2019. január 18. - Piroska

Lovi tippelde 24.

2017. június 16. Szerző: Rózsa Misi
Nyári szünidő csak az iskolában van. A lóversenyen teljes erővel tombol a szezon az ügetőn és a galoppon egyaránt. A Kincsem Park ezen a hétvégén is színes programokkal várja a kilátogatókat.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Brown Lady díj lesz. A 2-es Utódló az egyik legjobb favoritja a futamnak. A 3-as Unreal Boss közeli esély. A 6-os Trónörökös jó versenyző. A futam meglepetésének a 4-es Tücsök-öt mondjuk, ha nem hibázik. 

II. futam Zaba hendikep. A 4-es Őrs másodjára sokat javulhat. A 6-os Philadelphia nagyon jó sansza a futamnak. Az 5-ös Racing Athlet nagy versenyt futhat. A futam meglepetésének a 3-as Sziklaszirt-et mondjuk. 

III. futam All Star díj. A 9-es Very Night Foto a futam jó esélye, bár nem lesz könnyű dolga. A 8-as Prodigy Gasti tud olyat, amivel számíthatna. A 13-as Magic Buks meglepetést okozhat. A futam meglepetésének a 10-es Wonderchild-et mondjuk.

IV. futam Amatőrverseny hendikep. A 11-es Száguldj ebben a mezőnyben már komoly figyelmet érdemel. A 12-es Ottey Boss jó esélyt képvisel. Az 1-es Suttogó, kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 8-as Talizmánt mondjuk. 

V. futam Ilonyos hendikep. A 6-os Oklahoma Font, itt is a legjobb esélyt képviseli. A 4-es Temass szintén jó esélyese a győzelemnek. A 3-as Topáz lady ha nem hibázik, dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 5-ös Utrillo dAmour-t mondjuk. 

VI. futam Lady Flame díj. A 7-es Titán Ville itt is top esélyt képvisel. A 3-as Uzsorásnő nagyon jól mehet. A 4-es Trencsénnek végre kijöhet jól a lépés. A futam meglepetésének az 1-es Une Dame-t mondjuk. 

VII. futam Széptevő díj. A 4-es Sultana Jet itt is nyerhet. Az 1-es Henrik Ibsen AT erős ellenfél lesz. Az 5-ös Working Out komoly figyelmet érdemel. A futam meglepetése a 6-os Insa lehet, ha nem hibázik. 

VIII. futam Fecsegő hendikep. A 8-as Ultra Lady kiemelkedni látszik a mezőnyből. A 9-es Underplay itt újra eredményesebb lehet. A 4-es Rock and Roll mutatkozni látszik. A futam meglepetésének a 3-as Noble Rose-t mondjuk. 

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. A 6-os Zambala látszik a rulett futam legjobb esélyének talán. A 2-es Narrátor, jó lehet. Az 5-ös Tűzgalamb számíthat. A futam meglepetésének a 4-es Angara-t mondjuk. 

II. futam Gutai János Emlékverseny. Az 1-es Radio Ga Ga duplázhat. A 4-es Kilword figyelmet érdemel. A 2-es Parsec dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 3-as Chickawa-t mondjuk. 

III. futam Esch Győző és Sándor Emlékverseny hendikep. Az 1-es Suhanó remek lovasával itt is közel végezhet. A 6-os Pirkadatkor kelő, nagyot mehet itt. A 2-es Cacholon nagy súlya ellenére fontos szereplő lesz itt. A futam meglepetésének a 9-es Sunnykid-et mondjuk. 

IV. futam Id. Klimscha Albert Emlékverseny hendikep. A 4-es Nostra Balerina lehet talán a legjobb sansz. A 2-es Pakalaka Bum Bum-nak van olyan formája, amivel a győzelemért küzdhetne. Az 1-es Married most könnyebb társaságba került. A futam meglepetésének az 5-ös Déva Várát mondjuk. 

V. futam Keszthelyi István Emlékverseny hendikep. A 4-es Mareschal nálunk a legjobb sansz itt. Az 1-es Cirstály nagy súlya ellenére figyelmet érdemel. A 2-es Avantgard dobogóra érhet. A futam meglepetésének a 7-es Omnia Gold-ot mondjuk. 

VI. futam Németh Ferenc Emlékkupa III. futama hendikep. Az 1-es Bahamian Indy nagy súlyt visz, de még ezzel együtt is érdemes számolni vele. Az 5-ös St. Selene itt sikeres lehet. A 4-es Roxane rendre közel végez. A futam meglepetésének a 6-os Perfect Too-t mondjuk. 

VII. futam Janek Géza Emlékverseny. Az 1-es Black Monk és a 2-es Meteorit nagy versenyének gondoljuk ezt a futamot. A 4-es Puck Fair közel végezhet. A futam meglepetésének a 3-as Speedtest-et mondjuk. 

VIII. futam Bonta Ferenc Emlékverseny hendikep. A 3-as Dinamitrúd a legjobb esélyek egyike. A 2-es I Gotta Feeling kihasználhatja jó lovasát. A 4-es Greenpeace dobogóra léphet fel. A futam meglepetésének az 1-es Bizottságot mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook