2019. február 19. - Zsuzsanna

Lovi tippelde 39.

2017. október 6. Szerző: Rózsa Misi
Ha hétvége, akkor újra lóverseny napok a Kincsem Parkban. Ahogy közeledik a szezon vége, egyre kiélezettebb csatákat várhatunk lovak és lovasok által. Nagyon érdekesnek ígérkezik ez a hétvége is a versenyek szempontjából.

 

ÜGETŐ
A nap I. futama az Aspergilus díj I. része lesz. A 3-as Urzulina kirobbanó formában van, ő a legnagyobb favoritja a futamnak. A 7-ers Újpesti lány ha nem hibázik, nagyot mehet. A 4-es Hercules Flevo rendre közel végez. A futammeglepetésének a 8-as Rocky HR.-t mondjuk. 
II. futam Tibi díj. Az 5-ös Utódló hiba nélkül jó esély. A 4-es Unique Boy hozza stabilan jó formáit. A 7-es Veronica Fling jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 8-as Villám Ville-t mondjuk. 
III. futam Kétévesek versenye. A 4-es Zora a legjobb sansza a futamnak. A 3-as Zenit Charme itt is eredményes lehet. A 2-es Veritable Yankee közel végezhet. A futam meglepetésének az 1-es Zója-t mondjuk. 
IV. futam Amatőrverseny hendikep. A 2-es Sholty Geri a legjobb esély itt talán. A 7-es Swarovski esélyes. A 4-es Sunny, akár győzhet is itt. A futam meglepetésének a 3-as Nelli Gull-t mondjuk. 
V. futam Aspergilus díj II. rész. Az 1-es Une Dame itt simán nyerhetne. A 2-es Unigena Sun könnyen nyerheti a futamot. A 4-es Disney HR helyesély. A futam meglepetésének a 6-os Vulcano Boy-t mondjuk. 
VI. futam Early Harvester hendikep. A 7-es Poéta itt megint jobb lehet idomárjával. A 11-es Sholty Csabi itt főszerephez juthat. Az 1-es Uncia helyesély. A futam meglepetésének a 8-as Kapitányt mondjuk. 
VII. futam Zápolya díj. Az 1-es Übü Király a futam egyik legjobb esélye. A 3-as Samuel Becket AT ismét jó versenyt futhat. A 2-es Rafael Bit közeli esély. A futam meglepetésének az 5-ös Royal Flesh-t mondjuk. 
VIII. futam Crown Star hendikep. A 8-as San Francisco hátulról is nyerhet. A 2-es Temass ha állja, a távot jó lehet. A 4-es Talizmán nem rossz esély. A futam meglepetésének a 7-es Bezique Va Bene-t mondjuk. 
IX. futam Murza hendikep. A 6-os Rocket Boy a futam legjobb esélye. A 7-es Trencsén közel végezhet. Az 5-ös Orinoco nem gyenge versenyző. A futam meglepetésének a 2-es Philadelphiát mondjuk. 
GALOPP
A nap I. futama az Őszi Nagy Gátverseny lesz. A 3-as Jack the Giant talán a legjobb esély itt. Az 1-es Black Blade megbízható versenyző. A 4-es Sabato jó lehet. A futam meglepetésének a 2-es Falcon Winget mondjuk. 
II. futam Nyeretlenek Versenye. Az 5-ös Estike itt elveszítheti nyeretlenségét. A 7-es Nostra Balerina nagyon közeli esélyes. Az 1-es Déva vára figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 3-as Olaf-ot mondjuk. 
III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 4-es Beatrice akár nyerhet is. Az 1-es Rizikó nem képvisel rossz esélyt. A 2-es Sorbone jobb formájával komoly esélyes lehetne. A futam meglepetésének a 9-es Molly Campa-t mondjuk. 
IV. futam Lovasutánpótlás Kupa VI. futama hendikep. Az 1-es Greenpeace nagy súlya ellenére is jó esély itt. Az 5-ös Bizottság jó lehet. A 4-es Narutonak van olyan formája, amivel pénzért futhat. A futam meglepetésének a 2-es Dinamitrúdat mondjuk. 
V. futam Gencsy Tibor Emlékverseny-Visegrádi díj. A 6-os Olatis meglepheti az egész társaságot. Az 1-es Mondóka itt is eredményes lehet. Az 5-ös Nocle Pata itt is pénzért futhat. A futam meglepetésének a 4-es Merzad-ot mondjuk. 
VI. futam Silent Blessing hendikep. A 2-es Dark Demon közeli esélynek mondható. Az 5-ös Boruges itt is jó lehet. Az 1-es Robespierre beállítása nem ideális, de ennek ellenére figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 9-es Juniperius-t mondjuk. 
VII. futam Nemzetközi Amatőrverseny Hendikep – Kincsem Park Fotósainak díja. Az 5-ös Suttogó itt nagyot mehet és nyerhet azzal. A 4-es Fox Catcher közeli esélynek látszik. A 2-es Bírónő ott lehet a végelszámolásnál. A futam meglepetésének a 7-es Bright Jewel-t mondjuk. 
VIII. futam Kállai Pál Emlékverseny – Budapest díj. A 2-es Duce most nagyon jó,nagy formában is van. A 3-as Mr Marbin nagyot mehet. Az 1-es Billy Tiger itt is komoly figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 4-es Sky Driver-t mondjuk. 
IX. futam Októberi hendikep. A 2-es Nizar itt figyelmet érdemelhet. Az 5-ös Agastache jó lovasával meglepheti a mezőnyt. A 3-as Eisköniger kedvelt távján akár nyerhet is. A futam meglepetésének a 9-es Royal Ron-t mondjuk. 
X. futam Maglódi díj. Az 1-es Origami nagy súlyával is jó esély. A 7-es Babilonia itt is nagyot mehet. A 8-as Blokádra mindig érdemes figyelni. A futam meglepetésének az 5-ös Sambo-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook