2019. január 16. - Gusztáv

Lovi tippelde 35.

2017. szeptember 8. Szerző: Rózsa Misi
Vége a nyárnak, hűvösebb idők jönnek. A hétvégére a strandolás már nem látszik ideális programnak. Ezzel szemben a Kincsem Parkba, akár családilag is kilátogatni, kellemes szórakozást ígér erre a hétvégére is.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama az Orlando hendikep lesz. Az 1-es Temass kihasználhatja kedvező starthelyét. A 3-as Laluna Comtesse közeli esélynek mondható. A 6-os Beatriz Galindo AT ha megállja, hogy ne hibázzon, akár győzhet is. A futam meglepetésének az 5-ös Bezique Va Bene-t mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. A 6-os Worldleader itt már elveszítheti nyeretlenségét. A 3-as Vanderle folyamatosan pénzért futkos. A 7-es Violetta itt akár már beérhet a győzelemre. A futam meglepetésének a 9-es Rock and Roll-t mondjuk.

III. futam Hádli díj. A 3-as Unika Vik az egyik legjobb esély ebben a futamban. Az 5-ös Utódló jó futása várható. A 6-os Timoko R.L hiba nélkül idomárjával bármire képes lehet. A futam meglepetésének a 2-es kelvin AT-t mondjuk.

IV. futam Fickó díj. A 12-es Virna Lisi nem rossz esély. Az 5-ös Ultimate Ugri, ha nem hibázik, akár nagyon jó is lehet. A 14-es Uncia, nehéz helyzetben van térhátránya miatt, de megoldhatja rutinjával. A futam meglepetésének a 8-as Varannó-t mondjuk.

V. futam Beke Farkas Gyula Emlékverseny HP. – Vörsas Kupa III. futama. A 4-es Primus megoldhatja ezt a feladatot. A 10-es Nemzetesúr, ha jól jön el a startnál, akár nyerhet is. A 7-es Trónörökös dobogó esély. A futam meglepetésének a 6-os Renoir Lag-et mondjuk.

VI. futam Vőlegény hendikep. A 8-as Universal Boy, hiba nélkül a legjobb esély lehet itt. A 6-os Pálinka egyre jobb, itt is sikeres lehet. A 7-es Passion Gift ha állja a távot, itt is nyerhet akár. A futam meglepetésének a 3-as Saxicola Jet-et mondjuk.

VII. futam Grammofon díj. A 10-es Urán lady, kedvezőtlen beállítása ellenére is az egyik legjobb esély itt. A 6-os Uzsorásnő itt is jó lehet. A 3-as Uptown Boy M dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 1-es Salt Lake City-t mondjuk.

VIII. futam Fantom hendikep. A 6-os Száguldj, elszáguldhat ettől a mezőnytől. A 10-es Knock-Down akár a győzelmet is megszerezheti. A 8-as Naomi nincs rossz formában. A futam meglepetésének a 4-es Sebes-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Devil Princess hendikep lesz. A 4-es Suttogó itt nagyot domboríthat. A 2-es Eiskönigin akár a győzelemért is küzdhetne. A 3-as Agastache most gyengébb mezőnybe került, amit kihasználhat. A futam meglepetésének a 7-es Mátrix-ot mondjuk.

II. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. Az 1-es Estifény nem rossz sansz. A 3-as Keszi, akár nyerheti is a futamot. A 6-os Graffiti közeli esély. A futam meglepetésének az 5-ös Rolex Boy-t mondjuk.

III. futam Dancing Candle hendikep. Az 1-es Dinamitrúd, nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel itt. A 3-as Asta the Queen nem rossz esély, rutinos lovasával. A 2-es Impius pénzért futhat. A futam meglepetésének a6-os Mojave-t mondjuk.

IV. futam Jeremy díj. A 2-es Capitaine Fregate igen jó esélyt képvisel. Az 5-ös Rebellis itt akár nyerhet is. A 4-es Olatis tud olyat, amivel itt számítana. A futam meglepetésének az 1-es Parsec-et mondjuk.

V. futam Noble Law hendikep. A 4-es Babilonia, nálunk az egyik legjobb esély. A 8-as Celeburdi szóhoz juthat itt. A 3-as Altay ebben a mezőnyben, nem hagyható figyelmen kívül. A futam meglepetésének a 6-os Oscar-t mondjuk.

VI. futam Szeptemberi díj. A 9-es Amarillo Belleza figyelmet érdemel itt. Az 1-es Pokolfajzat nem rossz esély. A 4-es Meriva pénzért mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Silver Chimes-t mondjuk.

VII. futam Őszi hendikep. A 3-as Mondóka, talán a futam legjobb esélye. A 2-es Speedtest itt is pénzért mehet. A 6-os Nimble Fighter egyre jobb lesz. A futam meglepetésének a 4-es Adél-t mondjuk.

VIII. futam Jolly Groom hendikep. A 3-as Greenpeace nagyon nagyot mehet itt. Az 1-es Almarózsa és ügyes lovasa, figyelmet érdemelnek. A 7-es Julianna itt jól mehet. A futam meglepetésének a 8-as König Arion-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook