2019. január 16. - Gusztáv

Lovi tippelde 31

2017. augusztus 11. Szerző: Rózsa Misi
Azt mondják az időjárást jobban ismerők, hogy a hétvégére lehűl kicsit a levegő. Ha már be kell jönni a vízpartról, akkor úgy gondoljuk szombatra és vasárnapra a Kincsem Park felkeresése remek programot ígér.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Talány hendikep lesz. A 11-es Stone Capes Judy nálunk a futam legnagyobb esélyese. A 7-es Laluna Comtessere mindig lehet számítani. A 4-es Temass egyre jobb lesz újra. A futam meglepetésének a 8-as Salt Lake City-t mondjuk.

II. futam Nyeretlenek Versenye I. rész. A 2-es Wyoming River itt elveszítheti nyeretlenségét. Az 1-es Vanderle a futam egyik legjobb esélye. A 3-as Vermont ha nem hibázik, pénzért mehet. A futam meglepetésének a 6-os Tell Vilmát mondjuk.

III. futam Vatikán díj. A 6-os Hercules Flevo a futam legjobb sansza. A 4-es Gigant Wings itt is sikeres lehet. A 3-as Velence R ne a megbízhatóság példaképe, de hiba nélkül kiváló eredményt érhet el. A futam meglepetésének a 9-es Baddingtont mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek Versenye II. rész. Az 5-ös Virna Risi akár elveszíthetné már nyeretlenségét itt. Az 1-es Varanno kihasználhatja kedvező startszámát. A 4-es Up Girl itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének a 12-es Winner Boy-t mondjuk.

V. futam Gábor díj. A 3-as urán lady nagyon közeli jó esélynek mondható. A 4-es Traffic Lux erős ellenfél lehet. Az 1-es Timoko R.L. kihasználhatja előnyös startszámát. A futam meglepetésének a 2-es Unika Vik-et mondjuk.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Shes Vivienne a legjobb esély ebben a társaságban. A 7-es Uncatchable itt megint jó esélyt képvisel, ha megállja, hogy nem hibázzon. Az 1-es Sebes, elölről, nagyon elszaladhat. A futam meglepetésének a 4-es Kandidátust mondjuk.

VII. futam Nevadian díj. Az 5-ös Rocket Boynak nagyon érik már egy győzelem, talán ebben a rendkívül erős és kiegyenlített mezőnyben összehozza. A 2-es Upton Boy M itt pénzért mehet. A 3-as Orinoco nem rossz esély. A futam meglepetésének az 1-es Szacharint mondjuk.

VIII. futam 2017. Évi Segédhajtó Kupa hendikep IV. futama. A 2-es Prodigy Gasti akár még nyerhet is itt. A 6-os Ultra Lady nem rossz esély. A 3-as Nichelino Di Re pénzért mehet. A futam meglepetésének a 8-as Sóvirágot mondjuk.

IX. futam Zöld Király hendikep. A 8-as Onix M nálunk a legjobb esély itt. A 11-es Újszilvás számára nagyon soknak látszik a 40 méteres hátrány, de remek hajtójával, akár le is dolgozhatja ezt. A 3-as Sütike kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 6-os Naomit mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. A 7-es Qussi Queen akár nyerhet már elsőre is. A 8-as Tangra nagyon jó lehet ebben a mezőnyben. Az 5-ös Morita Menantie nem rossz képességű ló. A futam meglepetésének a 3-as hibridet mondjuk.

II. futam Baracska hendikep. Az 1-es Arabian Caffe nagyobb súlya ellenére is jó esély. A 3-asNimbler Fighter itt harcolhat a pénzes helyezésért. Az 5-ös Mina számára kijöhet jól a lépés. A futam meglepetésének 2-es Cacholon-t mondjuk.

III. futam Huszár és Lovashagyomány Őrző Társaság díja. A 2-es Capitaine Fregate nem rossz esély itt ebben a mezőnyben. Az 5-ös Agora megbízható versenyző. Az 1-es Mondóka figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 6-os Rebellist mondjuk.

IV. futam Sőrnyei hendikep. Az 5-ös Bistry itt ismét a legjobb lehet. A 3-as Pannon Prince itt megint eredményes lehet. Az 1-es Nostra Balerina elcsíphet egy pénzes helyet. A futam meglepetésének a 2-es Batignollest mondjuk.

V. futam Mezőhegyesi díj. Az 1-es Sky Driver a legjobb esélynek látszik. A 4-es Duck of Gibralar-nak kicsit kell javulnia , hogy reális győzelmi esélye legyen. A 2-es Eskandar most gyengébbek közé került. A futam meglepetésének az 5-ös Parsecet mondjuk.

VI. futam Leveldi hendikep. A 12-es Niké nagyon közeli esély. A 4-es Lujza itt pénzért mehet megint. A 2-es Mátrixot lovasa ajánlja. A futam meglepetésének a 10-es Mojave-t mondjuk.

VII. futam Alfkona hendikep. Az 5-ös Bigfoot jó esélyt képvisel. A 9-es Rokat mellett leginkább a táv szól. A 8-as Blokád végre újra feltűnhet elől. A futam meglepetésének a 4-es Avantgard-ot mondjuk.

VIII. futam Kozma Ferenc Emlékverseny. A 3-as Meteorit és a 2-es Duce között dőlhet el ez a verseny leginkább. Az 1-es Black Monk elkaphatja a dobogót. A futam meglepetésének az 5-ös Puck Fairt mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook