2019. január 16. - Gusztáv

Lovi tippelde 33.

2017. augusztus 25. Szerző: Rózsa Misi
Nem rég indult a szezon és már ott is tartunk, hogy a nyár utolsó versenynapja következik ezen a hévégén az ügetőn és a galoppon egyaránt a Kincsem Parkban.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Z. Elvtárs díj lesz. A futam legjobb esélyesének a 6-os Cyprus A.T.-t gondoljuk. Az 5-ös Hercules Flevo szorosan ott szokott lenni rendre a végelszámolás közelében. A 3-as Magic Bucks nagyon közeli jó esély. A futam meglepetésének A 2-es Vertigo Vioxxot mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye I. rész. A 2-es Rock and Roll folyamatosan ott van a győzelem küszöbén. A 8-as Talisman Sun, nem képvisel itt gyenge sanszot. Az 5-ös Vattacukor jó versenyző. A futam meglepetésének az 1-es Worldleader-t mondjuk.

III. futam Szabó Lajos „Drószti” Emlékverseny. A 8-as Tequila Hush a legjobb esély lenne, csak rutintalan hajtója szól ellene. A 7-es Sóvirág nagyon jó képességű versenyző. Az 5-ös Sholty Csabi közel végezhet. A futam meglepetésének a 6-os Red Stone-t mondjuk.

IV. futam Opal River Díj. Az 1-es Utódló kihasználhatja kedvező beállítását itt. A 4-es Unreal Boss nagyon közeli esély. A 6-os Tiara Boss jó lehet most. A futam meglepetésének a 2-es Topáz ladyt mondjuk.

V. futam Nyeretlenek versenye II. rész. Az 1-es Vanderle az élről indulva, akár könnyű győzelmet is arathat. A 8-as Tini-Mia számára már érik egy győzelem. A 6-os Tímur itt pénzért mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Ukmukfukk-ot mondjuk.

VI. futam Diamond River díj. A 4-es Sultana Jet nálunk a favorit. Az 5-ös Samuel Becket A.T.-re mindig lehet számítani. Az 1-es Bimbo de Chenu kiváló esélz ha nem hibázik. A futam meglepetésének a 2-es Editor Rapidát mondjuk.

VII. futam Sárközi Mária Emlékverseny hendikep. A 2-es Nixon jó esély. A 3-as Bezique va Bene itt sikeres lehet. Az 5-ös Sziklaszírt, stabil versenyző. A futam meglepetésének a 6-os Svéd barátot mondjuk.

VIII. futam Fáraó hendikep. Az 5-ös Celebrity Classic a legjobb esély. A 4-es Shes Vivienne itt pénzért kéne, hogy menjen. A 6-os Asrtrid Evo egyre jobb. A futam meglepetésének az 1-es Shark WF-et mondjuk.

IX. futam Miksa hendikep. Az 1-es Priscila rég nem futott, de elsőre már ebben a mezőnyben nyerhet. A 9-es Szivárvány nem a megbízhatóság példaképe, de ha hiba nélkül körbe tudna menni, simán nyerhetne. A 7-es Noble Rose placcra érhet. A futam meglepetésének a 4-es Uncia-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama az Italian Stallion hendikep lesz. Az 1-es Zanyetta nagy súlya ellenére nem rossz esély. A 3-as König Arison itt számíthat. Az 5-ös Greenpeace pénzes sansz. A futam meglepetésének a 7-es Summer Star-t mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. A 8-es Furiosa nálunk az egyik legjobb esély. A 2-es Cimbora egyre jobb lesz. A 7-es Eiskönigin-nek van olyan formája, amivel dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 1-es Sandra Soul-t mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 2-es Keszi másodjára sokat javulhat. A 6-os Tangara közeli jó esély. Az 5-ös Just Mine jó képességű versenyző. A futam meglepetésének a 3-as Sámánkövet mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek versenye II. rész. Az 5-ös Fox Catcher jó esélye a futamnak. A 8-as Alkonykönny odaérhet. A 2-es Taco Boy az egyik legjobb sansz. A futam meglepetésének a 7-es La Kena-t mondjuk.

V. futam Augusztusi hendikep. A 2-es Destyno olyan könnyű társaságba került, hogy szinte kötelező számára a győzelem. A 6-os Pastellia itt már komoly szerephez juthat. A 3-as Batignolles jól mehet. A futam meglepetésének Az 1-es perfect Too-t mondjuk.

VI. futam Soroksári díj. A 7-es Arabian Caffe nagyon jó esély. Az 1-es Robespierre gyengébbek között főszereplő lehet. A 3-as Agora nem rossz sansz. A futam meglepetésének a 4-es Bírónőt mondjuk.

VII. futam Mátrai hendikep. A 8-as American Dreaming akár nyerhet is kihasználva előnyeit. A 6-os Ranavalona nem rossz esély. A 4-es Felsenfest ha jó napot fog ki, akár még győzhet is. A futam meglepetésének a 3-as Winning Bid-et mondjuk.

VIII. futam Soproni hendikep. A 3-as Pannonstar DL egyre jobb, nálunk ő a favorit. Az 5-ös Impius itt figyelmet érdemel. Az 1-es Bizottság nem esélytelen. A futam meglepetésének a 4-es Linácskát mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook