2019. február 16. - Julianna, Lilla

Lovi tippelde 36.

2017. szeptember 15. Szerző: Rózsa Misi
Természetesen folytatódnak a versenyek a Kincsem Parkban. Ezúttal is szombaton ügető, vasárnap pedig galopp versenyek várják a kilátogatókat.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Platán díj lesz. A 3-as Vanderle, rendre a frontban szokott végezni. Az 1-es Vesna kihasználhatja kedvező starthelyét. A 8-as Very Nice Photo ha nem hibázna, akkor akár győzhetne is. A futam meglepetésének a 2-es Vanádium Boy-t mondjuk.

II. futam Istis Jerez díj. A 4-es Unika Vik a futam egyik legjobb esélye. Az 5-ös Timoko R.L. erős ellenfele lehet. A 2-es Újpestilány, megint egyre jobb. A futam meglepetésének a 3-as Tücsköt mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 7-es Zsenerőz egyre jobban belelendül. A 8-as Zapato lehet leginkább az ellenfele. A 4-es Zóra jó starttal pénzért futhat. A futam meglepetésének az5-ös Zanebono-t mondjuk.

IV. futam Labdarózsa hendikep. A 7-es Nichelino di Re nagyon jó esélynek mondható. A 4-es Shark WF itt újra főszerephez juthat. A 3-as Machetta visszatérhet jó formáihoz. A futam meglepetésének a 6-os Jubilee Hut-ot mondjuk.

V. futam 2017. évi Amatőr Kupa hendikep IX. futama. A 9-es Suny meglepheti a mezőnyt. Az 5-ös Nemzetesúr igen közeli esély. A 4-es Ruby Reeves ott lehet a pénzes helyek egyikén. A futam meglepetésének a –es Overnight-ot mondjuk.

VI. futam Uli díj. A 6-os Sultana Jet folytathatja győzelmi szériáját. A 7-es Henrik Ibsen AT itt is jó lehet. Az 1-es Szacharin élen maradhat. A futam meglepetésének az 5-ös Bimbo de Chenu-t mondjuk.

VII. futam Calorina hendikep. A 4-es Bezique Va Bene az egyik legjobb esélyes. A 3-as Under World itt is dobogóra állhat. A 2-es San Francisco mintha javulna. A futam meglepetésének a 6-os Svédbarátot mondjuk.

VIII. futam Football hendikep. Az 5-ös Oklahoma Font megbízható versenyző. A 6-os Szilvásra ha menő kedve van, mindig lehet számítani. A 9-es Utah River közeli esély. A futam meglepetésének az 1-es Astrid Evo-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. A 3-as Shades Arrow akár nyerhetne is. Az 5-ös Amfi talán itt jó lesz. A 2-es narrátor jól mehet. A futam meglepetésének a 6-os Beatrice-t mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es Sandra Soul itt közel végezhet. A 7-es Candy Star, talán dobogós lesz. A 9-es Julianna közel végezhet. A futam meglepetésének a 11-es Omnia Gold-ot mondjuk.

III. futam BBAG Baden-Baden díj. A 3-asDi Mo nagyot mehet itt. Az 1-es Eskandar nem rossz esély. A 6-os Bubi Pata itt jó lehet. A futam meglepetésének az 5-9s Agorát mondjuk.

IV. futam Seperate Opinion díj. Az 1-es Sárkányfű nagy súlya ellenére is esélyes. Az 5-ös Merzad hosszúra is jó lehet. A 6-os Ballada helyesély. A futam meglepetésének a 2-es Origami-t mondjuk.

V. futam Hitel hendikep. A 3-as Niké közeli jó esély. A 8-as Koperta itt is közel végezhet. A 7-es Contess Logist dobogóesély. A futam meglepetésének a2-es Asta the Queen-t mondjuk.

VI. futam Gróf Károly Gyula Emlékverseny. A 9-es Rebelliously kihasználhatja kis súlyát. A 3-as Fire For Goga jó esély. A 4-es la Linga közel végezhet. A futam meglepetésének a 2-es Babylon Gloryt mondjuk.

VII. futam Lovakrul hendikep. A 3-as Reka Bez Podravka a legjobb esély. A 2-es Pink dobogóra állhat. A 8-as Nostra Balerina jó sansz. A futam meglepetésének a 7-es Apostolt mondjuk.

VIII. futam Gróf Széchenyi István Emlékverseny. A 8-as Liberty Love nálunk a legjobb esély. A 2-es Eltham közeli esélynek látszik. A 3-asMiss Turpan ott lehet. A futam meglepetésének a 6-os Qlturát mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook