2019. február 19. - Zsuzsanna

Lovi tippelde 40.

2017. október 13. Szerző: Rózsa Misi
A hétvégére kellemes időt ígérnek a meteorológusok. A kellemes időben, kellemes programnak ígérkezik a hétvégén kilátogatni a Kincsem Parkba, az ügető és galopp versenyeket megtekinteni.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Bajnok S. díj I. része lesz. A 8-as Ultimate Force itt már akár a győzelmet is megszerezheti. A 6-os Villám RG kis javulással jó eredményt érhet el. A 4-es Vitya itt akár nyerhetne is. A futam meglepetésének a 2-es Victoria Secret-et mondjuk.

II. futam Amatőrverseny díj. A 2-es Timoko R.L a futam egyik legjobb esélye itt. A 3-as Unika Vik kemény ellenfele lehet. A 7-es Tiara Boss tud olyat, amivel komolyan számítana. A futam meglepetésének a 6-os Tündérrózsát mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 3-as Zsenerőz, hiba nélkül a legjobb esély. Az 1-es Zsofesz kihasználhatja kedvező startszámát. Az 5-ös Zanebono nagyon közeli jó esély. A futam meglepetésének a 4-es Zapato-t mondjuk.

IV. futam Amatőrversenye hendikep I. futama. Az 5-ös Amys Love a legjobb esély. A 7-es Beatriz Galindo AT nagyot mehet ebben a mezőnyben. A 8-as Rubino Tim itt is jól szerepelhet. A futam meglepetésének a 9-es Sunny-t mondjuk.

V. futam Bajnok S. díj II. rész. Az 5-ös Victoria Top Secret itt eredményes lehet. A 6-os Uiderico nem esélytelen. A 4-es Vitalia helyesély. A futam meglepetésének a 2-es Wyoming River-t mondjuk.

VI. futam 2017. évi Amatőrverseny Kupa hendikep X. futama. A 6-os Red Bull talán a legjobb esély. Az 5-ös Őrs jól szerepelhet. A 3-as Száguldj, itt elszáguldhat. A futam meglepetésének a 4-es Norman-t mondjuk.

VII. futam Dicső díj. Az 5-ös Insa itt is a legjobb esély. A 2-es Rafael Bit, megbízható versenyző. Az 1-es Henrik Ibsen A.T kihasználhatja beállítását. A futam meglepetésének a 4-es Übü királyt mondjuk.

VIII. futam Amatőrverseny hendikep II. rész. Az 1-es Kronos az élről simán nyerhet. A 3-as Rangos Meteor, hiba nélkül akár a győzelemért is küzdhet. Az 5-ös Shark WF pénzért futhat. A futam meglepetésének a 4-es Topmodellt mondjuk.

IX. futam Amatőrverseny hendikep III. futama. A 7-es Ruby Reeves élen végezhet itt. A 9-es Nemzetesúr nagyon stabil versenyző. Az 5-ös Sholty Geri rendre közel végez. A futam meglepetésének a 2-es Una Noche Mass-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. A 6-os Summer Story elveszítheti itt nyeretlenségét. A 7-es Wildvogel nem rossz esély. Az 1-es Gregoire pénzért futhat. A futam meglepetésének a 4-es Rizikót mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. A 8-as Sarkcsillag kihasználhatja kedvező beállítását. A 2-es König Arion itt elcsíphet egy pénzes helyet. Az 5-ös Juliana jobb formájával meglepit okozhat. A futam meglepetésének a 7-es Mojave-t mondjuk.

III. futam Caissot díj. Az 1-es Mondóka ellen csak a súlya szólhat. A 4-es Rebellis jó képességű versenyző. A 3-as Pokolfajzat helyre érhet. A futam meglepetésének a 9-es Beauchamp Opal-t mondjuk.

IV. futam Kolosnémai hendikep. A 9-es Koperta jellemzően közel szokott végezni. A 3- Plinius itt is pénzért futhat. Az 1-es Booxa jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 4-es Éjfélt mondjuk.

V. futam Repülő hendikep. A 8-as Meriva itt is eredményes lesz. Az 1-es Speedtest nagyon jó esély. A 7-es Nimble Fighter itt is dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 3-as Salsa-t mondjuk.

VI. futam Tata-Remeteségi hendikep. A 4-es Voodoo Master az egyik legjobb esély itt. A 3-as Linácska itt is pénzért mehet. A 2-es Predatornak van mit keresnie ebben a társaságban. A futam meglepetésének az 5-ös I Gotte Feelinget mondjuk.

VII. futam Ászári díj. Nálunk az 1-es Radio Ga Ga a legjobb esély. A 3-as Eskandar közel végezhet. Az 5-ös Duck of Gibraltar nagyot mehet. A futam meglepetésének a 6-os Wizardess-t mondjuk.

VIII. futam Lord Derby Emlékverseny. A 6-os Suttogó itt akár nyerhet is. A 7-es Welana itt szerephez juthat. A 2-es Oscar rövidre jó lehet. A futam meglepetésének az 1-es Brilliance-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook