2019. január 19. - Márió, Sára

Lovi tippelde 27.

2017. július 14. Szerző: Rózsa Misi
Senki nem fogja tudni megmagyarázni nekem, hogy a derby-t követően, mi a fenéért kell szünetet tartani a lóversenyben. Igaz az ügető csak egy hétvégét hagy ki, a galopp többet is. Az előző héten csend volt a Kincsem Parkban, most szombaton végre újra indulhat a nyüzsgés, hiszen folytatódik az ügetőszezon.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Tanoncdíj I. része lesz. Nem éppen a legmegbízhatóbb versenyzők futama ez. Az 1-es Wyoming River ha nem hibázik, kedvező startszámáról akár nyerhet is. A 3-as Vitalia jó esélyt képvisel. A 10-es Villám RG ha nem hibázik pénzért futhat. A futam meglepetésének a 2-es Up Girl-t mondjuk.

II. futam Bizalmas díj. Az 1-es Traffic Lux a legjobb esély. A 3-as Asterix Evo itt is eredményes lehet. A 2-es Kelvin AT-nak van olyan formája, amivel simán pénzért futhat. A futam meglepetésének a 4-es Timoko R.L.-t mondjuk.

III. futam Tanonc díj II. rész. A 8-as Winoc SB itt pénzért mehet. A 2-es Ulrika M akár dobogóra is állhatna. Az 1-es Virna Lisi jó képességű ló lehet még. A futam meglepetésének a 9-es Velocity-t mondjuk.

IV. futam Amatőrverseny hendikep. A 6-os Luvre a futam legjobb esélye. A 8-as Jackson Junior itt javíthat. A 10-es Kandidátusban benne van egy jobb szereplés. A futam meglepetésének a 11-es Spar Ladyt mondjuk.

V. futam Ceres díj. Az 5-ös Prodigy Gasti talán a legjobb esély. A 3-as Ugolino Ans elszaladhat úgy, hogy ne érjék utol. A 7-es Bonjour EVo nem rossz képességű ló. A futam meglepetésének a 6-os Baddingtont mondjuk.

VI. futam 2017. Évi Kincsem Park Kupa Hendikep IV. futama Az 5-ös Ultra Lady a futam legjobb esélye. A 8-as Red Stone dobogóra állhat. A 10-es Rangos Meteor jó sansz. A futam meglepetésének a 11-es Amys Love-t mondjuk.

VII. futam Andal díj. Itt az ideje annak, hogy a 6-os Rocket Boy újra nyerjen. A 2-es Szacharin jó versenyző és hűen adja tudását. A 3-as Overnight itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének a 4-es Orinoco-t mondjuk.

VIII. futam Gunnel Diadem hendikep. A 8-as Bezique Va Bene a favorit nálunk. A 9.-es Tiarra Boss lehet leginkább az ellenfele. A 7-es Nacho Nico itt is eredményesen szaladgálhat. A futam meglepetésének a 2-es Újpesti Lányt mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook