2019. január 19. - Márió, Sára

Lovi tippelde 23.

2017. június 9. Szerző: Rózsa Misi
Teljes erővel nyár és teljes erővel lóverseny is jellemzi ezt a hétvégét is. A Kincsem Parkban nagy versenyekre van kilátás.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Frivol díj lesz. A 2-es Urán Lady nálunk a futam legnagyobb favoritja. Az 1-es Üstökös kedvező startszámát kihasználhatja. A 4-es Ügyeske megbízható jó versenyző. A futam meglepetésének a 7-es Unigena Sun-t mondjuk. 

II. futam Effendi hendikep. A 6-os Kelvin AT-nak van olyan formája, amivel itt is nyerhet. Az 5-ös Oklahoma Font nagyon jó esélyt képvisel. A 8-as Renoir Lag nagyot mehet. A futam meglepetésének a 7-es Nemzetesurat mondjuk. 

III. futam Dr. Vecseklőy József Emlékverseny- Heatverseny- I. futama. Az 5-ös Time To Say Goodbye a futam egyik legjobb esélye. Az 1-es Masterpiece mellett kedvező startszáma szól. A 6-os Speedy Boy tud olyat, amivel akár nyerhetne is. A futam meglepetésének a 4-es Őrangyalt mondjuk. 

IV. futam Kékszakál díj. Az 1-es Uránia RG ha nem hibázik, a legnagyobb esély. A 3-as Euklid AT nagyon erős ebben a futamban is. Az 5-ös Rafael Bit jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 4-es Insa-t mondjuk. 

V. futam Cinnia hendikep. Az 1-es Zavita Meerswal közeli esélye a futamnak. A 4-es Nicelino Di RE itt nagyon nagyot mehet. A 3-as Olmo Jet pénzért futhat itt. A futam meglepetésének a 6-os Onze De Mayot mondjuk. 

VI. futam Tokaj hendikep. A 3-as Tommy Lee ha nem hibázik, akkor itt nyerhet ebben a rulett futamban. A 6-os Sunny ha állja a távot, akkor jó lehet. A 4-es Up Al Night titkos favorit. A futam meglepetésének a 7-es Pinokkiót mondjuk. 

VII.futam Dr. Vecseklőy József Emlékverseny- Heatverseny- II. futama. A 2-es Time To Say Goodbye akár ezt is nyerheti. A 4-es Őrangyal jó esélyt képvisel. A 6-os Speedy Boy pénzért futhat. A futam meglepetésének a 7-es Rocket Boy-t mondjuk. 

VIII. futam a 2017. évi Amatőr Kupa hendikep VI. futama. Az 1-es Orient Boy jó esélyt képvisel. A 4-es Tündér Szépe, itt akár nyerhet is. Az 5-ös Rubino TIM dobogós sansz. A futam meglepetésének a 3-as Sholty Gerit mondjuk. 

IX. futam Butterfly díj. A 2-es Spartacus Ans folytathatja győzelmi sorozatát. Az 5-ös Salome Bar jó futása nem lenne meglepetés. A 4-es Sanger MS itt is komoly esélyt képvisel. A futam meglepetése az 1-es Bimbo De Chenu. 

X. futam Dr. Vecseklőy József Emlékverseny- Heatverseny- III. futama. A 2-es Time To Say Goodbye akár ezt is nyerheti. A 4-es Őrangyal jó esélyt képvisel. A 6-os Speedy Boy pénzért futhat. A futam meglepetésének a 7-es Rocket Boy-t mondjuk.

XI. futam Nemzeti díj. A 8-as Übü király az egyik nagy favorit itt. Az 1-es Villám Ville kihasználhatja kedvező beállítását. A 7-es Úrilány R nagyon jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 2-es vakarcs RG-t mondjuk. 

 

XII. futam 2017. évi Segédhajtó Kupa hendikep III. futama. A 3-as Sámuel ebben a nagyon kiegyenlített mezőnyben, meglephet mindenkit. A 2-es Sebes helyesély. A 12-es Tiko Time ha véletlenül nem hibázik, akár a győzelemért is küzdhet itt. A futam meglepetésének a 9-es Top Up-ot mondjuk. 

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye I. rész lesz. A 8-as Faster Now a legjobb esélynek látszik. A 3-as Anteros rutinos jó lovasával figyelmet érdemel. Az 1-es Pastellia ebben a mezőnyben topsúlyával is esélyes. A futam meglepetésének a 10-es Wardat-ot mondjuk. 

II. futam Riccardo Cella hendikep I. rész. A 6-os Blokád közeli jó esélynek mondható. A 3-as Ballada csodálatos lovasával, akár a győzelmet is megszerezheti. Az 1-es Uccelino nagy súlya ellenére is jó esély. A futam meglepetésének az 5-ös Rikat-ot mondjuk. 

III. futam Nyeretlenek versenye II. rész. A 9-es Rennina, itt akár a győzelemért is küzdhet. A 10-es Magic Rock idomárjával nagyot mehet. A 2-es Progresiv itt dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 7-es Eiskönigin-t mondjuk. 

IV. futam Riccardo Cella hendikep II. rész. Az 1-es Almarózsa itt nincs könnyű helyzetben, de ügyes lovasával megoldhatja ezt a feladatot. A 2-es Zabpehely itt is dobogóra állhat. A 11-es Panama kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 6-os Trentino-t mondjuk. 

V. futam Jaross Sándor Emlékverseny hendikep. Az 1-es Mr Marbin a legjobb esély itt. A 2-es Wizardess pénzért fut. A 3-as Jack The Giant eredményes lehet. A futam meglepetésének a 4-es Miserendet mondjuk.

VI. futam Tatai díj. Az 1-es Di Mo közeli jó esély. A 7-es Power of Angel erősebbek között is helytállhat. A 2-es Al Shoog nagyon megbízható versenyző. A futam meglepetésének a 3-as Pokolfajzatot mondjuk. 

VII. futam Puszta-Diósdi díj. Az 1-es Impius itt is jól mehet. Az 5-ös Orkán kiváló lovasával meglepetést okozhat. A 2-es Golem helyesély. A futam meglepetésének a 6-os Koperta-t mondjuk. 

VIII. futam Diópusztai díj. A 3-as Rhodesien Storm a győzelemért küzdhet. A 2-es Merion nagyon jó esélyt képvisel. Az 5-ös Freddie Mercury bármilyen futamban figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 7-es Sárkányfűt mondjuk. 

IX. futam Fairlipy hendikep. A 6-os Taco Boy itt is dobogóra állhat. A 4-es Juliana itt figyelemreméltó versenyző. Az 5-ös Pink meglephet sokakat. A futam meglepetésének a 3-as Asta the Queen-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook