2019. január 18. - Piroska

Lovi tippelde 30.

2017. augusztus 4. Szerző: Rózsa Misi
Augusztusban is természetesen folytatódnak a versenyek a Kincsem parkban, augusztusban is természetesen érdemes lesz minden hétvégén akár kilátogatni a Kincsem parkba.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Lővér hendikep lesz. A 7-es Prometheus a legjobb esély itt. A 8-as Nacho Nico egyre jobb. A 2-es Nixonnak már nagyon érne, hogy egyszer jól kijöjjön a fránya lépés. A futam meglepetésének az 1-es Sumit mondjuk.

II. futam Paris hendikep. A 9-es Rock and Roll egyre közelebb végez, egyre jobb formát mutat. A 8-as Spar Lady itt akár számíthat már. A 3-as Jackson Junior jó esélyű versenyző. A futam meglepetésének a 2-es Tini-mia-t mondjuk.

III. futam Kincsem II. díj. A 6-os Ügyeske hiba nélkül a legjobb esély. A 3-as Very Nice Photo közel végezhet. A 2-es Utah River jó képességű versenyző. A futam meglepetésének a 4-es Unipress-t mondjuk.

IV. futam Kanca díj. Az 1-es Uzsorásnő a legjobb esélyek egyike. A 2-es Úrilány R ebben a mezőnyben akár nyerhet is. A 6-os Uránia RG ha nem hibázik nagyot mehet. A futam meglepetésének a 3-as Unreal Boss-t mondjuk.

V. futam Katóka hendikep. A 7-es Vamos Kemp a legjobb esély. A 6-os landlord ha nem hibázik, akár nyerhet is. A 2-es Laluna Comtesse tud olyat, amivel figyelmet érdemelne. A futam meglepetésének az 5-ös Öttusázót mondjuk.

VI. futam Konta Dezső Emlékverseny. Leginkább a 6-os Spartakus Ans és a 3-as Milliondollar Lux nagy versenyére számítunk itt. Az 5-ös Bronsvlinder másodjára sokat jöhet előre. A futam meglepetésének a 2-es Amazing Koksot mondjuk.

VII. futam Varga Lajos Emlékverseny- Amatőrverseny hendikep. A 8-as Red Stone az egyik legjobb esély. Ha 9-es Tündérszépe nem hibázik, akár nyerhet is. A 7-es Perfect tud olyat, amivel számíthatna. A futam meglepetésének a 6-os Tommy Lee-t mondjuk.

VIII. futam Ötévesek Nagydíja. Természetesen nálunk a nagy favorit a 3-as Time To Say Goodbye. Az 1-es Tonnyó itt jó lehet. A 2-es Titán Ville nem megbízható, de ha nem hibázik, akár még nyerhet is. A futam meglepetésének a 6-os Trencsényt mondjuk.

IX. futam Hókás díj. A 2-es Asterix Evo nagyon jó sansz. Az 5-ös Insával mindig számolni kell. A 6-os Tiarra Boss itt is pénzért futhat. A futam meglepetésének a 10-es Szilvást mondjuk.

X: futam Háromévesek Nagydíja. A 2-es Veronica Fling és a 3-as Villám Ville hatalmasat csatázhatnak itt. A 4-es Vital RG egyre jobb. A futam meglepetésének az 1-es Walking John M-et mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama A Minczi hendikep lesz. A 8-as Juliana kihasználhatja kis súlyát. Az 5-ös Amarillo Belleza itt is pénzért mehet. A 2-es Perfect Too figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 1-es Almarózsát mondjuk.

 

II. futam Nyeretlen Kétévesek rulett versenye ez. Big Rock jó esélyű ló. A 8-as Nirwana figyelmet érdemel. A 3-as Mentalist ott lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Rizikót mondjuk.

III. futam Megkapó hendikep. A 4-es Mákszem jó versenyt mehet. A 2-es Salsa jó képességű versenyző. Az 1-es pokolfajzatot lovasa ajánlja. A futam meglepetésének az 5-ös ST Sellene-t mondjuk.

IV. futam Regatta díj. A 3-as Night gor Overdose a legjobb esély itt. Az 1-es Golden Fox jót mehet. A 6-os Rebelliously helyre esély lehet. A futam meglepetésének a 2-es Malevalla-t mondjuk.

V. futam Nyári hendikep. A 2-es Radio Ga Ga nagyon közeli jó esély. A 3-as Three Robins akár a győzelemért is küzdhet. Az 1-es Waslawi itt is jó lehet. A futam meglepetésének a 4-es Lightblack-et mondjuk.

VI. futam Patience díj. Az 1-es Miserend nagy súlya ellenére figyelmet érdemel. A 8-as Blokád itt nagyot mehet. A 10-es Winning Bid nem rossz esély. A futam meglepetésének az 5-ös Sonrisa-t mondjuk.

VII. futam Dámaverseny hendikep. Az 5-ös Suttogó jó esélyt képvisel. A 3-as Estike az egyik legnagyobb favorit talán. Az 1-es Bírónő jó képességű versenyző. A futam meglepetésének a 4-es Bright Jewel-t mondjuk.

VIII. futam Magyar kancadíj. A 8-as Liberty Love jó esélye a győzelemnek. A 9-es Messerschmitt akár be is húzhatja ezt is. A 10-es Panama egyre jobb. A futam meglepetésének az 5-ös Celeburdit mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook