2019. február 19. - Zsuzsanna

Lovi tippelde 37.

2017. szeptember 22. Szerző: Rózsa Misi
Didergős időre számíthatunk a hétvégén. Természetesen a hűvös és a nyirkos idő, ha meg is nehezíti a versenyzők dolgát, a versenyek nem maradnak el ettől még a Kincsem Parkban, ahol ismét, mint hétről-hétre mindig most is kiélezett küzdelmeket várhatunk.

 

ÜGETŐ
A nap első futama az Uxor díj lesz. A 2-es Ugolino Ans ideális körülmények mellett a legjobb esélynek látszik. Az 1-es Betty Evo kihasználhatja kedvező starthelyét. A 6-os Vitya mindig közel szokott végezni. A futam meglepetésének az 5-ös Villám RG-t mondjuk. 
II. futam 2017. évi Kincsem Park Kupa hendikep V. futama. A 4-es Racing Athlete esetében, meglepetés lenne ha nem pénzért futna. A 8-as Prometheus beállítása ugyan nem ideális, de ennek ellenére is közeli esélynek számít. A 6-os Tündérrózsa itt akár nyerhetne is kis szerencsével. A futam meglepetésének a 2-es Opál Lányt mondjuk. 
III. futam Nyeretlenek versenye I. rész. A 3-as Rock and Roll a legjobb esélye nálunk ennek a futamnak. A 4-es Bebops Cassandrában benne van a siker nagyon erősen. Az 5-ös Vermont ha állja a távot, jól szerepelhet. A futam meglepetésének Az 1-es Wyoming River-t mondjuk. 
IV. futam Harpagon díj. Az 1-es Une Dame kihasználhatja kedvező pozícióját. A 4-es Urzulina nagy versenyt mehet. A 3-as Vola Gatto sikeres lehet ebben a mezőnyben. A futam meglepetésének az 5-ös Violetta-t mondjuk. 
V. futam Nyeretlenek versenye II. rész. A 11-es Vanderle sorra hibázik, ha megállná, hogy ezt ne tegye most, akkor az egyik legjobb esély lehetne. A 2-es Sütike, ha jól jön ki neki a lépés, mindig közel végez. A 8-as vihar RG itt is jót mehet. A futam meglepetésének a 6-os Timurt mondanánk. 
VI. futam A 8-as Poéta nagyon közeli esély hátulról is. A 9-es Rangos Meteor ha nem hibázik, akár győzhet is. A 4-es Talisman Sun itt közel végezhet. A futam meglepetésének a 7-es Perfect-et mondjuk. 
VII. futam Addicted díj. Az 5-ös Samuel Becket AT itt is az egyik legjobb esély. A 6-os Insa lehet a legerősebb ellenfele talán. A 2-es Uzsorásnő, mindig közel végez. A futam meglepetésének az 1-es Trencsén-t mondjuk. 
VIII. futam Szeréna hendikep. Az 5-ös Rózsakert előröl a legjobb esély. A 8-as Salihamidzic, térhátránya ellenére figyelmet érdemel. A 10-es Passsion Gift is felérhet a végén előre. A futam meglepetésének a 2-es Trónörököst mondjuk. 
IX. futam Alexandra M hendikep. A 12-es Ultra Lady hátulról is jó esélyt képvisel. A 3-as Unipress kihasználhatja kedvezőbb beállítását. A 4-es Örömtűz, megbízható versenyző. A futam meglepetésének a 6-os Uncatchable-t mondjuk. 
GALOPP
A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye. A 8-as Köln talán a legjobb esélynek látszik itt. Az 5-ös Summer Story pénzért futhat. A 10-es Tiger Lady esélyes a sikerre. A futam meglepetésének a 11-es Whip Call-t mondjuk. 
II. futam „Árvízi hajós” hendikep. A 6-os Dias Ire közeli sansz. A 3-as Almarózsa ügyes lovasával meglepheti ezt a mezőnyt. A 2-es Sunny Kid nagy súlyával is figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 8-as König Ariont mondjuk. 
III. futam Zsibói hendikep. A 4-es panda itt a legjobb esély. A 8-as Ranavalona közel végezhet. A 7-es Merzad szerephez juthat akár. A futam meglepetésének a 3-as Chickawa-t mondjuk. 
IV. futam Szilágygörcsönyi hendikep. Az 1-es Nocle Pata most lényegesen gyengébb mezőnybe került, kihasználhatja. A 2-es Pokolfajzat, akár szerephez is juthat. A 4-es Nimble Fighter jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének az 5-ös Merivát mondjuk. 
V. futam Gáblik Antal Emlékverseny hendikep. Az 1-es Mr Marbin nagy súlya ellenére is jó esély itt. Az 5-ös Rebellis közel fog végezni. A 2-es Wizardess dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 4-es Cristály-t mondjuk. 
VI. futam Németh Ferenc Emlékkupa VI. futama hendikep. Az 1-es Stefánia nagy súly mellett is jó esély ha hozza formáját. A 2-es Bizottság itt komolyabb szerephez juthat. A 3-as Impius ment hasonló társaságban már nagyon jól. A futam meglepetésének a 7-es Nockát mondjuk. 
VII. futam Báró Wesselényi Miklós Emlékverseny. A 3-as Puck Fair talán a legjobb esély lehet. A 6-os Power of Angel eredményes lehet. A 2-s Pikk Dáma pénzért futhat. A futam meglepetésének az 5-ös Suhanót mondjuk. 
VIII. futam Zilahi hendikep. A 3-as Papirsárkány kiváló lovasával főszereplő lehet. Az 1-es Estike nincs könnyű helyzetben, de megoldhatja. A 4-es Agastache szerephez juthat. A futam meglepetésének a 7-es Booxa-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook