2019. január 18. - Piroska

Lovi tippelde 20.

2017. május 19. Szerző: Rózsa Misi
A hétvégén megint színes forgataggal és nagyon sok érdekes programmal várja a Kincsem Park a látogatóit. Na és persze, kiváló és magas színvonalú versenyekkel.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Zuboly díj lesz. A 9-es Top Up közeli jó esélyt képvisel megbízhatóságával. A 4-es vanádium Boy ha nem hibázik, itt főszerephez juthat. A 6-os Unique Noble, itt placcra érhet. A futam meglepetésének az esetleg hiba nélkül futó Újpesti Lányt mondjuk. 

II. futam 2017. évi Amatőr Kupa hendikep V. futama. A 9-es Sóvirág kedvezőtlen beállítása ellenére is jó lehet itt. A 8-as Mountain Bambi, akár nyerhet is. A 3-as Zavita Meerswal közeli esély. A futam meglepetésének a 7-es Bebops Cassandra-t mondjuk. 

III. futam Nyeretlenek versenye I. rész. A 14-es Cyprus AT ha nem hibázik, ezt a futamot nyernie illene. A 6-os Stardrift igen közeli esély, ha nem ugrik. A 4-es Utini Em kis szerencsével dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 2-es Úk szerelem-t mondjuk. 

IV. futam Valley Guardian hendikep. A 6-os Pálinka, nálunk az egyik legjobb esély. A 7-es Őszi Fény, hosszúra jól mehet. A 4-es Tarita Teriipia AT ott lehet a küzdelemben. A futam meglepetésének a 3-as Tájfunt mondjuk. 

V. futam Yankee Yankee hendikep. A 6-os Shake Up a futam legjobb esélye. Az 5-ös Uncatchable eredményes versenyt futhat. A 7-es Up All Night minimum placcra érhet. A futam meglepetésének a 3-as Lucky Boy-t mondjuk. 

VI. futam Nyeretlenek versenye II. rész. A 7-es Ukmukfukk folyamatosan közel végez, itt már első lehet. A 6-os Class dEvel közel végezhet. A 4-es Timikonak van némi sansza. A futam meglepetésének a 13-as Vesna-t mondjuk. 

VII. futam Fokos díj. Az 1-es Unique Bot kihasználhatja kedvező startszámát. A 4-es Úrilány R akár folytathatja győzelmi sorozatát. A 6-os Urban Legend ha kibírja, hogy ne hibázzon a győzelemért küzdhet. A futam meglepetésének a 3-as Utódlót mondjuk. 

VIII. futam Kali díj. A 3-as Spartakus Ans a legjobb esélyt képviseli. A 4-es Sanger MS kemény ellenfele lehet. Az 5-ös Speedy Boy megbízható stabil versenyző. A futam meglepetésének a 6-os Rocket Boy-t mondjuk. 

IX. futam Erliane hendikep. Az 5-ös Sumi itt elszaladhat úgy, hogy ne érjék utol. A 4-es talizmán, nagyion stabilan hozza formáját. A 11-es Ottey Boss legendás finisével akár meglephet mindenkit. A futam meglepetésének a 8-as Red Stone-t mondjuk. 

GALOPP

A nap I. futama a Rascal hendikep lesz. Az 1-es Speed Test nagy súlyával is az egyik legjobb esély. A 4-es Juniperius itt is eredményes lehet. A 3-as Seeking Approval dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 2-es Nocle Pata-t mondjuk. 

II. futam Nyeretlenek versenye. Az 5-ös Marechal jó esélyt képvisel. A 7-es Arabian Cafe odaérhet. A 9-es Magic Rock kihasználhatja kis súlyát. A futam meglepetésének a 8-as Estike-t mondjuk. 

 

III. futam Ibikus hendikep. Az 1-es Macconaise nagy súlya és rutintalanabb lovasa ellenére is jó esély. A 11-es Celeburdi kihasználhatja jó beállítását. A 4-es Almarózsa a futam titkos nagy favoritja. A futam meglepetésének az 5-ös Dias Iare-t mondjuk. 

IV. futam Balbinus hendikep. A 2-es Al Shoogh igen közeli jó esély. Az 1-es Agora nagy súlya mellett is közel végezhet. A 7-es Duck of Gibraltar sanszos versenyző itt. A futam meglepetésének a 4-es Just Mambo-t mondjuk. 

V. futam Ostinato díj. Az 1-es Three Robins itt klasszist képvisel. A 4-es Erdély nagyon erős és jó versenyző. A 3-as Eisvogel meglepetést okozhat. A futam meglepetésének a 2-es maximum Joy-t mondjuk. 

VI. futam Dandár hendikep. A 2-es Impius egyértelműen a legjobb esély. A 3-as Apostol megbízható versenyző. A 4-es Perfect Too itt számíthat jó lovasával. A futam meglepetésének a 9-es Orkánt mondjuk. 

VII. futam Duna Kupa. Nemzetközi Amatőrverseny hendikep. Az 1-es Kőrisfa jó esélyt képvisel. A 3-as Sonja odaérhet egy pénzes helyre. A 6-os Voodoo Masternak van olyan formája, amivel számítana. A futam meglepetésének az 5-ös Császárnét mondjuk. 

VIII. futam Milleniumi díj. Az 1-es Akaba nagyon jó esély. A 3-as Rhodesien Storm közel végezhet. A 6-os Freddie Mercuryra mindig érdemes figyelni. A futam meglepetésének a 2-es My Luck-ot mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook