2019. január 16. - Gusztáv

Lovi tippelde 34.

2017. szeptember 1. Szerző: Rózsa Misi
Indul az ősz lassan. És akkor indulnak a lóverseny őszi versenyei is. Szeptember első hétvégéje ügető és galopp versenyekkel várja a Kincsem Parkban szokás szerint a kilátogatókat.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Istis Darnoperle hendikep lesz. A 4-es Ügyeske duplázhat akár. Az 5-ös Serafina Ketti stabilan hozza formáját. A 6-os Nacho Nico dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 3-as San Francisco-t mondjuk.

II. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 7-es Zenit Charme a futam favoritja. A 8-as Veritable Yankee jó versenyt mehet. A 6-os Zsengerőz odaérhet. A futam meglepetésének a 3-as Zóra-t mondjuk.

III. futam Budapest – New York Amatőrtalálkozó II. futama. A 4-es Primusz stabilan hozza formáját. A 7-es Ottey Boss itt is pénzért mehet. A 10-es Ruby Reeves placcra jó esély. A futam meglepetésének a 13-as Sunnyt mondjuk.

IV. futam Fekete László Emlékverseny. A 4-es Henrik Ibsen AT itt is jó esélyt képvisel. Az 5-ös Rocket Boy nagyon közeli esélynek látszik. A 3-as Uránia RG jó sansznak mondható. A futam meglepetésének az 1-es Szacharint mondjuk.

V. futam Marschall Norbert Emlékverseny Amatőrverseny hendikep. A 7-es Shark WF itt is jót futhat. A 9-es Noble Rose nem rossz esély. Az 5-ös Raffaella SM közel végezhet. A futam meglepetésének a 4-es Kandidátust mondjuk.

VI. futam Marschall József Emlékverseny. A 6-os Samurai BE ha nem hibázik a legjobb esély. A 8-as Wiss Shadows jó versenyt futhat az erős mezőnyben. A 3-as Othello Victory közeli esély. A futam meglepetésének a 4-es Rapido OK-ot mondjuk.

VII. futam Dora díj. A 4-es Ultra lady nálunk a favoritja a futamnak. A 6-os VAQU.Em.Q közel végezhet. A 3-as Újpesti lány dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 5-ös Vulcano Boy-t mondjuk.

VIII. futam Szegedy István Emlékverseny. A 10-es Conway Boko itt is nyerhet akár. A 9-es Spartacus Ans nagyon közeli esély. A 8-as Underpaid Hanover pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Milliondollar Lux-ot mondjuk.

IX. futam Istis Didie hendikep. A 8-as Szilvásnak van olyan formája, amivel itt akár nyerhetne is. A 7-es Unipress esélyes a sikerre. A 10-es Tiko-Time ha nem hibázna, akár még nyerhetne is. A futam meglepetésének az 5-ös Naomit mondjuk.

X. futam 103. Hungária díj. A 9-es Isaac Newton A.T a legjobb esélynek látszik. A 11-es Úrilány R térhátránya ellenére is figyelmet érdemel. A 2-es vakarcs RG ha nem hibázik, pénzért mehet itt. A futam meglepetésének a 3-as Villám Ville-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. A 7-es Tűzgalamb itt elveszítheti nyeretlenségét. A 6-os Rebelliously jó esélynek látszik. Az 1-es Navajo nagyobb súlya mellett is figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 5-ös Dorothea-t mondjuk.

II. futam Blaskovich Ernő Emlékverseny. Az 1-es Tour To Paris duplázhat. A 3-as la Lianga közeli sansz. A 2-es Night Dancer dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 5-ös hibrid-et mondjuk.

III. futam Tattersalls – Overdose díj. Az 1-es Duce és a 2-es Meteorit nagy küzdelmére számítunk itt leginkább. A 8-as Puck Fairnek van olyan formája, amivel itt komolyan számíthatna. A futam meglepetésének a 9-es Seeking Approval-t mondjuk.

IV. futam Szabó József Emlékverseny hendikep. Az 5-ös Cristály nagyon jó esélyt képvisel. A 3-as Dark Deamon itt is eredményes lehet. A 2-es Billy Tigernek már illene hogy kijöjjön jól a lépés. A futam meglepetésének az 1-es Salsa-t mondjuk.

V. futam Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál díj. Az 5-ös Miss Turpan itt akár nyerhetne is. A 7-es Wizardess a legjobb esélyek egyike. A 3-as My Luck közeli esély. A futam meglepetésének a 6-os Sky Diver-t mondjuk.

VI. futam Nemzetközi Amatőrverseny hendikep. A 3-es Bistry nagyon jó esély, lovasa is ajánlja. Az 5-ős Apostol odaérhet. A 4-es Dias Irae legalább egy helyre jó lehet. A futam meglepetésének az 1-es Tíria-t mondjuk.

VII. futam Kovács Mihály Emlékverseny – Magyar Háromévesek Nagydíja. Az 1-es Big Foot az egyik legjobb esély ebben a mezőnyben. A 8.-as Celeburdi itt szerephez juthat. A 10-es Panama kedvező beállításával nem rossz esély. A futam meglepetésének a 7-es Blokádot mondjuk.

VIII. futam Tápiószentmártoni hendikep. Az 1-es Gleneely Girl nagy súlya ellenére figyelmet érdemelhet. A 3-as St Selene itt is pénzért mehet. A 7-es Bubi Pata gyengébbek között javíthat most. A futam meglepetésének a 6-os Blue Serenade-t mondjuk.

IX. futam Kincsem díj. A 4-es Oriental Sky a legjobb esélyek egyikének látszik. A 10-es Eminens kihasználhatja kis súlyát és jó lovasát. Az 5-ös Qalindo jó esély, nagy favorit. A futam meglepetésének az 1-es Akaba-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook