2019. január 16. - Gusztáv

Lovi tippelde 32.

2017. augusztus 18. Szerző: Rózsa Misi
Közeledünk a nyár vége felé, de a Kincsem Parkban tomboló nyári hangulatban folytatódnak a versenyek szombaton és vasárnap is.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Rianó hendikep lesz. A 4-es Nixon végre régi önmagát mutatatta legutóbb, ha ismétel, megint nyerhet. Az 5-ös Újpesti Lány folyamatosan és megbízhatóan hozza magát a versenyeiben. A 2-es Serafina Ketti ha jól kezd, akár még nyerhet is. A futam meglepetésének a 9-es Tiara Boss-t mondjuk.

II. futam Good Love River hendikep. A 6-os Sholty Geri a futam legjobb esélyének látszik. A 3-as Olasz Lány igen közeli esélynek mondható. Az 5-ös Pinokkió dobogóra állhat. A futam meglepetésének egyértelműen a 7-es Magisztert mondjuk.

III. futam Szalay János Emlékverseny. Az 1-es Zóra kihasználhatja kedvező beállítását. A 2-es Zeal Di Girifalco elsőre is jó lehet. A 10-es Veritable Yankee nagyon közel végezhet. A futam meglepetésének a 6-is Zenit Charme-t mondjuk.

IV. futam Arvid díj. A 3-as Une Dame itt akár nyerhetne is. A 7-es Ultra lady általában közel szokott végezni. A 11-es Vola Gatto ha megállja, hogy ne hibázzon, akár nyerhet is. A futam meglepetésének a 6-ps Uzsok-ot mondjuk.

V. futam Szent István Díj I. futama. Az 5-ös Übü király ledolgozhatja térhátrányát. A 3-as Vital RG pénzért futhat. A 2-es Villám Ville idomárjával a pálya legjobb hajtójával, a győzelemért küzdhet. A futam meglepetésének a 4-es Uránia RG-t mondjuk.

VI. futam Nardus díj. A 8-as Henrik Ibsen AT mindig küzdelemben végez. Az 1-es Uptown Boy M kihasználhatja kedvező beállítását. A 2-es Trencsén erősebb mezőnyben is helyt tudott állni. A futam meglepetésének a 9-es Unika Vik-et mondjuk.

VII. futam Kőszegi-Kovács László Emlékverseny. A 9-es Underpaid Hanover a futam egyik legjobb esélye. A 3-as Stone Caps Judy ha nem hibázik, akár nyerhet is itt. A 8-as Orderly itt is főszerephez juthat. A futam meglepetésének a 7-es Amazing Koksot mondjuk.

VIII. futam a 2017. évi Amatőrkupa Hendikep VIII. futama. A 2-es Ujgur Kisasszony a futam legjobb esélyének fest. Az 5-ös Olajbáró megoldhatja ezt az egyenletet. A 3-as Amys Love dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Pozsonyt tippeljük.

IX. futam Pécs hendikep. A 12-es Unique Noble beállítása nem túl kedvező, ennek ellenére itt jó lehet. A 13-as Rock and Roll szinte mindig a dobogón zár. Az 5-ös Ubulina RG kihasználhatja helyzetét. A futam meglepetésének a 2-es Worldleader-t mondjuk.

X. futam Szent István díj II. rész. . Az 5-ös Übü király ledolgozhatja térhátrányát. A 3-as Vital RG pénzért futhat. A 2-es Villám Ville idomárjával a pálya legjobb hajtójával, a győzelemért küzdhet. A futam meglepetésének a 4-es Uránia RG-t mondjuk.

XI. futam Surda hendikep. Az 5-ös Celebrity Classic folytathatja győzelmi szériáját. A 7-es Spar lady kiemelkedő jó esély. A 2-es Tiko Time itt dobogóra is állhatna akár. A futam meglepetésének a 8-as Száguldj-ot mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Commander Gátverseny lesz. A 2-es Sabato nagyon jó esélyt képvisel. A 6-os Dias Irae itt eredményes lehet. Az 5-ös Royal Run jól mehet. A futam meglepetésének a 4-es Cipert mondjuk.

II. futam Parndorfi hendikep. A 3-as Almarózsa igen közeli jó esély. A 2-es Sambo jó lehet. Az 1-es Bíborhajnal nagy súlya ellenére itt közel végezhet. A 4-es let Me Win ellen csak a kihagyás szól, ami után most starthoz áll. A futam meglepetésének a 10-es Lovely Rock-ot mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 4-es Köln nem rossz esély. A 2-es Smiling javulhatott. Az 1-es Dynamite az esélyesek egyike. A futam meglepetésének az 5-ös Sárifánit mondjuk.

IV. futam Amatőrverseny hendikep. Az 1-es Agastache most gyengébbek közé került. A 2-es Szaffi nem rossz esély. A 3-as Mátrixot lovasa ajánlja. A futam meglepetésének a 7-es Kopertát mondjuk.

V. futam Remény díj. A 2-esNight for Overdose a futam igazi esélye. A 6-os Aurora Borealis komoly esély. A 7-es Tűzgalamb dobogóra jó lehet. A futam meglepetésének az 5-9s Sorbonne-t mondjuk.

VI. futam Gödi díj. Az 1-es Speedtest topsúlyával is a legjobb esély. A 4-es Mondóka nagy ellenfél lehet. A 3-as Nocle Pata itt is eredményt érhet el. A futam meglepetésének a 2-es Adél-t mondjuk.

VII. futam Hesp Róbert Emlékverseny. Az 1-es Radio Ga Ga itt is nyerhet. A 4-es Rebellis jól mehet ebben a mezőnyben. A 2-es Cristály közel végezhet. A futam meglepetésének a 7-es Juniperius-t mondjuk.

VIII. futam Slinsby hendikep. A 3-as Ballada itt eredményes lehetne. Az 1-es Roxana nagyon jó formában van, simán nyerhet is akár. A 4-es Zabpehely nem esélytelen. A futam meglepetésének az 5-ös Olatis-t mondjuk.

IX. futam Németh Ferenc Emlékkupa V. futama Az 1-es Bírónő jó esély, csak nagy a súly, amit vinnie kell. A 3-as St Sellene itt akár nyerhetne is már. A 9-es Suttogó jó versenyző. A futam meglepetésének az 5-ös Amarillo Belleza-t mondjuk.

X. futam Szent István díj. A 2-es Eltham nagyon jó esélynek látszik. A 6-os Freddie Mercurynak van olyan formája, amivel könnyedén nyerhetne. Az 1-es Medici nagyot mehet itt nálunk is. A futam meglepetésének a 8-as Qltúra-t mondjuk.

 

 

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook