2019. május 26. - Evelin, Fülöp

Lovi tippelde 29.

2017. július 28. Szerző: Rüzsa Misi
Július utolsó hétvégéje természetesen nem maradhat lóverseny nélkül. Most hétvégén ismét remek ügető és galoppversenyek várják a Kincsem Parkba kilátogatókat.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Ravasz hendikep lesz. Az 5-ös Rigoletto, ha jó startot fog ki, itt akár kihasználhatja térelőnyét és nyerhet. A 6-os Worldleader felérhet előre. A 9-es Örömtűzben van annyi, hogy térhátránya ellenére is figyelmet érdemeljen. A futam meglepetésének a 2-es Onix M-et mondjuk.

II. futam Bárnő hendikep. A 2-es Újpesti Lánynak már nagyon érik egy győzelem, itt akár megszerezheti. A 6-os Ügyeske jót mehet. A 4-es Nacho Nico ha jól jön ki számára a lépés, akár a győzelemért is küzdelembe lehet. A futam meglepetésének a 7es Philadelphiát mondjuk.

III. futam Kőbánya SC Ökölvívó Szakosztály díja, HP Vörsas Kupa II. futama. Az 5-ös Reménység, jó reményekkel állhat starthoz. A 8-as Trónörökös a legerősebb versenyző, csak kérdés mit kezd vele rutintalanabb hajtója. A 4-es Shes Vivienne jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 10-es Poétát mondjuk.

IV. futam Cousine díj. A 6-os Ivan Pavlov AT a futam egyik legjobb esélye. Az 5-ös Hercules Flevo itt is sikeres lehet. A 3-as VAQU.Em.Q jó esélyt képviselhet. A futam meglepetésének a 7-es Kingstone-t mondjuk.

V. futam Jáger hendikep. A 4-es Spar Lady a legjobb esélyes nálunk. A 7-es Astrid Evo nagyon közeli esély. Az 5-ös Onze De Mayo ha nem hibázik, pénzért futhat. A futam meglepetésének a 6-os Sumit mondjuk.

VI. futam Atlétanő díj. A 9-es Ubulina RG jó esélyt képvisel. A 11-es Vattacukor felérhet előre. Az 5-ös Vitalia kihasználhatja, rutinos jó lovasát. A futam meglepetésének a 10-es Vola Gattot mondjuk.

VII. futam Super Hanover díj. A 2-es Orinoco itt is sikert érhet el. A 7-es Rocket Boy egyre jobb, itt is nyerhet. A 3-as Royal Flash pénzért mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Oldtimer Diamantot mondjuk.

VIII. futam Merengő díj. A 3-as Astrix Evo ha nem hibázik, simán nyerhet. A 6-os Unika Vik nem megbízható, de ha nem hibázik nagyot mehet itt. A 7-es Euklid AT pénzért mehet. A futam meglepetésének a 4-es Insa-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Baltazzi fivérek Emlékverseny hendikep lesz. A 2-es I Gotta Feeling itt akár nyerhetne is. A 4-es Asta the Queen kihasználhatja profi lovasát. A 8-as Niké, hosszúra jól mehet. A futam meglepetésének a 6-os Impiust mondjuk.

II. futam Nyeretlen Kétévesek Versenye. A 7-es Tűzgalamb jó esélynek látszik. Az 1-es Dynaimte-t versenye előre hozhatta. A 3-as Night Dancer elsőre már jó lehet. A futam meglepetésének a 6-os Beatrice-t mondjuk.

III. futam Mineral hendikep. A 7-es Taurus jó esélyt képvisel. Az 5-ös Omnia Gold közel végezhet. A 2-es Rebelis ellen a súlya szólhat leginkább. A futam meglepetésének a 3-as Salsát mondjuk.

IV. futam Városbíró díj. A 3-as Puck Fair erős versenyző. A 2-es Speedtest itt is nagyot mehet akár. Az 1-es Duce nagyon jó esély. A futam meglepetésének a 6-os Al Shoogot mondjuk.

V. futam Francis Cavaliero Emlékverseny hendikep. A 2-es Pirkadatkor kelő, közeli jó esély itt. A 3-as Pen Bal Crag ott lehet a végelszámolásnál. Az 5-ös Cimbora nagyot mehet meglepetésre. A futam meglepetésének a 6-os Pokolfajzatot mondjuk.

VI. futam Epsomi díj. A 2-es Mr. Marbin kimagasló jó esélyt képvisel. Az 1.es Little Ghetto Boy itt is pénzért futhat. A 3-as Billy Tigernek van olyan formája, amivel akár még győzhetne is. A futam meglepetésének az 5-ös Culdaff-ot  mondjuk.

VII. futam Németh Ferenc Emlékkupa IV. futama. Az 1-es Bahamian Indy jó esélyt mutat. A 7-es Destyno meglepheti a mezőnyt. A 4-es Perfect Too pénzért mehet itt. A futam meglepetésének az 5-ös Progressive-t mondjuk.

VIII. futam Kisbér díj. Az 1.es Akaba nagy súlya ellenére is jó esélyt mutat. A 3-as My Luck akár még nyerhet is. A 4-es Quelindo nagyon jó képességű ló. A futam meglepetésének a 8-as Qltúra-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook