2019. január 18. - Piroska

Lovi tippelde 25.

2017. június 23. Szerző: Rózsa Misi
Tikkasztó kánikula. Akik nem mennek vízpartra, azoknak a hűvös fák alatt a hétvége tartalmas pihenést ígérhet a Kincsem Parkban.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye I. rész lesz. A 3-as Very Nice Foto a futam topfavoritjainak egyike. A 4-es Ukmukfukk itt akár nyerhetne is végre. A 6-os Victory-Lease dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 13-as Stardrift-et mondjuk, ha nem hibázik. 

II. futam Gázsi hendikep. A 6-os Prometheus igen jó esélyt képviselő versenyző. A 7-es Nixon számára már nagyon érik, hogy kijöjjön jól a lépés. Az 5-ös Tarita Teriipia AT stabilan hozza a tudását. A futam meglepetésének a 3-as Neli Gul-t mondjuk. 

III. futam Nyeretlenek versenye II. rész. A 13-as Class dEvel ha ismétli előző formáját, azzal akár könnyű nyerő is lehet. A 7-es Prodigy Gasti jó esélyt képvisel itt. A 6-os Vattacukor tud olyat, amivel pénzért futhat. A futam meglepetésének a 2-es Unique Noble-t mondjuk. 

IV. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Nemzetesúr a futam legjobb esélyének látszik. A 6-os Tiara Boss rendre küzdelemben végez. A 8-as Rózsakert jó esélyű ló. A futam meglepetésének a 3-as Sóvirágot mondjuk. 

V. futam Nyeretlenek versenye III. rész. A 7-es Talisman Sun itt akár a győzelemért is küzdhet. A 3-as Vesna Fazekassal mindenképpen figyelmet érdemel. A 6-os Timur pénzért mehet. A futam meglepetésének a 8-as Velocityt mondjuk. 

VI. futam Kádor díj. A 6-os Traffic Lux folytathatja győzelmi sorozatát. A 2-es Astrix Evo erős versenyző. A 4-es Celsius Evo hiba nélkül jó esély lehet. A futam meglepetésének a 3-as Unika Vik-et mondjuk. 

VII. futam Imike díj. A 2-es Orinoco nagyon stabil versenyzőnek számít. A 4-es Öttusázó itt nagyot mehet nagyon Lakatossal. A 3-as Szacharin közeli esély. A futam meglepetésének a 6-os Overnight-ot mondjuk. 

VIII. futam Friderika díj. A 8-as Üstökös nagyon jó esélynek látszik. A 6-os Urzulina jó esélynek látszik. A 7-es Uzsok itt is eredményes lehet. A futam meglepetésének a 9-es Vanádium Boy-t mondjuk. 

IX. futam Flórián hendikep. A 8-as Celebrity Classic itt is akár nyerhet is. A 7-es Onze De Mayo, idomárjával jobb lehet. A 3-as Ultra lady közeli esélynek mondható. A futam meglepetésének a 6-os Padova-t mondjuk. 

X. futam Inarchi hendikep. A 2-es Rigoletto meglepetésre, nálunk favorit. A 10-es Knock Down hátulról is jó lehet. A 3-as Red Stone felérhet a dobogóra. A futam meglepetésének a 6-os Spar Ladyt mondjuk. 

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. Az 1-es Stanford a legjobb esély. A 2-es Babylon Glory bejöhet előre. A 4-es Nirvana közel fog végezni. A futam meglepetésének az 5-ös Sea Of Fire-t mondjuk. 

II. futam Nagyszénási hendikep. A 4-es Naruto itt akár jó is lehet. Az 1-s Bistry ellen csak a nagy súly szólhat. A 2-es bandavezér legutóbb nagyot ment, ha hasonlót mutat, megint pénzért futhat. A futam meglepetésének a 3-as Estikét mondjuk. 

III. futam Bogárzói hendikep. Az 1-es Mighty Icon ha bírja a súlyt, itt is jól szerepelhet. A 3-as Almarózsa jó lovasával javíthatna ebben a mezőnyben. Az 5-ös Perfect Too jó esélynek látszik. A futam meglepetésének a 6-os Shakespeare-t mondjuk. 

IV. futam Kiscsákói hendikep. A 3-as Cimbora talán a legjobb esély itt. Az 1-es Avantgard nagyon jó lehet. A 6-os Haweeya tud olyat, amivel figyelemreméltó. A futam meglepetésének a 7-es Perfect Girl-t mondjuk. 

V. futam Nyeretlenek versenye. A 9-es Taurus nagyot mehet. Az 1-es Progresív jó rutinos lovasával, pénzért mehet talán. Az 5-ös König Arison számíthat. A futam meglepetésének a 13-as Rosaa-t mondjuk. 

VI. futam Csorvási hendikep. A 2-es Suttogó közeli esély nagyon. Az 5-ös Golem felállhat a dobogóra. A 8-as orkánra érdemes lesz figyelni. A futam meglepetésének az 1-es Refana-t mondjuk. 

VII. futam Orosházi díj. A 3-as Wizzardes nagyon megbízható jó versenyző, ő a favoritunk. A 2-es Mr. Marvin egyre jobban magára talál. Az 5-ös Sky Drive jelenlegi lovasával nem rossz esély. A futam meglepetésének az 1-es Little Ghetto Boy-t mondjuk. 

VIII. futam Geist Gáspár Emlékverseny. A 10-es Babilonia itt akár nyerhet is. A 8-as Felsenfest itt pénzért mehet. A 4-es Eagle Falls nagyon só sansz. A futam meglepetésének a 11-es Sambo-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook