2018. június 25. - Vilmos

Lovi tippelde

3. hét

2017. január 20. Szerző: Rózsa Misi
Végre-végre újra itt van a nagy csapat! Végre-végre indul a 2017-es lóverseny szezon, természetesen egyelőre csak az ügetőkkel, de már alig vártuk, hogy a pihenő után jöjjön a folytatás.

 

 

A nap I. futama az Ákos hendikep I. része lesz. A 4-es Olaszlányra mindig érdemes kalkulálni, nincs ez másként itt sem. A 7-es Spartacus ha nem hibázik, akkor akár győzhet is ebben a mezőnyben. A 3-as Napfény Fazekassal itt akár főszerephez is juthat kis szerencsével. A futam meglepetésének az 5-ös Pentatlon-t mondjuk. 

II. futam Daniela hendikep. Az 5-ös Poéta, idomárjával akár könnyű győzelmet is arathat. Az 1-es Bebops Cassandra dolgát nehezíti, hogy hajtója ostor nélkül fogja hajtani, de képessége alapján ennek ellenére is sikeres lehet. A 2-es Mariska jól kezdheti az idei szezont. A futam meglepetésének a 6-os Turandot Matto-t mondjuk. 

III. futam Kézműves díj. A 2-es Unigena Sun a futam legjobb esélye nálunk. A 6-os Ukmukfukk itt is jó lehet és pénzért futhat. A 3-as Under Play elcsíphet egy jó helyezést. A futam meglepetésének a 4-es Útonállót mondjuk. 

IV. futam Hidalgó díj. Az 5-ös Timoko R.L a favorit számunkra ebben a mezőnyben. A 3-as Famous Foto kihasználhatja kedvező beállítását. A 2-es Super Tv Foto ha nem hibázik meglepetést okozhat itt. A futam meglepetésének a 6-os Uzorka Ville-t mondjuk. 

V. futam Ákos hendikep 2. rész. Az 5-ös Mountein Bambi ha nem hibázik, akkor nagy favorit lehet itt. A 3-as Jackson Junior jó esélynek mondható. A 4-es Oli Sun figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 1-es Grifone-t mondjuk. 

VI. futam Évnyitó díj. A 4-es Sultana Jet egyértelműen a futam legnagyobb favoritja. A 3-as Insa közeli esélynek látszik, ha nem fog hibázni. Az 5-ös Ruby Reves felérhet egy jó helyezésre. A futam meglepetésének a 2-es Rózsakertet tippeljük. 

VII. futam 2017. évi Amatőr Kupa hendikep I. futama. Az 5-ös Salt Lake City nálunk e futam favoritja. A 4-es Louvre tud olyat, amivel itt komoly esélyt képviselhet. A 6-os Tartozó nem rossz esély. A futam meglepetésének a 7-es Sensation-t mondjuk. 

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook