2019. január 19. - Márió, Sára

Lovi tippelde 19.

2017. május 12. Szerző: Rózsa Misi
Ezen a hétvégén akik kilátogatnak a Kincsem Parkba, nem csak a lóverseny által szórakozhatnak, hanem a futamok szüneteiben az amatőr ökölvívó Budapest Bajnokság mérkőzéseit is megtekinthetik.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Komornyik hendikep lesz. Az 1-es Topáz Lady kihasználhatja kedvező beállítását és nyerhet. A 9-es Ördög Hegedűse, egyre jobb formát mutat, a győzelme nem lenne meglepetés. A 3-as Nemzetesúr itt figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 5-ös Öttusázót mondjuk.  

II. futam Nyeretlenek versenye I. rész. A 6-os Victory-Lease egyre jobb itt elveszítheti nyeretlenségét. A 4-es Unique egyre közelebb tud végezni a versenyeiben. A 3-as Vattacukor megbízható, jó versenyző. A futam meglepetésének a 2-es Sütikét mondjuk. 

III. futam Vitán Domokos Emlékverseny hendikep- Vörsas Kupa I. futama. Nálunk az 5-ös Ottey Boss a futam legjobb esélye. A 7-es Shes Vivienne jó esélynek számít. A 6-os Nichelino Di Re felállhat a dobogóra. A futam meglepetésének a 10-es Trónörököst mondjuk. 

IV. futam Diadal díj. A 13-as Ivan Pavlov AT ha nem hibázik, kedvezőtlenebb beállítása ellenére is nyerhet. Az 5-ös Bonjour Evo jó esélyt képvisel itt. A 4-es Kingstone megbízható jó formákat mutat. A futam meglepetésének a 3-as Villám Ville-t mondjuk. 

V. futam Nyeretlenek versenye II. rész. Az 5-ös Vola Gatto itt megszerezheti már a győzelmet. Az 1-es Vanderle, tud olyat, amivel nyerhetne is. A 6-os Tesco Magic erős hajtójával sikeres lehet. A futam meglepetésének a 2-es Unique Noble-t mondjuk. 

VI. futam Norina 18. születésnapi versenye. Ha a 4-es Sultana Jet állni tudja a távot, akkor itt is sikeres lehet. Ugyanez elmondható a 7-es Insa esetében is. A 3-as Trencsén nagyon jó képességű paripa. A futam meglepetésének az 1-es Editor Rapidát mondjuk. 

VII. futam Tatai díj. A 2-es Euklid AT a futam legjobb esélyének látszik. Az 1-es Uránia RG kihasználhatja kedvező beállítását. A 3-as Timoko R.L dobogóra állhat könnyedén. A futam meglepetésének a 9-es Urban Legend-et mondjuk. 

VIII. futam Az 5-ös Poéta nagyon magas sanszot képvisel itt. A 6-os Nixon nagyon nagy versenyt futhat. A 3-as Pinokkió itt is jó lehet. A futam meglepetésének a 2-es Mariskát mondjuk. 

IX. futam Barbarossa hendikep. A 8-as Rise N Shine ha nem hibázik, nyerhet is. A 7-es Tiko Time nagyon jó esélyese a futamnak. A 13-as Spar Lady térhátránya ellenére felérhet a végére előre. A futam meglepetésének a 4-es Örömtüzet mondjuk. 

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlenek versenyének I. futama lesz. A 3-as Babiloniának már nagyon érik nyeretlenségének elvesztése. A 10-es Furiosa talán itt dobogóra állhat. A 6-os Mr. Zuru jó esélyt képvisel ebben a rulett futamban. A futam meglepetésének a 8-as Destynot mondjuk. 

II. futam Aréna díj. A 4-es Hajeer nagyon magas esélyt képvisel. A 7-es Silver Chimes itt dobogóra állhat. Az 1-es Ranavalona most gyengébb mezőnybe került, amit kihasználhat. A futam meglepetésének a 2-es Cacholon-t mondjuk. 

III. futam Nyeretlenek versenye II. rész. A 8-as I Gotta Feeling ebben a rendkívül kiszámíthatatlan mezőnyben jó lehet. A 10-es Rockn Roll Fever talán itt már sikeres lehet. A 11-es Kilimandzsáró akár nyerhet is. A futam meglepetésének a 4-es MR Dragon-t mondjuk. 

IV. futam Szolnoki hendikep. Az 1-es Laguna általában gáton megy, de itt is jó lehet. A 2-es Zabpehely jó esélyt képvisel. A 3-as bandavezér ott lehet a végelszámolásnál. A futam meglepetésének a 6-os Roxanne-t mondjuk. 

V. futam Turbó hendikep. A 3-as Rikat elég jó esélyt képvisel nálunk. A 4-es Pirkadatkor Kelő új lovasával is jó lehet. Az 5-ös Haveeya eredményes futása nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének a 9-es Merivát mondjuk. 

VI. futam Nagykunsági hendikep. A 3-as Bistry igen jó esélynek látszik. Az 1-es Zita királyné nagyon jó lovasával meglepheti a mezőnyt. Az 5-ös Csodafi dobogó várományos. A futam meglepetésének a 4-es Valeriana-t mondjuk. 

VII. futam Szenttamási díj. Az 1-es Mr. Marbin nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel. Az 5-ös Jack the Giant meglepheti a társaságot. A 2-es Black Monk jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 4-es Billy Tiger-t mondjuk. 

VIII. futam Imremajori hendikep. A 6-os Dinamitrúd hosszabbra jobb lehet. Az 1-es Cerro Torre sikeres lehet ebben a mezőnyben. A 4-esd Biborhajnal eséllyel indul. A futam meglepetésének a 13-as Golden Sun-t mondjuk. 

IX. futam Törökszentmiklósi díj. A 2-es Miserend a futam legjobb esélye nálunk. A 8-as Origami általában közel végez. A 3-as Maximum Joy meglepheti a többieket. A futam meglepetésének az 1-es Mao Ce Tung-ot mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook