2019. január 18. - Piroska

Lovi tippelde 22.

2017. június 1. Szerző: Rózsa Misi
És akkor megérkezett a nyár. Nagyon kellemes nyári program lehet az egész családnak, kilátogatni a Kincsem Parkba, és élvezni a jó időt, na meg a jó versenyeket.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama az Utas díj lesz. A 6-os Ivan Pavlov AT ha nem hibázik, a győzelemért lesz csatában. Az 5-ös Gigant Wings igen közeli, jó esélye a futamnak. A 4-es Zabrina, már elsőre nagyot mehet. A futam meglepetésének a 7-es Ujgur Kisasszonyt mondjuk.

II. futam Jeans Lady hendikep. Az 5-ös Unique Boy nálunk a legjobb esély. A 6-os Overnight-nak pénzért illene futnia ebben a társaságban. A 3-as Rózsakert jó esély. A futam meglepetésének az 1-es Nixont mondjuk. 

III. futam Nyeretlenek versenye I. rész. Az 1-es Vanderle itt akár nyerhet is. A 3-as Very Nice Foto jó esélyt képvisel. A 2-es Worladleader pénzért futhat. A futam meglepetésének a 12-es Vesna-t mondjuk. 

IV. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Tündérrózsa nagyon jó esélyt képvisel. A 4-es Prometheus győzelme se lenne meglepő. Az 1-es Szivárvány, kedvező beállításával, hiba nélkül bevezethet. A futam meglepetésének a 6-os Sholty Csabit mondjuk. 

V. futam Nyeretlenek versenye II. rész. A 8-as Velocity jellemzően közel szokott végezni. Az 5-ös Wonderchild megbízható jó ló. A 4-es Világszépe placcra érhet. A futam meglepetésének az 1-es Varano-t mondjuk.

VI. futam Orbán hendikep. A 4-es Sziklaszírt a legjobb esélynek mutatkozik a mezőnyben. A 7-es Pálinka ha nem hibázik, eredményes lehet. A 6-os Bezique Va Bene-t megbízhatósága ajánlja. A futam meglepetésének az 5-ös Universal Boy-t mondjuk. 

VII. futam Iviza Sun díj. A 2-es Sultana Jet, mindig esélyt képvisel. Az 5-ös Henrik Ibsen AT nagyon jó esély. A 4-es Working Out ha nem hibázik nagyot futhat. A futam meglepetésének a 3-as Oldtimer Diamant-ot mondjuk

VIII. futam Guernica hendikep. A 9-es Under Play jó esély lehet itt. A 14-es Uzsok kedvezőtlen startszáma ellenére is figyelmet érdemel. A 10-es Sumi odaérhet. A futam meglepetésének a 3-as Rigolettot mondjuk. 

GALOPP

A nap I. futama a Bárdosi György Emlékverseny hendikep lesz. Az 1-es Bukephalos nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel. A 7-es Messerschmitt közeli jó esélyt képvisel. A 2-es Radio Ga Ga itt is eredményes lehet. A futam meglepetésének a 6-os Akrobat-ot mondjuk. 

II. futam Windsor hendikep I. rész. A 7-es Bistry talán itt is pénzért futhat. A 4-es Szépike ott lehet a végén. A 3-as Bizottság nem rossz esély. A futam meglepetésének a 6-os Nostra Balerina-t mondjuk.

III. futam Villám díj. A 2-es Duce nagyon jó esélye a futamnak. Az 5-ös Puck Fair nagy versenyt futhat itt. A 3-as Speedtest itt is jó lehet. A futam meglepetésének a 9-es Seeking Approval-t mondjuk. 

IV. futam Windsor hendikep II. rész. A 4-es Nizar talán jó lehet ebben a nagyon kiegyenlített futamban. A 7-es Mátrix nem rossz esély. Az 1-es Refana itt már számíthat. A futam meglepetésének a 8-as Pannonstar DL-t mondjuk.

V. futam Erzsébet Királyné Díj. A 4-es Akvamarin nem rossz esély. A 9-es Quadrona pénzért futhat. A 6-os Babilonia oda érhet legelőre. A futam meglepetésének az 5-ös Three Robins-t mondjuk. 

VI. futam Culloden hendikep. Az 1-es Suhanó jó lovasával megnyerheti a futamot. A 2-es Rikat most gyengébbek ellen futhat. A 4-es Minna pénzrét való futása nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének a 6-os Lucky Stone-t mondjuk. 

VII. futam Dunakeszi díj. A 3-as Agora igen jó esélyt képvisel. A 6-os Hajeer itt akár nyerhetne is. A 9-es Cimbora, nagyon jó sansz. A futam meglepetésének a 8-as Marechal-t mondjuk. 

VIII. futam Irish Thoroughbred Marketing – Alagi Díj. A 8-as Mágnás nagyot mehet itt. Az 5-ös Eminens nagyon közeli esély. A 12-es Liberty Love kis súlyával meglephet mindenkit. A futam meglepetésének a 3-as Capitaine Fregate-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook