2019. január 18. - Piroska

Lovi tippelde 21.

2017. május 26. Szerző: Rózsa Misi
Jön a hétvége. Ez természetesen a lóverseny szerelmeseinek egyet jelent azzal, hogy irány a Kincsem Park!

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a First King hendikep lesz. A 3-as Temass jó formában van, így esélyes lehet a sikerre. A 9-es Unika Vik ha nem hibázik a győzelemért küzdhet. A 7-es Vamos Kemp közeli esélynek látszik. A futam meglepetésének a 11-es Ördög Hegedűsét mondjuk. 

II. futam Amatőrverseny hendikep. Nagyon kiegyenlített a mezőny. A 4-es Salt Lake City jó képességű versenyző és hajtója is ajánlja. A 3-as Nelli Gull tud olyat, amivel itt számíthatna. Az 1-es Rangos Meteornak kedvező beállításából sikerülhet nagyot alakítania. A futam meglepetésének a 8-as Nemzetesúrat mondjuk. 

III. futam Francis Diamond hendikep. A 3-as Tiara Boss itt komoly figyelmet érdemel. A 4-es Ujgur Kisasszony jó esély. A 8-as Sholty Csabi itt eredményes lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Pinokkiót mondjuk. 

IV. futam Allyhillls Hico díj. Az 5-ös Insa nagyon jó időket tud hosszúra. A 4-es Svéd barát közeli esélynek mondható. Az 1-es Uptown Boy M kedvező startszámát kihasználhatja. A futam meglepetésének a 2-es Uránia RG-t mondjuk. 

V. futam Bo díj. A 8-as Traffic Lux a futam legjobb esélye nálunk. A 14-es Cyprus AT ha nem hibázik, akár még győzhetne is, de nagyon kiszámíthatatlan versenyző. A 3-as Hercules Flevora, ugyanez elmondható. A futam meglepetésének az 5-ös Udvarhölgyet mondjuk. 

VI. futam Hitelező díj. Az 5-ös Uzsorásnő jó eséllyel bír. A 4-es Übü király, ment már olyat, amivel nem tudnák utolérni. A 2-es Orinoco stabilan hozza formáját. A futam meglepetésének a 9-es Titán Ville-t mondjuk. 

VII. futam Emma Boss díj. Az 5-ös Urán Lady a legnagyobb favorit itt. A 3-as Unigena Sun jó futása várható. A 2-es Usain itt már dobogóra állhat. A futam meglepetésének Az 1-es Vakarcs RG-t mondjuk. 

VIII. futam Lovasélet Sprinter Kupa. A 12-es Sammi MS folytathatja sikersorozatát. A 13-as Paolendry Like, nagy versenyt mehet. A 14-es Piera del Bar, itt figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 6-os Grumettit mondjuk. 

IX. futam Pán hendikep. A 6-os Olasz Lány nagyon jó esély. A 4-es Zavita Meerswal itt akár meglephet mindenkit. A 8-as Nichelino Di RE dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 10-es Padova-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Májusi díj. A 13-as Power Of Angel kihasználhatja kedvező beállítását. Az 1-es Pokolfajzat nagy súlya ellenére figyelmet érdemel. A 9-es Meriva komoly figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 7-es Lokomotív-ot mondjuk. 

II. futam Nyeretlenek versenye. A 9-es Déva Vára itt már szerephez juthat. Az 5-ös Faster Now, jó esély. A 6-os Naruto, elkaphat egy jobb helyezést. A futam meglepetésének a 10-es kilimandzsárót mondjuk. 

III. futam Árpádhalmi hendikep. Az 1-es Bahamian Indy nagy súlya és rutintalan lovasa ellenére is jó esély. A 6-os Omnia Gold, javulhat sokat itt. A 9-es Sarkkör, itt dobogóra állhat akár. A futam meglepetésének a 3-as Neverending Dream-ot mondjuk. 

IV. futam Derekegyházi hendikep. A 2-es St Selene jó versenyt futhat ebben a mezőnyben. Az 1-es Muffin ha rutintalan lovasával jól megy, akár nyerhet is. A 7-es Taco Boy itt eredményes lehet. A futam meglepetésének az 5-ös New Giftet mondjuk. 

V. futam Eleki díj. A 6-os Parsec nagyon jó esély. A 2-es Mondóka, még nagy súlyával is komoly sansz. Az 1-es Billy Tiger-re mindig érdemes figyelni. A futam meglepetésének a 10-es Winning Bid-et mondjuk. 

VI. futam Kardoskuti hendikep. A 9-es Dinamitrúd a győzelemért illene, hogy küzdjön. A 4-es Born to Win jó esélyt képvisel. A 6-os I Gotta Feeling dobogós sansz. A futam meglepetésének a 8-as Biborhajnalt mondjuk. 

VII. futam Székkutasi díj. A 2-es Waslawi nagyon jó esélyt tudhat magáénak. A 10-es Miss Turpan itt megmutathatja tudását. A 7-es Jack The Giant dobogó esély. A futam meglepetésének a 4-es Rui Faleiro-t mondjuk. 

VIII. futam Tompaháti hendikep. Az 5-ös Golem nyerheti a futamot. Az 1-es La Prima közel végezhet itt. A 6-os Mátrix pénzért futhat. A futam meglepetésének a 12-es Kökényt mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook