2018. június 21. - Alajos, Leila

LOVI TIPPELDE

4. hét

2017. január 27. Szerző: rózsa Misi
Jól indult az év. Az összes futamban meg tudtuk mondani Önöknek a nyerő lovat, több esetben mindhárom általunk ajánlott ló, benne volt az első háromban. Reméljük sokak segítségére lehettünk abban, hogy nyerni tudjanak. Nem mellékesen pedig már az év első versenye is nagyon komoly izgalmakat hozott. Most szombaton, újra starthoz állnak az ügetők.

A nap I. futama a Up and Quick díj lesz. A 2-es Unique Boy nálunk a legjobb esélynek látszik. A 7-es Trendy Girl erős ellenfele lehet. Az 5-ös Tiara Boss jó futása nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének a 3-as Timiko-t mondjuk. 

II. futam Propulsion hendikep. A 4-es Tájfun elég közeli esélynek mondható. Idomárjával most az 5-ös Napfény is sokat javulhat. A 6-os Spar Lady ha nem hibázik elől végezhet. A futam meglepetésének az 1-es Útszélit mondjuk. 

III. futam Nyeretlenek versenye. A 3-as Una Noche Mas és az 1-es Ukmukfukk nagy versenyére számítunk ebben a futamban. A 6-os Tiny Angel év elején jókat szokott menni. A futam meglepetésének az 5-ös Talisman Sun-t mondjuk. 

IV. futam Lionel díj. Ha a 6-os Insa nem hibázik, akkor a legjobb esélye ennek a futamnak, de nem a megbízhatóságáról híres sajnos. Az 1-es kelvin A.T kihasználhatja kedvező beállítását. A 3-as Famous Foto nagyon jó esélynek látszik. A futam meglepetésének az 5-ös Ragdoll-t mondjuk. 

V. futam Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Zavita Meersval nagyon megbízható jó versenyző. A 6-os No Fear itt akár nyerhet is. A 2-es Nubia ott lehet az elszámolásnál. A futam meglepetésének a 4-es Ostromot mondjuk. 

VI. futam Timoko hendikep. A 2-es Bezique Va Bene ezen a távon sikeres lehet. Az 5-ös Stone Capes Judy ha állja a távot pénzért futhat. A 3-as Vernon Boko sem látszik rossz sansznak. A futam meglepetésének az 1-es Working Out-ot mondjuk.

VII. futam 2017. évi Kincsem Park Kupa hendikep I. futama. A 3-as Tequila Hush a futam talán legjobb esélye. A 4-es Serafina Ketti itt eredményes lehet akár. A 6-os Lucky Boy simán pénzért futhat. A futam meglepetésének az 1-es Tini-miát mondjuk. 

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook