 6-os Amazing Koks térhátránya ellenére felérhet. A 4-es Spartakus Ans igen közeli esély. A 3-as Sanger MS-el mindig számolni kell. A futam meglepetésének a 2-es Titán Ville-t mondjuk.

X. futam Dőre hendikep. Az 1-es Sámuel kihasználhatja kedvező beállítását. A 10-es Zavita Meerswal eredményesen szerepelhet itt. A 11-es Tiny Angel helyen ragadhat. A futam meglepetésének a 9-es Sumi-t mondjuk. 

XI. futam Ferge László Emlékverseny. A 6-os Vital RG jó szereplése nem lenne meglepetés. A 4-es Velence R elkaphat egy pénzes helyet. A 3-as Veronica Fling itt is pénzért futhat. A futam meglepetésének az 1-es Vakarcs RG-t mondjuk. 

 

GALOPP

A nap I. futama a Papp Sándor Emlékverseny hendikep lesz. A 4-es Parsec igen jó esélynek mondható. A 2-es Boeties Dream-et lovasa ajánlja. A 6-os Radio Ga Ga ezen a  távon nagyon jó lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Magic de Parist mondjuk. 

II. futam OMÉK-Tavaszi díj. A 4-es Mákszem rendre küzdelembe tud érni. A 2-es Pokolfajzat kiváló lovasával nagyot mehet. Az 1-es Bahamian Indy nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 3-as Agora-t mondjuk. 

III. futam Kőbánya díj - Csekonics József Emlékverseny. Az 1-es Báthory nagy súlyt visz, de ennek ellenére esélyes. A 3-as Duce itt is számít. Az 5-ös Wizzardes jó esélyt képvisel és lovasa is ajánlja. A futam meglepetésének a 4-es Meteorit-ot mondjuk. 

IV. futam Pettkó-Szandtner Tibor Emlékverseny hendikep. A 3-as Maconnaise nagyot mehet ezúttal kisebb meglepetést okozva. A 4-es Felsenfest jó esélye ennek a futamnak. Az 5-ös Eisvogel pénzért futhat. A futam meglepetésének a 2-es Uccelino-t mondjuk. 

V. futam Bábolna díj. Az 5-ös Eltham nálunk a legjobb esély. Az 1-es Sammys Warrior közel kellene, hogy végezzen. A 4-es Singidunum jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 6-os Miss Turpant mondjuk. 

VI. futam Hungaroring hendikep. A 2-es Szerencselovag itt is jól mehet. A 4-es St Selene nagyon megbízhatóan hozza tudását. A 3-as Olatis dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Almabort mondjuk. 

VII.futam Hazafi díj. A 7-es Liberty Love az egyik legjobb esély talán. A 8-as Messerscmitt pénzért futhat. A 11-es Silver Chimes akár nyerhet is kedvező beállításával. A futam meglepetésének a 2-es Briliancet mondjuk. 

VIII. futam Németh Ferenc Emlékkupa I. futama. A 8-as Pannonstar DL akár nyerhetne is. Az 1-es Szépike ellen csak a nagy súlya szól igazából. A 2-es Power de Angelről ugyanez mondható el. A futam meglepetésének az 5-ös Golemet mondjuk.

IX. futam Nemzeti díj. A 2-es Capitaine Fregata esetében jó futás lehet várni. A 6-os Mágnás közeli esélynek látszik. A 11-es Omnia Gold, kihasználhatja kis súlyát. A futam meglepetésének a 10-es Winning Bid-et mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook