2018. június 21. - Alajos, Leila

Lovi tippelde 26.

2017. június 30. Szerző: Rózsa Misi
A Kincsem Park legfontosabb hétvégéje következik, hiszen most rendezik szombaton az ügető, vasárnap pedig a galopp derbyt, ami az évad legfontosabb lóverseny eseménye lesz.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Húsz17 hendikep lesz. A 7-es Orient Boy itt eredményes lehet. A 9-es Talizmán ezúttal főszereplő lehet a versenyben. A 10-es Magiszter jó versenyző, de nehéz a helyzete. A futam meglepetésének a 13-as Koncok Downt mondjuk.

II. futam Csató Gyula Emlékverseny - Amatőrverseny. A 8-as Rubino Tim jó esélyt képvisel. A 6-os Tündérrózsa nagyon jó formában van. A 4-es Poéta, általában közel végez. A futam meglepetésének a 2-es Primusz-t mondjuk.

III. futam Miniring hendikep. A 9-es Rock and Roll itt akár nyerhet is. A 6-os Jackson Juniornak nagyon érik már egy nagyobb siker. A 8-as Unikornis hosszúra is jó lehet. A futam meglepetésének a 10-es Örömtüzet mondjuk.

IV. futam Soós Imre Emlékverseny hendikep. A 7-es Unika Vik, hiba nélkül a legjobb esély lehet. A 4-es Stone Caps Judy itt nagyot mehet nagyon. A 2-es Laluna Comtesse jó képességű versenyző. A futam meglepetésének a 6-os Szilvást mondjuk.

V. futam Gróf Esterházy Miklós Móric Emlékverseny. A 7-es Villám Ville nagyon nagy formában van. A 3-as Walking John M jó esélyt képvisel. A 2-es Vakarcs RG itt is pénzért futhat. A futam meglepetésének a 4-es Vital RG-t mondjuk.

VI. futam Bisback Dániel Emlékverseny. Az 1-es vamos Camp kedvező startszámáról, talán a legjobb esély. A 3-as Spartacus Ans nagy küzdő, folytathatja győzelmi szériáját. A 4-es Royal Flesh megbízhatóan hozza a formáját. A futam meglepetésének a 7-es Rocket Boyt mondjuk.

VII. futam Pannónia díj. Nálunk egyértelműen a legnagyobb favoritja a versenynek az 1-es Time To Say Goodbye. A 7-es Speedy Boy itt is nagyot versenyezhet. Az 5-ös Titán Ville bármire képes lehet. A futam meglepetésének a 2-es Tonnyó-t mondjuk.

VIII. futam Sinka József Emlékverseny. A 4-es Milliondollar Lux itt is az egyik legmagasabb esély. A 7-es Wiss Shadows lehet talán a legnagyobb ellenfele. Az 5-ös Reste Premiere meglepetésre pénzért mehet. A futam meglepetésének a 2-es Under Blue-t mondjuk.

IX. futam OMÉK 2017 díj. Az 1-es Újpesti Lány kihasználhatja kedvező beállítását. A 2-es Trónörökös itt sikeres lehet. A 7-es Ügyeske általában pénzért megy. A futam meglepetésének a 4-es Vulcano Boy-t mondjuk.

X. futam 103. Magyar Ügetőderby. A 3-as Uzsorásnő rutinos hosszúra is. A 6-os Urán Lady ha állja a távot, akár nyerhet is. A 12-es Univerzal Boy, meglepheti a társaságot. A 2-es Úrilány R jó versenyző. A futam meglepetésének a9-es Utódlót mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Patay Sándor Emlékverseny lesz. Az 1-es Angara nálunk a favorit. A 4-es La Lianga jó esélyt képvisel. A 2-es Tour To Paris pénzért mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Night for Overdose-t mondjuk.

 

II. futam Alborac hendikep. Az 1-es Dinamitrúd itt is sikeres lehet. A 2-es Bíborhajnal közeli esélynek látszik. A 4-es Woodoo Master eredményes lehet. A futam meglepetésének a 9-es Déva várát mondjuk.

III. futam Blue Mobility – Flandorffer Tamás Emlékverseny. A 3-as Duce most nagyon jó. Az 1á-es Báthory közeli esély. A 4-es Meteorit most nem a legjobb, de nem lehet kihagyni. A futam meglepetésének az 5-ös Puck Fair-t mondjuk.

IV. futam Magányos díj. A 7-es Balladára jellemzően lehet számítani. A 3-as Celeburdi itt is jó lehet. Az 1-es Liberty Love ellen csak a nagy súly szólhat. A futam meglepetésének a 2-es Blokádot mondjuk.

V. futam OMÉK 2017.- Buccaneer díj. A 3-as Freddie Mercury nagyon jó esély. A 2-es Waslawi győzelmi sansszal indul. A 4-es Radio G aga egyre jobb. A futam meglepetésének az 1-es My Luck-ot mondjuk.

VI. futam Equine Products hendikep. A 3-as Perfect One itt jó lehet. A 2-es Panda titkos favorit. A 7-es Pokolfajzat meglepheti a társaságot. A futam meglepetésének a 4-es Winning Bid-et mondjuk.

VII. futam I-trend – Ryans Gift díj. A 4-es Rhodesien Storm nagyon közeli esély. A 3-as Pietro Testa eredményesen fog futni. A 2-es Lange Bleu jó képességű versenyző. A futam meglepetésének a 6-os Qltúrát mondjuk.

VIII. futam Tppmix – Nemzeti Fejlesztési Miniszter díja. A 4-es Laurentius nagyon jó esély. A 3-as Eltham megoldhatja ezt a feladatot. Az 1-es Rhett Butler nagy súlya mellett is jó esély lehet. A futam meglepetésének a 6-os Miss Turpan-t mondjuk.

IX. futam Tarr Mobil – Vatinius díj. A 3-as Three Robins itt akár nyerhet is. A 2-es Sárkányfű folyamatosan javulgat. A 4-es Eisvogel tud olyat, amivel esély lehetne. A futam meglepetésének az 5-ös Chickawa-t mondjuk.

X. futam 95. Magyar Derby. Az 1-es Akrobat ellen csak a súlya szól, amúgy a legjobb esély. A 6-os Humanic jó esélyű versenyző itt. Az 5-ös Eminensre lehet számítani. A futam meglepetésének a 3-as Bigfoot-ot mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook