2019. február 19. - Zsuzsanna

Lovi tipplede 38.

2017. szeptember 29. Szerző: Rózsa Misi
Nagyon meglepő eredmények születtek sorozatban az előző versenynapokon, akik eltalálták a meglepetések sorozatát, azok igen szépen kereshettek vele. Nem volt könnyű. Ezen a héten is kiélezett versenyek tömegére lehet számítani a Kincsem Parkban.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Gésa hendikep lesz. A 10-es Machetta legutóbb nagyon szép stílusban győzött, itt akár még duplázhat is. Az 1-es Kronos előröl nagyot mehet. A 9-es Astrid Evo számára érik a győzelem. A futam meglepetésének a 11-es Tommy Lee-t mondjuk.

II. futam Dorottya hendikep. A 9-es Ultra Lady az egyik legjobb esélye a futamnak. Az 1-es Őrs kihasználhatja kedvező beállítását. A 7-es Pinokkió itt szerephez juthat. A futam meglepetésének a 6-os Spar Ladyt mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 4-es Zséda itt is pénzért futhat. Az 1-es Zsenerőz elől ragadhat. A 3-as Zója közeli esélynek mondható. A futam meglepetésének a 2-es Zorro Boy-t mondjuk.

IV. futam Amatőrverseny hendikep. A 6-os Overnight az egyik legjobb esély. A 2-es Ujgur Kisasszony közel végezhet itt. A 3-as Tündérszépe kiváló hajtónőjével pénzért mehet. A futam meglepetésének a 4-es Prometheus-t mondjuk.

V. futam Golden Lady díj. A 2-es Uránia RG és a 3-as Urán Lady harcára számítunk a győzelemért. A 7-es Unique Boy beleszólhat küzdelmükbe. A futam meglepetésének a 4-es Vakarcs RG-t mondjuk.

VI. futam Célia díj. A 6-os Vesna most nagyobb kihívást kap itt, de megoldhatja. A 2-es Unique ha nem hibázik könnyen nyerhet. Az 5-ös vattacukor nem esélytelen. A futam meglepetésének a 9—es Very Nice Photo-t mondjuk.

VII. futam Ukiya díj. A 6-os Milliondollar Lux minden távon jó esély. A 8-as Underpaid Hannover idomárjával akár nyerhetne is. A 3-as Time To Say Goodbye, újra nagyot alkothat itt. A futam meglepetésének a 2-es Dabano As-t mondjuk.

VIII. futam Baby Yankee hendikep. Az 1-es Temass nyerheti is a futamot. A 2-es Oklahoma Font közeli jó esély. A 11-es Ruby Reeves pénzért futhat. A futam meglepetésének a 4-es Amys Love-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek Versenye lesz. Az 5-ös Stanford futamról futamra javul. A 7-es Qussi Queen nem rossz esély. A 6-os Wildvogel itt már nyerhetne is. A futam meglepetésének a 8-as Sea of Fire-t mondjuk.

II. futam Tiszai díj. A 3-as Meriva a futam legjobb esélye nálunk. Az 1-es Capitaine Fregate nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel. Az 5-ös Narrátor dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Babylon Glory-t mondjuk.

III. futam Parádi István Emlékverseny hendikep. A 4-es Celeburdi komoly figyelmet érdemel. Az 1-es Sambo nagy súlya ellenére komoly sansz. A 10-es I Gotta Feeling jó lovasával, ki súlyával meglephet mindenkit. A futam meglepetésének a 3-as Almarózsát mondjuk.

IV. futam MAFE-Tattersalls díj. A 2-es Freddie Mercury itt is jó esély. A 6-os Miss Turpan jót mehet. Az 1-es Akaba ellen csak a súlya szólhat. A futam meglepetésének a 4-es Sárkányfűvet mondjuk.

V. futam Barna András Emlékverseny hendikep. A 4-es Bubi Pata most gyengébbek közé került. Az 1-es Cristály jó lovasával, a gyengébb mezőnyben jól mehet. A 7-es Zabpehely dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 3-as Street Fighter-t mondjuk.

VI. futam Szent László díj. A 6-os Tour To Paris itt simán nyerhetne akár. A 3-as Smiling nem rossz esély. Az 5-ös Tie Em Up Tel jó képességű versenyző. A futam meglepetésének a 4-es Targarian-t mondjuk.

VII. futam Doncasteri díj. A 11-es Shiraz kihasználhatja kedvező beállítását. Az 5-ös Pannonstar DL itt szerephez juthat. A 8-as Illendő dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 4-es Zita Királynőt mondjuk.

VIII. futam Magyar St. Leger. Az 5-ös Norilsk jó esélynek látszik. A 2-es Eminens nagy súlya ellenére is közel végezhet. A 4-es Mágnás közeli esély. A futam meglepetésének az 1-es Bigfoot-ot mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook