2019. február 16. - Julianna, Lilla

Lovi tippelde 41.

2017. október 20. Szerző: Rózsa Misi
Borongós őszies idő várható a hétvégére. A Kincsem Park ezúttal is a hétvégén érdekes és jó versenyekkel várja az érdeklődőket.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a matróz hendikep lesz. A 7-es Unigena Sun és a 9-es Újpesti lány nem éppen a megbízhatóság példaképei, de ha nem hibáznak, bármelyikük megnyerheti ezt a versenyt. A 11-es Landlord mostanában egyre jobb, és kedvezőtlen startszáma ellenére is felérhet legelőre a végére. A futam meglepetésének a 6-os Nacho Nico-t mondjuk.

II. futam Cremona díj. A 10-es Cyprus AT legutóbb nem hibázott és megint nagyot ment. Itt is megteheti ugyanezt. A 2-es Betty Evo egyre jobb, itt is fizethetnek rá. A 3-as Disney HR nem esélytelen ebben a mezőnyben sem. A futam meglepetésének az 5-ös Magic Bucks-ot mondjuk.

III. futam Omnia díj. A 4-es Uran Lady és az 5-ös Insa kiélezett küzdelmére számítunk itt leginkább. A 8-as Saron pénzért futhat. A futam meglepetésének a 2-es Celsius Evo-t mondjuk.

IV. futam Sámson díj. A 2-es Spartacus Ans talán a legjobb esély itt. A 3-as Conway Boko megbízható jó és erős versenyző. Az 1-es Time To Say Goodbye-ra mindig figyelni kell, vele mindig számolni kell. A futam meglepetésének a e-4s Timoteot mondjuk.

V. futam 84. Kétévesek Nagydíja. A 2-es Zapato a legjobb esély idén az évjáratban. A 3-as Zenit Charme ha nem hibázik meglephet mindenkit. Az 1-es Zsenerőz idomárjával nagyot javulhat. A futam meglepetésének az 5-ös Zanebono-t mondjuk.

VI. futam Föveny hendikep. Az 1-es Uncia kedvező startszámát kihasználhatja. A 6-os Sebes ha nem hibázik, akkor főszereplő lehet. A 11-es Rigoletto felérhet hátránya ellenére is. A futam meglepetésének a 8-as Szökevényt mondjuk.

VII. futam Őszi Kanca díj. A 6-os Unika Vik jó esélyt képvisel. A 9-es Úrilány R itt is jó lehet. A 7-es Uránia RG közeli esélyes. A futam meglepetésének a 8-as Uzsorásnőt mondjuk.

VIII. futam 2017. évi Segédhajtó Kupa Hendikep V. futama. A 10.es Ultra Lady beállítása most nem ideális, de ennek ellenére az egyik legjobb esély. A 4-es Priscilla ebben a mezőnyben jó lehet. Az 5-ös Örömtűz ha jobb arcát mutatja, pénzért mehet. A futam meglepetésének a 7-es Lardon-t mondjuk.

IX. futam Amatőrverseny hendikep. A 4-es Ügyeske itt akár nyerhet is. A 6-os Prodigy Gasti-nak van olyan formája, amivel akár nyerhetne is. A 8-as Sóvirág nagyon megszaladhat. A futam meglepetésének az 5-ös Utrillo dAmour-t mondjuk.

X. futam Köztársasági díj. Az 5-ös Super Bull itt nagyot mehet. A 8-as Underpaid Hanover-rel számolni kell. A 6-os Sammi MMS minden távon figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 1-es Bronsvlinder-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek Versenye lesz. A 3-as Dynamite nálunk a legjobb esély. A 12-es Nirwana, kihasználhatja kedvező beállítását. Az 5-ös Navajo, fizetős helyen ragadhat esetleg. A futam meglepetésének a 7-es Stormatic-ot mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. A 6-os American Dreaming gyengébbek közé került, akár nyerhet is. A 3-as Sandusky Times meglepetésre közel végezhet. A 2-es Déva Vára egyre közelebb egy jobb sikerhez. A futam meglepetésének a 7-es Candy Star-t mondjuk.

III. futam Bayer András Emlékverseny hendikep. A 9-es Nostra Balerina, itt is számíthat. A 4-es Olatis nem rossz esély. Az 1-es Nocle Pata ellen leginkább nagy súlya szólhat. A futam meglepetésének a 2-es Roko Sivi Soko-t mondjuk.

IV. futam Horák János Emlékverseny hendikep. A 4-es Panama nem rossz esély. Az 5-ös Ballada komoly esélyt képvisel erős lovasával. A 2-es Winterberg dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Ranavalona-t mondjuk.

V. futam Köztársasági díj. Az 1-es Akaba itt kiemelkedő klasszis, nagy súlya ellenére is a legközelebbi esély. A 3-as Liberty Love lehet talán legerősebb ellenfele. A 4-es Panda közel végezhet. A futam meglepetésének a 2-es Eskandar-t mondjuk.

VI. futam Kedvesi József Emlékverseny hendikep. A 2-es Almarózsa kiváló lovas nőjével, itt nyerhet is. Az 1-es Sambo erős ellenfél lehet. A 7-es Emouvoir itt is pénzért szaladgálhat. A futam meglepetésének a 6-os Greenpeace-t mondjuk.

VII. futam Kétévesek Kritériuma. A 7-es Smiling itt akár nyerhetne is. Az 1-es Tie Em Up Tel jó esélyt képvisel. A 8-as Targarien dobogó esély. A futam meglepetésének a 11-es Tűzgalambot mondjuk.

VIII. futam Krabat hendikep. A 3-as Agastache erősnek látszik. A 6-os Pannonstar DL tud olyat, amivel itt komoly sansz lehetne. A 7-es Kála ment már olyat, amivel itt fizetnének rá. A futam meglepetésének a 8-as Nocka-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook